Anonym Je to lumpárna na všechny tady v ČR.Nejhorší je že to Nokian,který tu má sklady pro část Evropy podrazil právě všechny naše prodejce.
středa, 19. září 2012
Anonym Bořek-Třinec---Hruško jak jsi napsal - aby z toho hochum na Chodově nebylo ještě dost teplo. Doufám že bude a pořádně! Že budou potit doslova krev. Vím moc dobře jaké úsilí jste všichni vynaložili s předobjednávkou a teď to je o ničem. To samé musí prožívat GPD, ALMA a další z VIANORU. Toto je lumpárna na druhou. Snad to dojde až do Finska a tady nějaký vysoký namyšlený páprda který rozumí obchodu jako koza náklaďáku poletí jako špinavé prádlo do koše. Je potřeba zvýšit tlak napřed na ty tady a pokud to nepomůže, tak rychle k Finům. To nejsou Francouzi ti se mazlit s těma v Chodově věřím nebudou. Čím dříve tím lépe.
středa, 19. září 2012
Tire v Penny marketech prodávají zimní Debica 165/70R13 za 899,- za tak nekvalitní gumu za takový peníze to může koupit jen hlupák, ale jsem zvědavej kolik se jich pod mýma rukama nakonec objeví :-)
středa, 19. září 2012
Michal No, to je pravda, ale víš, proč to, co píšeš a co by bylo záhodno se nikdy nezavede a nestane? Protože primárně by to postihlo ty hajzly na nejvyšších místech, kteří kradou, švindlují a mají prachy v kdejaké levárně a ve velkém. A to je celý prolém, ryba smrdí od hlavy.
středa, 19. září 2012
Anonym Pánové,dostal jsem časopis AutoServis a v něm zajímavý rozhovor s panem Šafránkem.Stručně v Německu funguje obor na jehož základě mohou mechanici montovat pneu .Bez něj to nejde a nejde ani provozovat činnost.Prodávat může každý .......U nás to prý nejde protože nejsme v Německu -tak zněla odpověd z patřičných míst......Další slova p.Šafránka: Já nevěřím v nějaké marketingové tahy výrobců-ty nikdy nefungovaly......Kurva ,že to ten Zikmund nedotáhl do konce,jsem sice vlastenec,ale tady je takovej bordel ůplně ve všem,nikoho nezajímaj nějaké hodnoty,dělaj se podrazy ,neplatí se faktury,pančuje se .A hlavně za nic pořádný postih.Jsem pro majetkové přiznání do hloubky a kontrolu ze živnostenského a finančního ůřadu ,vč výpisu pasu.
středa, 19. září 2012
Michal Ale já to nemyslel vůči point s, ty také neberu jako běžnou sít, ale vůči Vianoru, premia, firstopu, bestdrivum a euromasteru. špatně jsem se vyjádřil, omlouvám se!
středa, 19. září 2012
Anonym Michale Point S mne v nicem neomezuje nic nekontroluje a na nic netlaci. Tady jde opet o naprosto katastrofalni pochybení zastoupeni pro CR a to pri vytvareni ceníku a z nej poskytovanych slev. A to jsem s nima chtel loni skoncit kdyz nic nedodali a oni prisli s tim ze kdyz bude objednavka v lednu tak pneu dodaji.Mel jsem jet s Frantou MOsou na jednani do jejich sklenenych kukani na Chodove ale nestihal jsem to, Skoda mohl jsem vse slyset na vlastni usi co slibovali. Aby byla super cena tak pozadavek na dovoz na jedno misto k nasemu jednomu clenovi a ten to pote rozvazel dale, takze to vypadalo vse velice pekne. Uvidime co se bude dit, a jsem zvedav na jejich reakci az se ozve vedeni Point-S v Lionu Nokianu s tim proc sit Point-S v Cechach nakoupila tisice pneu Nokian velmi nevyhodne oproti jinym v Evrope a panuje obava ze za techto podminek bude tezke pneu prodat a jsou pozadavky na vracení nebo upravení ceny. Aby z toho hochum na Chodově nebylo ještě dost teplo.
středa, 19. září 2012
Anonym Ale kdo má z nezávislých intranet s více dodavateli?? To že se tak zachoval Nokian je jedna věc,to nemá se sítí nic společného.Goodyear taky podrazil Premio néé?Bestdrive zase frančízanty s 123pneu atd...... Začíná boj zima klepe na vrata tak to bude tatata -možná i kalašnikovem
středa, 19. září 2012
Anonym Jirka - Vrátit a hotovo. Nechce se vrátit bývalá ředitelka Nokianu ? Zlaté časy !!!
středa, 19. září 2012
Anonym No to není pravda o oběšení.Points je nezávislý,takže nemusíš nic nikde u nikoho objednávat a můžeš kupovat třeba na internetu.Vianor,a ti další jsou na tom podstatně hůře.
středa, 19. září 2012
Michal Ono být v každé síti, známe jít se letos rovnou oběsit:-)))
středa, 19. září 2012
Anonym Tak dekuji panove za krasne rano. Prosel jsem si nakupni ceny Nokianu a mam po nalade. V ramci site Point S jsme delali objednavku jiz v lednu. Z duvodu skvele ceny zavoz na jedno misto, pote rozvoz ke clenum site!!! A dnes nakupni cenu mame horsi o cca 100-250Kč na kolo, nez kdyz si to objedname v nasem internim systemu z Nemecka. Tak jsem zvedav jak se k tomu pani z Nokianu postaví !!! A pak se všichni divte ze mame o importerech takove mínění. Jo a to jeste ze nepatrim do Vianoru, no to bych se tesil na sezonu.
středa, 19. září 2012
Anonym On je kapsář??
středa, 19. září 2012
Anonym Ahoj Michale,oni si to nemůžou nechat,protože z obyváku by neprodali ani kolo.Ono to samo nejde,tak to hrnou jen cenou,ale kultura prodeje nikde.To jim nic neříká,prostě díra na trhu tak takoví bulici se toho chytnou.Proč to nedělá Procházka,Urban,Hnídek,protože vědí která bije i když to také degradují.Ale co chcete od zloděje,který okrádal cestující na Ruzyni.Ne na servisu,ale na letišti.
středa, 19. září 2012
Michal Ferdo to máš naprostou pravdu, 50-54 dával do ulice je hnusota, já hlavně nechápu jedno, když už někdo ty procenta má, tak proč si je nenechá pro sebe a hned to musí pustit za tyhle zcesnosti ven. Tak vidím, že pneunet má fakt profi provozovnu:-))))))....že si to nedá na stránky:-)))
úterý, 18. září 2012
Anonym Datum obrázku: květen 2012 _taky docela zajímavé
Anonym Tak jsem zde a v plné síle!Určitě jsem Vám chyběl.Kurnik to zas je nový bordel na světě.Na chvilku utichne jeden výhradní zmetek Michelin a prásk je tu další a nový povedený kousek od Nokoušů.Ti to ale pořádně posrali!Pak tu máme dementa Pneunet alias Škarka kokotíno je magor.50-54 dávát do ulice na Nokouše je humus!Ejpovice to zdrbali,protože to musí být od nich.No co zůstane nám ta voňavoučká práce a interneťáci se hezky pozabíjejí sami.FAKE jestli chceš přezuji ti tak maximálně papuče u tvých nohou co máš pod počítačovým stolem.Vyměň si ale ponožky,masku nenosím.A ty mi naoplátku polibíš můj rajcovní zadeček cukrouši.Dnes bylo krásně,práce jak na kostele a i když ti výhradní psychopati opět nezklamali vidím jak mi to dělá radost že interneťáci mají stažené půlky u sebe protože se bojí a to je super.Jo tady dost servisy přežijou,ale mnohem více zdechne interneťáků.Jak bylo napsáno,tahle zima bude tuhá a někdo v ní vytuhne na věky věků.Tak zduř a zase se ozvu kluci buci internetoví.
úterý, 18. září 2012
Anonym Není to shop -pneunet-__ trotl z Nového Jičína??To budou nít u Hanzelků radost.
úterý, 18. září 2012
Michal Bořku, je to tak, tohle je ještě brutálnější rozdíl než co dělá pešíček s michelinem, protože u michelinu je to jen on a pak dlouho nikdo, ale tady v tom případě je to každý, kdo to přitáhne s raichu nebo od tulipánů. A nejhorší Bořku je údajně předělaný německý shop do češtiny, kterou tady jen odbavuje nějaký čech z novýho jičína. skladovost je prý z němec a bohužel prý i ty termíny dodržují a co je ještě horší, že to není jak pan komik taxikář, tihle to perou v podobném duchu ve všech rozměrech. Ale ten Nokian je teda velký průser, já měl Bořku dnes to stejné s W+ 205/55 R16. kdy jsem se s cenou 2120 Kč/ks totálně nechytil, chtěl jich 24 na 6 aut, tak mi nezbylo nic jiného, než dát slevu na přezutí...no sice jsem z toho celkem na větvi, ale zaplať pánbuh, že to vůbec vzal a tím mi jich zbývá jen 8, tak to snad s nějakou normální marží prodám. Ještě, že jsem jich vzal o tolik méně než loni, to by bylo hodně se skřípáním zubů. A tím je s tím Nokianem konec, protože každý rok jsem jich jen v tomhle rozměru prodal hodně jen ve W+ přes 100 ks, firmy mi na tom hodně jezdili, že je to super guma, za super peníze..a to se mi bude blbě přemlouvat na jinou značku, ale tuhle cenu jim nemůžu ani říct, protože budu za lichváře...Je to škoda, strašná škoda. Roky jsem měl Nokian jako prioritní značku, která mi udělal zimu, kvůli novým zákazníkům mi to ani nevadí, ale těm stálým, kterým jsem je roky dával na auta, tak s těma budu mít velký problém. je to teda hodně v prdeli. A nejhorší je, že můj dodavatel mi na ně dal fakt super slevy, jako v minulých letech, ale tohle je pěkná podpásovka i na něj...no, zítra to budeme řešit.