O všem, co hýbe gumařinou

• gp50
Více
28. bře 2023 17:08 od gp50
já se dnes ráno ptal pána, zda to přezutí na letní nechce ještě zvážit - přeci jen sněží. Kdepak, vždyť už je jaro. Jdu se projít a vy to vklidu přezujte. Když se celý zasněžený vrátil a a byly 4cm sněhu, tak to vyapadlo, že omdlí :D. Každopádně zimní už zpátky nechtěl a že to riskne... Kam dojel nevím :D

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

• Hrouda
Více
28. bře 2023 08:27 od Hrouda
D8 zase stojí : D no to je divnéé. Už 14 dní přezouváme nedočkavce na letní pneumatiky a nedají si říci. Každému jsem to na té prodejně říkal nespechejte , ale nemají uši.

• roman
Více
27. úno 2023 09:25 od roman
"Pneunm: Tady to už vypadá s "naší" značkou lépe: www.autobild.de/artikel/sommerreifen-tes...291.html#-2045700507 "

• roman
Více
27. úno 2023 09:21 od roman
"Pro "změnu" testík z AutoBild: www.autobild.de/artikel/sommerreifen-test-5629291.html "

• SAB
Více
26. úno 2023 16:09 od SAB
To je neskutečně velká sračka ten d-Test . A ty rady odborníků mluví za vše:-). Jen pro oživení paměti přikládám soudruhy z ADAC jak umí krásně manipulovat. ct24.ceskatelevize.cz/ekonomika/1052507-...manipuloval-vysledky

• Pneunm
Více
24. úno 2023 16:09 od Pneunm
SJM proč mají el. auta víc defektů?

• SJM
Více
24. úno 2023 15:47 od SJM
" www.portalridice.cz/clanek/pneu-pro-elek...ame=hpfeed.sznhp.box Článek, co do kvality podprůměrný, ale nějaké vodítko dává. To hlavní ovšem nezaznělo, a to životnost pneumatik. Díky "obřímu krouťáku" v kombinaci se služebním vozidlem (náklady platí zaměstnavatel), se životnost oproti běžnému vozu zkracuje až 3x, prohlásil GŘ jedné české banky. Mimo jiné také řekl, že defekty na EL. jim narostli proti spalovákům 5x a nikdo, komu je přiděleno, ho nenabíjí doma. Praha-Ostrava se prý dá udělat za 6h. Samé "výhody", ještě že jsou alespoň tak levná:-) "

• roman
Více
23. úno 2023 09:55 od roman
Pneunm: Myslím si, že ta nadstandardní životnost přináší i jistá negativa.

• Pneunm
Více
23. úno 2023 09:42 od Pneunm
Ahoj Romane, koukám že Lassa nic moc :(

• roman
Více
23. úno 2023 09:23 od roman
Je tady úplné ticho, nikdo nic nepíše, takže sem přidám odkaz na testy letních pneumatik - tn.nova.cz/auto/clanek/491379-test-letni...sledky-jsou-priserne resp. www.dtest.cz/clanek-10017/test-letnich-pneumatik-2023 .

• SJM
Více
01. úno 2023 13:52 od SJM
""Na Ústecku si jihokorejská společnost Nexen Tire postavila svou první montovnu na pneumatiky". Již tato první věta říká o znalosti problematiky výroby pneumatik autora článku mnohé. Jak jsem následně se dozvěděl v reakcích na FB, spoluviníkem nuzných mezd je samozřejmě Fiala, MPO, MPSV atd. Co mě ale fakt dostalo, tak vyjádření, že za 4 roky po nástupu nedostali přidáno. Vzpomněl jsem si na slova bývalého kolegy, který to v dobách největší slávy dotáhl na 250 zaměstnanců, který před cca 15 léty říkal toto: "Já tady nechci lidi, co jsou spokojeni s 15000Kč, já chci lidi, kteří chtějí 30000. Samozřejmě se nehrnu do zvyšování, ale vážím si těch, co přijdou a řeknou, že buď jim přidám 5000, nebo chtějí ihned odejít. V 90% dostanou přidáno a jsme všichni ok. Pak je druhá skupina lidí, která přijde a žádá pouze zvýšit plat. Když jim ho ale nezvýším, protože si myslím, že si to nezaslouží, tak oni nepodají výpověď a zase jsou jak šedé myšky, přitom bych byl rád, pokud by odešli". Samozřejmě charakter výroby nelze 100% srovnávat s gumárnou, kde se od zaměstnanců očekává jen strojová, opakující se práce, hlavně moc nepřemýšlet a plnit na 100% co má, ale i tak po 4 rocích zjistit, že jsem se s platem nepohnul, to nepochopím."

• Hrouda
Více
01. úno 2023 12:01 od Hrouda
Kouknout kolego, tady se lidi nikdy moc nepřeplacej. Kam by jsme došly ? Teď nemám ani mechanika na dílně . Utekl a upřímně korejskou výplatu nedostával . Ale režim tu měl to ano hlavně o sezónu. Ovšem režim že severní čáští KLDR. A TEĎ JSEM TU SÁM. :D Plánuji změnu. Demokracii tu zavedu . Povolím spívat a mzda bude jáko ve Švýcarsku. Kdo chtěl tak šel do montovny a dobře jim tak.

• SAB
Více
31. led 2023 14:28 od SAB

• roman
Více
30. led 2023 21:27 od roman
Není běžné, aby si ryba vypouštěla svůj vlastní rybník - tedy kromě naší branže.

• Pneunm
Více
30. led 2023 19:31 od Pneunm
SJM schválně jsem se podíval na nejbližší zoufalci jsou 43,50 a 75 km vzdálení ode mě :D

• SJM
Více
30. led 2023 19:06 od SJM
Neví, zda pán je takový optimista, nebo jen záměrně neříká celou pravdu. cc.cz/k-prodeji-pneumatik-se-dostal-naho...u-rovnou-i-prezouva/

• hohencenda
Více
30. led 2023 10:33 od hohencenda
Nexen stávka v žatecké továrně, na seznamu vyčerpávajicí článek k tomu...

• roman
Více
30. led 2023 09:43 od roman
Asi jsme na hmyzáky stále moc hodní resp. stále se hmyz domnívá, že se kvůli hmyzu poděláme... Tohle by si asi v jiné branži hmyzák vůbec nedovolil...

• Pneunm
Více
30. led 2023 08:00 od Pneunm
"Hezký den všem. "můžu k vám dnes přijed přezout? Pneumatiky jsem si k Vám nechal poslat" Už se mi stalo že to na mě zkoušeli, ale takhle si to na hulváta nechat poslat bez domluvy... "

• hohencenda
Více
26. led 2023 10:01 od hohencenda
Tak už vím co je to ten green deal,už i tady v Praze lidé topí bůhví čím,je tu mlha smrad jak býval než byl zaveden plyn