Anonym Jirka.Ahoj Michale,tady nikdo nepíše,že to mají zaplacené.Ale co s tím, importéři je nemohou odstřihnout,protože by nedostali nic.Takže zisk vytvoří na nás menších a od těch gigantů čekají svorně v řadě co jim hoši dle svého uvážení smrknou a za to jsou velmi,ale velmi rádi.Je to hnus velebnosti.
čtvrtek, 2. srpna 2012
Michal Tak já myslím, že při takovém množství mají splatnosti už asi hodně indiv. postavené. Tak když si spočítate, že i kdyby tu goodyearu kupovali i třeba za těch 850 Kč bez Dph, tak je to nějakých baj oko 27 milionů bez daně. To by při tom množství museli mít v gumách přes 100 možná i přes 200 mega bez daně. To si myslím, že není úplně realný mít to na skladě a mít to zaplacený...
čtvrtek, 2. srpna 2012
Anonym A to je to co goodyear položí. Bohužel se to už ví, že kkpneu mají individuální ceny. Zejména na léto je to kkpneu verzuz goodyear jak na tureckém trhu. Co rozměr to cenovka.
čtvrtek, 2. srpna 2012
Anonym jj,ale věř že má min o 15% lepší nákup než ty i když bereš na přímo a prodáš cca bratru 2000 kol za rok.Oni maj jen v 1 rozměru a vyrobci,dezénu 3000 kol na zimu+další tisíce jiných značek.Bych chtěl vydět někdy pořadí KK,Chára,Procházka,Šafránek ,taxikář Pešule,Bbratři v tryku-Grilloušek,a náš pán součástka +spousta velikánů,Včetně platební morálky )))))
čtvrtek, 2. srpna 2012
Michal No, to je masakr. Schválně si tam zkuste zadat minimální počet skladem 3000 ks, vyjede Vám UG8 195/65 R15 91T, to všechna čest teda
čtvrtek, 2. srpna 2012
Anonym Je řeč o KK ??Když si u nich zadám min.množství 400 kol tak jich mají celkem na pák kamionů.
čtvrtek, 2. srpna 2012
Michal než těch 130 ks ve V a 50 v H. Takhle to odvařil hlavně samotné pirelli
čtvrtek, 2. srpna 2012
Michal Tak aspoň nějaký efekt by to mělo. Přece si v pirelli musí spočítat, že kdyby tady s těma P7 nevysíral, tak by se jich v celé republice prodalo o mnoho více, než těch 1
čtvrtek, 2. srpna 2012
Anonym Maximálně to vráti Michale.Sice mu už nedodají nikdy nic,ale vrátit to může a nic s ním nenadělají.
čtvrtek, 2. srpna 2012
Anonym Maxi
čtvrtek, 2. srpna 2012
Michal Kdyby jen v Michelinech, když si spočítáte, co všechno má ve 205/55 R16 v létě, tak se pomalu dostáváme k 1000 ks. Já mám spíš pocit, že jeho trápí víc ta Pirellka, to je totiž taky skoro 500 kol + tam má nějakých 200 ve 225/45 R17 a 300 v octavce. S jejím splatností měl problém už loni v zimě a Pirelli se s ním srát nebude. To jsem viděl u jednoho šíbra tady před 3 lety, když jim dlužil pitomých 800 tis. jak proti němu postupovali. a jestli si to dobře pamatuju, tak pirelli dávala léto se splatností do 31.8.
středa, 1. srpna 2012
Anonym Když to však omezíš montovat,neprodá je v sezoně i internet a tím nebude mít zaplaceno,nedostane další zboží,nedostane pak podmínky atd. a servis bude skoro pořád mít šanci přežít.Výhradní nezměníš.
středa, 1. srpna 2012
Anonym Ale pořád hledáme problém v zákaznících co kupují ne internetu. Já vidím spíš problém ve výhradních kteří nás nutí do spousty podmínek ale i tak ta cena není dobrá a rozumně konkurence schopná.
středa, 1. srpna 2012
Anonym Pavel-Tak nám zdrbali smradi internetoví cenu a co teď?Zůstane kvalitní práce a ta jediná může přivést pneuservis k přežití.Je na zvážení jestli při tom co se děje ještě vůbec přezouvat takové pneu jako např. od KK,nebo Pešíčka a některých dalších.Když se kouknete na ty jejich ceny do ulice,tak to je na hození rukavice a nepřezouvat.Já letos v sezoně poprvé nepřezuji novou od zákaznika to jsem se po tom co vidím zařekl.Najdu si nějakou výmluvu typu máme plno,jen na objenávku,nestíháme vlastní zákazniky apod.Sluhu nebudu už dělat.Takhle to néjde donekonečna dělat a pořád ustupovat internetu.O práci na zimu nemám strach,bude ji dost.
středa, 1. srpna 2012
Anonym Možná Karasové,ti toho maj taky jako máku,ale to je jiná liga )))
středa, 1. srpna 2012
Anonym DDD: je to střelec jen v 205/55R16 Michelin léto cca přes 500 kol to snad nezůstalo ani Procházkovi a už vůbec ne v centrálním skladě.Možná v tom pere jen prachy jinak to není možné.Na tu zimu se dobře připravil,ale uvidíme po zimě co mu zbude.
středa, 1. srpna 2012
Michal Pánové, tak kdybych si měl vybrat v čí kůži bych rozhodně nechtěl být ani vteřinu, tak je to pan taxikář, Nokian i3 195/65/15 999 Kč, 58% sleva. A šel cenově dolů i s těma Firestonama tuším, že stáli 1075 a jsou za 1025. Mám takový pocit, že jsme svědky jeho poslední sezony, protože tohle se ustát už nedá.
středa, 1. srpna 2012
Anonym Jste mi uděli radost klucííí internetoví jihočeští. Moc jsem se nasmál. Sortiment postavený na protektorech PNEUMAN a pro fanjnšmekry Nankang a Nexen. Mám ale dojem, že na místo protektoru MS3 a MS4 nám předkládáte ofic. foto Michelinky. Mě to nevadí, ale přeptám se zástupce Michelinu zda jim to nevadí.
středa, 1. srpna 2012
Anonym Švej řekl-vojna musí být......vše k tomu spěje.Nenažranost ,všechno mít hned a klidně na dluh. Amen s náma...
středa, 1. srpna 2012
Anonym Bořek-Třinec--Je to tak Míšo i SJM. A jak píšu už něco přes rok a stále sem o tom přesvědčen. Bude to co příjde a bohužel i co musí přijít devastace všeho špatného, ale bohužel i někdy toho mála dobrého.