Anonym Velice děkuji za případné odpovědi a věřím, že se vám vrátí v lepších podmínkách a ziscích. M.D.
úterý, 17. července 2012
Anonym Dobrý den, rád bych se na zde na vás obrátil s prosbou. Zastupuji velkoobchod a rád bych věděl co postrádáte od svých dodavatelů. Byl bych velice rád, kdyby připomínky a podněty byly velice konkrétní. Též by mne zajímalo zda by někdo z vás přivítal např. Letákovou kampaň ve svém regionu kde by byla uvedena vaše adresa a případně pár kousků pneu na které máte od dodavatele opravdu výhodné podmínky. Též bych rád slyšel veškerou možnou kritiku která vás napadne s dodavatelem (není třeba jmenovat :-)).
úterý, 17. července 2012
Anonym Aby jsi se nezbláznil ty šmudlo z horní dolní
pátek, 18. května 2012
Anonym TAK JSME ZAČALI A HNED SE TU NAŠEL TROTL KTERÝ SE ZAREGISTROVAL MÝM JMÉNEM.JÁ JSEM ALE JEN JEDEN FERDA A TEN SKUTEČNÝ.TAKŽE TY HOTENTOTE CO JSI MYSLÍŠ ŽE JSI SE MNOU VYDRBAL JSI NA OMYLU.JSEM ZPĚT.ZDRAVÍM I KRAVAŤÁKYA INTERNEŤÁKY.ZDUŘ!
středa, 16. května 2012
Anonym moc hezké stránky
středa, 16. května 2012
webmaster Dobrý den, s případnými technickými problémy se mi prosím ozvěte na novotny@ftsun.cz
středa, 16. května 2012
Michal Strányk jsou moc pěkné. Opravdu se mi moc líbí. Možnost registrace je paráda, konečně. Akorát mám pocit, že se Vám při přenášení dat ztratili nějaké příspěvky ze včerejší diskuze? Tak chlapi, kde jste všichni, Bořku, Radku, Hroudo, Ferdo, koukejte se rychle zaregistrovat:-):-)
středa, 16. května 2012
FAKE tak jsme se dočkali ;-) Stránky vypadají hezky, jen bych přidal do horní lišty záložku fórum (můj názor)