Anonym Nejsem Částka, ale za mě ano, proč ne, alespoň něco! Ferdo a jak to vidíš ty? Navrhni něco lepšího...
neděle, 9. září 2012
Anonym FAKÁČKU co tě sere na ČÁSTKOVI? Je stejný internetový skunk jako ty jen se ale uvedl na trh slevovými a dalšími cypovinami které naštvou jen dobré servisy a ty mu dají mu pak za vyučenou. Už vidím pneuservis že si nechá poslat na směrovačku letáky s Částkovými cenami a maličkým odkazem na jeho pneuservis který si vzal třeba 40kol.Jen blázen a totální blbec to může udělat!Jedno je jisté je to hodně fikané a vyčůraně vymyšlené.Částko neblbni,tohle je pomoc servisům?Takhle to vidíš ty?Vysvětli mi tvou logiku podpory servisu v tomhle případě.Budu rád.
neděle, 9. září 2012
Anonym Jo... pomlouvat a hanit je velmi jednoduché, mnohem jednoduší než něco vymyslet a udělat. Také si myslím že jeho nabídky asi zatím nevyužiju ale aspoň se o něco snaží a je zde vidět nějaká JASNÁ PODPORA . Něco alespoň takového mi nenabízí žádný z mých dodavatelů. A jak jste na tom vy pánové co se do něj obouváte? Jak vás podpořil váš dodavatel?? Také velmi oceňuji že to tu jako všichni ostatní nejenom čte ale taky tu napíše.
neděle, 9. září 2012
Anonym Tady p. Částka hodně přestřelil.Návratnost zcela mizivá a že jsou to vyhozené peníze je více než jisté.Asi ho omámil démon jménem Mamon.Pořád mám málo, pořád mám málo, pořád .......chci víc,víc VÍC...........až budu mít nejvíc,nejvíc,nejvíc.A NEBO AŽ PADNU NA TEN RYPÁK.
neděle, 9. září 2012
Michal No jo, p. Částka vrazil šílený prachy do reklamy, tady baner, na seznamu baner, letáky, stánek na reifenu, kolem R4 směrem na Příbram mraky billboardů, kde to táhne na slevy 50% do 30.9, do toho autobaterie, snad ještě to indické koření chybí...:-) Ale všichni víme, že tak masivní investice v dnešní době do reklamy a to nejen v naší branži, vyjma zvýšení té návštěvnosti se zpátky nevrátí.
neděle, 9. září 2012
Michal Morisi, jojo, přesně tak máš pravdu. Mělo by to být samozřejmé, ale máš pravdu, že asi chtějí prodávat jen cenou. Na ty technické podpory se nedá mnohdy ani dovolat a když už jo, tak tam sedí člověk, který snad gumu nikdy ani neviděl. Někdy si říkám, kdo je tady vlastně pro koho a kdo je tady zákazník....
sobota, 8. září 2012
Radek Tak to je vysvetleni. Ty pristupy jsou vysledkem ospamovanych adres.
sobota, 8. září 2012
FAKE jo a jinak je teď už jasný kdo se tu tenkrát ptal, co komu chybí u svých dodavatelů ;-) Tohle bylo dnes v poště ;-) copy: Příjemný den Vám, váženým obchodním partnerům.
Před zimou jsme si dovolili připravit letákovou akci na podporu Vašeho pneuservisu .
Podmínkou je v zimním předzásobení odebrat alespoň 40 pneu . Pokud už se tak stalo, není nutno učinit další objednávku, stačí napsat požadavek na tuto akci na info@dobrepneu.cz.
Na každých 40 pneumatik bude ve Vašem regionu rozneseno 2000 letáků (4 barevné stránky A4) do schránek , při 80 pneu - 4000 letáků atd. Na letáku bude pak uvedena Vaše adresa i telefon.
Nově budou na letáku autobaterie s pěknou marží pro Vás. Samozřejmě zvýhodněné podmínky pro Nexen zůstávají. Jako marketingovou podporu budeme posílat k pneu garanční program zdarma.
Bude to certifikát, kde se jen vyplní typ pneu a datum. Zákazník tak dostane garanci proti poškození. Více je uvedeno na našem webu.
Pokud máte zájem se zúčastnit a tím získat i mnoho nových zákazníků, kterým nabídnete i něco navíc ( kromě Vašich skvělých služeb a skvělých cen od nás ).
Dejte nám prosím vědět nejpozději do 16. září 2012 , abychom stihli všechno připravit . Bude-li na jeden region přihlášeno příliš účastníků, bude přednostně vyhodnocen ten kdo se dříve přihlásil.
Zároveň máte možnost uvést PSČ, kde mají být letáky rozneseny. Jako účastníci letákové akce máte možnost za uvedené ceny dokoupit až do 15.10.
V příloze naleznete tabulku pneu s Vaší nákupní cenou a letákovou cenou pro zákazníka.
Naše další služby:
Rozvážet se bude nově i směr České Budějovice – Praha. V Jihočeském kraji dodáváme tentýž den objednávky přijaté do 12:00 hodin a v případě závozu směr Praha a po trase, objednané do 11:00 hodin.
Dále máte možnost profinancování až do výše 3/4 objednávky se splatností na 3 měsíce
S pozdravem a přáním mnoha úspěchů
Váš tým Dobré Pneu.
sobota, 8. září 2012
FAKE tak třeba rozjel nějakou větší reklamní kampaň, (letákovou, rádio, FB se soutěží, těžko říct) každopádně to číslo je zajímavý obzvlášť v porovnání s "káčkama" - co jsem koukal do loňských čísel tak měly DP podobnou návštěvnost pouze v říjnu ve špičce (a to ještě o trošku nižší)
sobota, 8. září 2012
Radek Dobrepneu neni taxikar :-) Zajimave je ze z pneueshopu je v plusu temer jediny. Coz ma nekolik vysvetleni.
sobota, 8. září 2012
Anonym Otázka jestli to nepsal sám pan hoteliér,taxikář a majitel pneuservisu osobně.A dále,jestli to není nějak prolinkované
Moris Je to tak Michale psal jsi to tady naprosto přesně a to k min nemám ani žádný leták.Myslím si že by tato služba (technické info,jak tuto pneu prodávat, pro jákého zákazníka je tato pneu určena + proškolení i zaměstnanců) měla bejt naprostou samozřejmostí když mám zastoupení.... ale je to tak jak psal pan Šedivý když něco takýho chcete tak si to zaplaťtě a navíc tyto školení jsou velmi drahý takže většina prodejců se spokojí stim co si kde přečtou než investovat osobně bych dorazil přijel mám zájem na to se v tomto oboru vzdělávat ale kdybych měl zaplatit všechny školení co jsou k daný značce třeba michelin tak to bude strašnej balík..... Nejlépe jak prodávat je asi cenou jak nám výhradní předvádí..... jinak pro anonyma ceny u pešíčka si umíme najít každej sám stim tady nemusíš tapetovat.....
sobota, 8. září 2012
Anonym a další a další a.........
Firestone Winterhawk 2 Evo 195/65 R15 91 T
Cena: 999
Výrobce: Firestone
Dezén: Winterhawk 2 Evo
Rozměr: 195/65 R15
Rychlostní index: T
Váhový index: 91
Skladem: 878 KS
Dunlop SP Winter Sport 4D 195/65 R15 91 T
Cena: 1299
Výrobce: Dunlop
Dezén: SP Winter Sport 4D
Skladem: 351 KS
sobota, 8. září 2012
Anonym a máme i další----
BF Goodrich G-Force Winter 195/65 R15 91 T
Cena: 1030
Výrobce: BF Goodrich
Dezén: G-Force Winter
Skladem: 174 KS
sobota, 8. září 2012
Anonym zde máte základní informaci od pana Pešíčka----
Continental TS850 195/65 R15 91 T
Cena: 1250
Výrobce: Continental
Dezén: TS850
Skladem: 440 KS
sobota, 8. září 2012
Michal Morisi, to jsem přesně psal v úterý o té TS850:-) mám zcela stejné pocity:-)
sobota, 8. září 2012
Moris Je jenom dobře, že pan Mensa píše tak jak to je a nebojí se napsat.Ono psát stále kdo kde co vystavil a kde se kdo vyměnil nic moc nedá. Taky jsem rád že byla v pneurevue Conti TS850 kterou mám naskladněnou ale samozřejmě že bez technický prezentace. Takže technický Info mám pouze z pneurevue a to si myslím že v pořádku nejni ted kdy už se zákazníci chodí ptát na zimáky.... Jak psál pan Procházka služby jsou na mizerný úrovni je stím potřeba něco dělat....
sobota, 8. září 2012
Anonym Bořek-Třinec---Krásné sobotní dopoledne. Nádherně to vystihl redaktor v článku kdy napsal--Velmi dobře si uvědomují, že v tomto velmi servisně orientovaném odvětví bude vždy pánem situace klasický pneuservis a je třeba s ním jednat v rukavičkách. A dovolím si ještě napsat úryvek p. Davida Šedivého z Rad Pneu, který se nevešel do jeho článku v Pneurevue a myslím že to vystihl naprosto přesně. Jednalo se k jeho reakci na podvodnou akci s poukázkami na které jsem před léty taky upozornil. Napsal---Napriklad ja jsem 30 km z Pardubic a mam tam odtud dost zakazniku s velkyma kolama a ja kdyz budu postupovat podle Michelinu tak u me koupi kola a dalsi sezonu jiz dostanou mail s pozvankou do Kaltu Euromastru velkeho nadherneho servisu postavene za dluhy a ja mam po zakaznikovi. No to uz muzu posilat infomace kdo koupil Barumku kdo Goodyear kdo Bridgestone a oni si je pozvou do Bestdrivu, Premia nebo First stopu :-) . NENÍ K TOMU CO DODAT. JE TO PŘESNÉ A NAPROSTO PRAVDIVÉ. Ještě jednou Davide díky a věřím, že náše společné schůzky z dalšími kvalitními pneuservisáky nás všechny posunou tak jak doposud mnohem dál. Že s námi budou jednat v rukavičkách se vůbec nebojím a jsem o tom přesvědčen, protože to vidím už na přístupech většiny obchodníku tento rok velmi pozorně. Bořek Filipec. http://www.pneucentrumprofi.cz/
sobota, 8. září 2012
Anonym Moc povedené,ale schází mi tam u p.Procházky uvedení čísel velkoobchodu kolik % jde na internet )))Jinak členové Poit S budou asi nasraní na Tasy jelikož dodává pneu na internet,ale hlavně do hoby marketů.