Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Moris
Moris Tak už pneurevue taky dorazilo na zajmavý článek o Michelinu.Michelin má mluvčího který s tiskem nemluvý :-)))))taky dobrý tak taková kovbojka tu ještě nebyla..... Doufám ,že až si pan Cahel udělá čas na svou práci a panu Mensovi odpoví, no je vidět kde nás michelin má......
středa, 5. září 2012

Anonym
Anonym Stéjně jako Euromaster tak i Premio jsou mrtvou sítí.Jejich blízká životnost je u nás za současných podmínek a chování mocipánů téměř nulová.
středa, 5. září 2012

Anonym
Anonym JELEN.Tak jsem z toho jelen.Jak může partner PREMIO Mummer Centrum dělat reklamu Součástkovi.
středa, 5. září 2012

Michal
Michal Bořku, jasně, to víš, rád. Vyjímečně jsem ho taky dostal dřív, vždycky ho dostanou všichni dřív než já, taky jsem koukal, že už to dnes přišlo. No, sice jsem psal, že už dneska budu číst jen pneurevue, ale zákazníci mi to dnes nějak nedovolili, takže jsem si přečetl rozhovor s p. Procházkou a samozřejmě o michelinu zbytek jen prolistoval. Takže jsem se mimojiné dozvěděl na poslední stránce, že nokian inovuje na Gotlandu LEDNÍ pneumatiky místo letních a že nová pirelli Scorpion Winter se jmenuje skorpion Winter, ale to jen na okraj, asi měl editor před dovolenou nebo to dělal v těch vedrech:-):-):-) A přečetl jsem si rychle o nových dezénech na zimu, protože to mě vždycky moc zajímá. Vzhledem k tomu, že výrobci už ani ty brožury snad netisknou a technické podpory už rovnou někde odpojili i linku, tak jsem se úplně poprvé pořádně dočetl o nové TS850, je hrozně fajn, že to tam v pneurevue je. Já si sice gumu pořádně prohlédnu, osahám, zkouknu všechno co se na ní dá, ale některé věci bez prezentace výrobku prostě nevím. A i jsem se moc pobavil v části Naši na Reifenu 2012, kam Tomket přivezl heslo "Nejlevnější pneu ve střední Evropě", to jsem se moc smál. Ale jinak je to Bořku skvělé číslo, fakt to jde stále více nahoru a článek o důvěře michelinu:-) je fakt skvěle napsaný, je to trefné a michelináci by se měli určitě chytit za čumák, už jen po přečtení, když už ne jinak, takže Ti přeji, ať ho zítra najdeš ve schránce! P. S. Snad jen 5 na straně 5 už jsou tam zase moc dlouho a některým to psaní do časopisů zase vlezlo moc do hlavy, jako té minulé pětce:-):-)
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym Bořek-Třinec-Míšo, jsi spokojen a jak hodnotíš celkově nové číslo? Ještě ho nemám, tak se ptám na tvůj názor. Jinak o článku Davida Šedivého z RaD pneu jsem tady úmyslně nepsal, ale moc dobře vím co sepsal za pravdu proti Michelinu. Nesmírně si jeho a toho za to vážím. Je to pneuservisák před kterým za jeho snahu v pneuoboru, něco změnit smekám. Je skutečný nejvyšší čas na změny a jednou možností z cest je jít i např. takhle proti těm, kteří zde už třeba nemají delší dobu vůbec co dělat a kteří nám jen lžou do očí. Díky Davide. Bořek.
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Hrouda tu byl několik krát podepsaný a kdo to sleduje ví přesně kdo je. Hruška a Martin Olomouc taky. Nejsem jediný.
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym A je taky kromě bořka ještě nekdo podepsaný?
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym Zaměstnanec pneuservisu z Prahy. A když se se znáte proč nenapíšete celé pravé jméno a jméno servisu???
úterý, 4. září 2012

Hrouda
Hrouda Já nechápu kam někteří chodí na ty informace o tom kam kdo vyváží a kdo komu co dluží a podobné choulostivé informace . Těžko to někde píší. Když se všichni tak důvěrně znate proč se tu nepodepíšete ??
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym podepíšu se a pak vyjde najevo , že procházka vyváží michelin a dunlop a mění třeba za bridgestone nebo pirelli??? Nejde o to popíchnout PP, to je velkej vzor pro většinu lidí z branže, i pro mě, ale o to co by udělalo srovnání cen.
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym K. Anonyme přestaň tady psát co třeba není pravda. Napřed se podepiš pod svůj příspěvek a pak piš o Německu.
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym kdyby se srovnaly ceny , tak by možná Procházka přestal vyvážet do německa :-)
úterý, 4. září 2012

Michal
Michal Teda ten rozhovor s Procházkou to je paráda. To je jak symfonie, no jo, jenže podívejte na tu klientelu, jen 10% činí soukromí zákazníci. To je jiná liga. Ale krásně to všechno řekl. Ale přesně tam psal to, co si myslím já a co jsem tu psal, že by se vůbec česká zastoupení měla v první řadě snažit, aby ty služby a nákupní ceny byly tak výhodné, že by nikdo ani neměl potřebu kupovat z cizích trhů...jenže to je bohužel utopie...
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym jen se na netu prodávají za nákupní cenu cca 50-55%
úterý, 4. září 2012

Michal
Michal Bořku, co se týče Pirelli, tak dřív jsem s nimi spolupracoval asi více, já mám oz Šafránka a je poměrně fajn chlap. Co se zastoupení týče, tak to nějakou hlavu a patu má a podle mě ten přístup je asi nejlepší ze všech, co tu jsou. Ten příštup tam je poměrně kvalitní. Sice oni hodně a poměrně dost s netem spolupracují, viz Grilouš, Pešíček, onio, dlouhý roky tady dodávali jednomu bulharovi, co měl eshop, ale pak je zaříznul s prachama a co vím, tak ho utnuli. U té pirellky je problém, že u ní je fakt obrovský rozdíl mezi nákupem v cizině a tady. Dřív dělávali každou sezonu takové dodatkové slevy, nebo akční netto ceny na určité rozměry, což bylo fakt super, prodávali se skvěle, ale o to já jsem přišel, protože se mi hodně přestali prodávat, už jsem se ani s těmi dodatkovkami přestal chytat, tak vůbec nevím, jestli to ještě dělají(?). Oni pak hodně zvedli maloobchodky, teda to spíš italové, ale to jim podle mě dosti uškodilo, takže v menších rozměrech se přestali v podstatě prodávat úplně, v létě se to prodává hodně od 16 výš a hodně v 18kách. Takže já tam vždycky čekám na nějaký výprodej, protože tam v těch velkých gumách jsou pak fakt velké rozdíly. Zima je pak kapitola sama pro sebe. Tam se prodávají hlavně v SUV a RFT, tam jsou super, loni ale 2x dost značně zvedli cen u těch větších osobních gum a v podstatě se to neprodávalo. Takže tím moje spolupráce s Pirelli v podstatě skončila, marže slušný i přístup super. Jako, pokud by jsi dostal ty dodatkovky, tak je to super, ale ani tak to na nějaký velký zásobení jako třeba dělám u conti, nebo i nokianu, tak to už bych se dneska bál...ale na zastoupení si za tu dobu rozhodně nemůžu vůbec stěžovat. vždycky fakt velmi solidní chování.
úterý, 4. září 2012

Michal
Michal samozřejmě článek o důvěře michelinu, tím jsem začal a mohu konstatovat, že to je pěkná čočka pro mišáky a jedna velká pravda. Jinak pánové Šedivý z Rad pneu a pan Máca jsou velký frajeři, teda ale pan Šedivý to shrnul naprosto přesně. Dost mě šokovalo, že Michel Dain byl přímo u Procházky a rozmlouval mu vstup do pointu. To je síla. Teď jdu na rozhovor s PP.
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Dnes u mne byl p. Rybín-Pirelli. Příjemné posezení a pro mne rozumná ,pohodová a dobrá diskuze. Chci se chlapi zeptat jak je na tom s chováním Pirellka vůči pneuservisům. Jak drží a nedrží ceny apod. Nemám zkušenost proto poprosím o recenzi.
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym Já ho ještě nemám .Míšo napiš rychle první dojmy!!!!!!!!!!!!!!!!!
úterý, 4. září 2012

Michal
Michal Pneurevue je tady...tak to toho dneska už moc neudělám:-)
úterý, 4. září 2012

Anonym
Anonym profesor byl vskutku moudrým člověkem
úterý, 4. září 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318