Anonym Ty čuráky z mišulinu taky nemusím... nasrat na ně
pátek, 17. srpna 2012
Anonym Taxikář mi nevadí, ale co mě hodně popuzuje je přístup mistra Májka a vůbec Michelinu. Nejlepší je jak vždycky nakonec říkají, no a co my stím můžeme dělat ? :-))
pátek, 17. srpna 2012
Anonym Asi toho taxikáře necháme utopit ne???
pátek, 17. srpna 2012
Anonym to nevím jakej ??? Barum made in czech jsem už dlouho neviděl. Mrkni do skladu, jestli nějakej máš :-)
pátek, 17. srpna 2012
Anonym Michale, barum z čech jede
pátek, 17. srpna 2012
Michal On tu barumku tahá z ciziny, přes čechy to nejde.
pátek, 17. srpna 2012
Anonym Se divím že Conti a Barum nesedí s COC
pátek, 17. srpna 2012
Anonym Obchoďákem to asi nebue, musíš mířít výš
pátek, 17. srpna 2012
Anonym Hmm, tak to má asi lepší obchodního zástupce, než mám já. Hliňák stojí za prd.
pátek, 17. srpna 2012
Anonym Jirka - to za kolik prodává taxi, to je jeho problém. Je to evidentně nemocný člověk. Co mně ale velmi uráží, je přístup Michelinu k němu a k ostatním. Je to až podezřele podporovaný eshop ze strany Michelinu. Když se podívám na zboží Michelin Group u taxiho, tak u většiny položek má jako další sklad ex.M. a to je přímé napojení do skladu Michelin. Toto prolinkování dle mých informací Michelin málokomu nabídl. Stavy skladů sedí s bibservem. Opět potvrzují jakým směrem chtějí jít, tak ať jedou s taxim, se mnou ne !!!
pátek, 17. srpna 2012
Anonym Nebo ten Michelin A4 195/65R15 za 1399,- s dopravou. Lepší na ty stránky ani nechodit.
čtvrtek, 16. srpna 2012
Michal Tak jestli ano, tak to zase není nějak extra nabídka. A já vidím, že jsem dobře udělal, že jsem nevzal Dunlopy, pan taxikář 195/65/15 Dun. 4D za 1375 Kč včetně dopravy, 394 ks.
středa, 15. srpna 2012
Anonym Dobré pneu prej nabízeji barum v předzásobení -37%. Máte někdo tu nabídku?
středa, 15. srpna 2012
Anonym ještě povzbudivější)))))))
Čínské vozy jsou na Ukrajině nejprodávanější, vytlačily Octavii. Chtějí prorazit v Evropě
Na Ukrajině stojí Geely CK proti Ladám a starším modelům Daewoo. K mání je za polovinu toho, co Škoda Fabia. Za západní konkurencí sice v bezpečnosti stále zaostává, v testech už ale nepropadá.
Roman Šitner
redaktor
Čtěte více o: automobilový průmysl | Čína
Článek
Diskuse (89)
Fotogalerie
Automobil Geely CK
foto: Geely
Auta z Číny dosáhla historického úspěchu. Vůz Geely CK byl v červenci nejprodávanějším autem na Ukrajině. Takový úspěch neslavila čínská auta nikdy ani na domácím trhu. I tam jsou ve stínu zahraničních značek. Výjimkou mohou být pouze Severní Korea a Kuba, tedy trhy bez konkurence.
Malý sedan, který se v přepočtu prodává za necelých 140 tisíc korun, vytlačil z první pozice Škodu Octavia (nejlevnější model vyjde na Ukrajině na 450 tisíc). Podle listu Kommersant pomohlo i to, že Geely na rozdíl od svých konkurentů v červenci nezdražoval.
úterý, 14. srpna 2012
Anonym povzbudivá zpráva))))))--Prodeje českých aut klesly v Německu v červenci o osmnáct procent. Tamní automobilový trh ale klesl jen o pět.
Největší propady zaznamenala kolínská TPCA, v absolutních číslech ale nejvíce padá Škoda Auto. Pokles v Německu je pro ni takový, jako kdyby zcela přestala prodávat v Česku.
Například Škoda Fabia byla řadu měsíců nejprodávanějším dováženým autem v Německu. Ty doby jsou pryč. Oproti loňsku prodeje klesly o více než čtyřicet procent a lépe už se v zemi prodává i rumunská Dacia Duster nebo sesterský Seat Ibiza. Obojí by se v posledních letech zdálo nemyslitelné.
Škoda údaje Spolkového úřadu pro motorová vozidla nekomentovala.
úterý, 14. srpna 2012
Hrouda To je pravda. taxikář od vedle taky nedá třeba 17" ve 40cítce, ale nejčastější rozměr 15" 14" prostě rozměry kde jsou platící a vděční zakazníci co jen neserou keci tak tam to kurvěj.
pondělí, 13. srpna 2012
Radek Hroudo máme kousek od sebe taky konkureci, která dělá za 75,-kolo. Dělají ale kola do 16" s vyšším profilem do ostatního nejdou.
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym tady každe píše, nepřezouvat internet... podívejte se kolik mišugeňáckých partnerů přezouvá popgom. Od Cháry až po garáž xy za 150,-/kolo
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym Josef.Průměrně dva zákarníci měsíčně.Ale ty nervy,jeden jako druhý,samý vysírkové.Konec.Ať si to přezouvaj na internetu.Jim stačí ten hrabat,mají jiné podmínky.Výrobní cena pneumatiky je pár kaček,zbytek jde do nich.
pondělí, 13. srpna 2012
Anonym Hroudo to ti nezávidim. Ale myslim, že k tobě jezdí lidi rádi , proto ještě podnikáš... Taxikář nevydrží dlouho...