O všem, co hýbe gumařinou

• OCHRANAGUM
Více
13. pro 2022 11:09 od OCHRANAGUM
Otoč jen gumu a bude tam čtyřmístný klasický kod. Je to běžné, že na druhé straně je taky napsáno dot, ale jsou tam jiné jejich výrobní kody.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• hohencenda
Více
12. pro 2022 14:34 od hohencenda
DOT 32822 .

• hohencenda
Více
12. pro 2022 14:33 od hohencenda
Pánové a dámy ,poučí nikdo z Vás staříka ,proč je na pneumatikách pětimístný DOT? Konkrétně Yokohama Advan AD 052 225/45/17 84W.Děkuji zdejším dopisovatelům.

• hohencenda
Více
09. pro 2022 09:22 od hohencenda
Neteř cca 2-3 roky zpět od 18 let ke mně jezdila ,práce i uskladnění zdarma,platila jen nákup pneu za můj nákup.Našla si nového přítele ted´je jí 30 let přišel pat´ák poradil jsem co koupit Conti 870 že se ozvou.Po 14 dnech nesou pneu z netu ,hrozně se divili že jsem je nepřezul,už jezdí jinam.

• roman
Více
07. pro 2022 18:16 od roman
Tak dej Mudrovi Pudrovi na nějakou dobu zákaz vjezdu (hlavně nemůžeš couvnout) a třeba se mu to v palici rozleží a v dobrém se za čas vrátí.

• SAB
Více
07. pro 2022 14:57 od SAB
Pneunm:On totiž pán Mudr. rozumbrada radí ostatním jak by měli podnikat a na čem vydělávat ,ale jen pro zajímavost pan Mudr. během Covid šílenství si nejdříve nechal vyplatit covid kompenzace ve všech etapách a následně si měsíčně přišel na dvě kila měsíčně za štourání se v nose (testování) a takový člověk tě chce moralizovat a radit ti na čem by jsi měl a neměl vydělávat.Masakr

• Pneunm
Více
07. pro 2022 13:03 od Pneunm
Sabe to jsou strašný keci, myslím co bys měl dělat a na čem bys měl vydělávat. Až si rozumbrada otevře vlastní úspěšný servis ať radí ostatním.

• SAB
Více
07. pro 2022 11:12 od SAB
Romane:Býválý kamarád pán Mudr. měl u mě nadstandartní péči a individuální přístup, všechno co píšeš se stalo i v našem obchodním vztahu, ale i přesto se rozhodl mě obejít a podpořit cizáka a to jsem od něj nečekal a zamrzí to opravdu dost. Jak já říkám karma je zdarma!

• Pneunm
Více
06. pro 2022 16:09 od Pneunm
Díky Romane :)

• roman
Více
06. pro 2022 15:58 od roman
Sorry, to mělo být jako reakce pro Pneunm.

• roman
Více
06. pro 2022 15:51 od roman
"Sabe, protože Ti ten člověk chce ukázat, jaký to je "borec" a že on si nenechá kálet na svoji "nejchytřejší" hlavu. Něco jako uznání Tvé práce je pro něj naprosté scifi a hlavně neušetřil, jak se původně domníval."

• Pneunm
Více
06. pro 2022 15:23 od Pneunm
"Sabe takové jsem taky letos měl, doma auta za milióny, jezdí ke mě roky ale stejně je ten internet zláká. Už to neřeším, je mi to úplně jedno. Co nechápu je to když mi někdo příplatek odkýve a pak si začne stěžovat, to mi hlava nebere,proč nejede jinam? Jinak měl jsem tu letos majitele firmy kterému to objednal na netu zaměstnanec a ten mi řekl "jasně, to chápu, já bych to dělal stejně...""

• roman
Více
06. pro 2022 15:06 od roman
"Sice to zamrzí, ale alespoň se člověk nenaprdne kvůli netovým gumám přinesených kamarádem. Měl jsem podobný případ, než měl kamarád v sobotu večer defekt a potřeboval to nutně opravit. I počítač s internetem jsem mu poskytl, aby si mohl najít toho "vola", který mu to v sobotu večer opraví. Od té doby je už "vyléčen" a náš obchodní vztah funguje zase "normálně"."

• SAB
Více
06. pro 2022 12:28 od SAB
Pneunm: Buď v klidu já jsem si vyslechl od teď již bývalého kamaráda,že bych neměl prodávat pneumatiky s marží a neměl bych vydělávat na prodeji z pneumatik,protože od toho jsou e-shopy a že bych se měl živit pouze servisem a,že by to mělo tak být,že je to správne.(Víš abych náhodou moc nevydělával) No a co se stalo? Bývalý kamarád se kterým jsem chodil zhruba 10let na pivko a na badminton atd. a pravidelně jezdil ke mě do servisu se rozhodl,že si koupí na e-shopu pneu a hádej kam to šel přezout? No přece ke konkurenci,protože to má levnější,než já! A jelikož já nedělám žádné výjimky pro nikoho,kdo si do mého servisu přiveze nové pneu zakoupené jinde než u mě nezíská žádnou slevu což on věděl tak si vybral raději cizáka než mě! Respektuji jeho rozhodnutí,ale zamrzí to. Podotýkám není to žádný chudák je to pán Mudr. který má nadupadý vozový park, a nemá důvod řešit drobné ale rozhodl se,že dá raději vydělat cizímu než mě.To člověka zamrzí.

• Pneunm
Více
05. pro 2022 14:49 od Pneunm
Hezký den. Tam mi přistála další negativní recenze, slečně říkám :bude to příplatek 200! /to se nedá nic dělat, opravdu to chcete přezout? Bude to drahé /ano to je v pohodě. Určitě? Já jen aby potom nebylo zle... /v pořádku, přezujte to. Bum a za chvíli si stěžuje její starej že tam bohužel poslal přítelkyni která nemá zkušenosti s podobnejma praktikama podnikatelů. Tak já nevím, je tohle normální? Asi jim nechám příště podepsat čestné prohlášení že jsou příčetní a při plném vědomí. Už aby byly vánoce

• gp50
Více
03. pro 2022 07:33 od gp50
U nás teda letošní sezóna strhla veškteré rekordy. Přezouvání spomalilo úterý. Teď už jen vyklusáváme.

• Hrouda
Více
30. lis 2022 12:21 od Hrouda
Podobně. Nejdříve nic a potom stres . Ale na loňskou sezónu to u nás určitě nemá.

• SAB
Více
30. lis 2022 09:26 od SAB

• Pneunm
Více
30. lis 2022 08:53 od Pneunm
"Hezký den všem. Sezóna mi pomalu končí, slabší říjen vystřídal skvělý listopad a tak můžu říct že úspěšně. Nějací nedočkavci byli ale většina chápala že nejde všechno najednou. Kecy typu "já přece nemůžu jezdit do zítra na dojezdovce" přecházím s úsměvem a doporučením: tak to zkuste jinde, nejlépe tam kde přezouváte. Trochu jsem zdražil ale na cenu jsem neměl jedinou negativní reakci. Přijelo hodně nových zákazníků a mezi nimi i pár interneťáků které příplatek zaskočil a kteří nezapomněli dát špatnou recenzi. Jeden na mě řval přes parkoviště že mě nechápe :D. Vtipná byla jedna paní která mi v ten pátek podala klíče se slovy "přijdu za hodinu" :D a to je tak asi všechno. Přeji všem pohodovou zimu plnou zaslouženého odpočinku. A jak to vypadá u Vás?"

• Hrouda
Více
21. lis 2022 14:09 od Hrouda
Masakr trošku sněhu a lidi kolabujou. Zoufalí, naštvaní a zklamání naší nedostatečnou připraveností na jejich potřeby. Při proč někoho nepřijmeme když nestíháme.