Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Hrouda
Hrouda 149kč s DPH je hrana, ale dá se to tak v horším případě udělat. Jenže pán taxikář od vedle ( není to ten co ho tu každý zná je to jiná veš co má dílnu 150m od nás) to dělá za 300 komplet a to už není možné ustát bez nervů.
pondělí, 13. srpna 2012

Anonym
Anonym Je vidět , že bestdrive chce sebrat zákazníky konkurenčním pneuservisům. Prodávat za velkoobchodní ceny a ještě přezouvat za 149,- to je jako vyhlášení cenové války všem pneuservisům.
pondělí, 13. srpna 2012

Moris
Moris oprava: 149.-/kolo se vším všudy
pondělí, 13. srpna 2012

Moris
Moris Tak když se tu diskutuje o popgomu opět si musím rejpnout i do druhé strany a to do ipneu.cz aneb převlečenýho contitradu. Již minulý rok jsem si od nich objednával nějaké pneu, protože contitrade je pro mě neměl ale pro koncovýho ano a dá se říct že za moje velkoobchodní podmínky tak jsem si je musel objednat z ipneu - úsměvné.... no a minulý týden mi do mejlu přišla lakavá nabídka od ipneu.cz na přezutí v sítí bestdrive - 149.- / vč. DPH komplet do 17" se vším všudy a s možností nákupu pneumatik na ipneu.cz. To je ten náš problém i když se nás pár šprajcne proti přezutí internetových pneu nebo zdražíme tak někdo jiný toho zcela zneužije a použije proti nám. - never ending dream.
pondělí, 13. srpna 2012

Anonym
Anonym Máš alespoň díky tomu více práce?? Kolik Ti to hodí zákazníků za měsíc.Dík
pondělí, 13. srpna 2012

Anonym
Anonym Josef.Žádné, dělám jim jenom blbce a smetanu slíznou oni.Zítra končím.
pondělí, 13. srpna 2012

Anonym
Anonym Já jen jestli to přináší nějaké výhody.
neděle, 12. srpna 2012

Anonym
Anonym Josef.Já proč?
sobota, 11. srpna 2012

Anonym
Anonym Milan_ Je tady někdo ,kdo montuje pro Popgom pneumatiky????
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym Jo a Hnída ten má taky nadstandart.To je taky kurvič
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym No to jo,ale určitě jen díky tomu,že mu Point vše přefakturuje a pointu tím bude dělat odběr a néé malej.Ostatně to je férové.Jinak by asi do ničeho nelez.
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym Procházka měl , má a bude mít vždy lepší podmínky než Point S
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym :-))) přesně... když ptáčka lapají pěkně mu zpívají
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym POINT-S,POINT-S POINT-S,POINT-S,POINT-S se neposerte)))
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym Jirka 2 - Michale to bude převážně vždy na etiketách. Fakturačně je to pak už dle podmínek points včetně dalších bonusů.
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym Ještě nemají, ale budou ji mít neskutečně velkou. To české některé výhradní dostane do kolen a to je jen dobře.
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym Bude brát,ale -síla v Point S je ta,že mají velký tlak na vyjednání podmínek
pátek, 10. srpna 2012

Michal
Michal Jirko souhlas, ale mám pocit, že to Procházka s GY ještě úplně nezapíchnul. Třeba ty letošní zimní bral od GY, bylo to na etiketách:-)
pátek, 10. srpna 2012

Radek
Radek A ví se s jistotou že tam Procházka vstoupil?
pátek, 10. srpna 2012

Anonym
Anonym O tom,že by Ševčík z Tasy lezl do Poitu teda nevím.O Proch. vím už dávno...
pátek, 10. srpna 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz