Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym Nebojte i oni přestanou a brzy.
pátek, 21. září 2012

Anonym
Anonym Ano znam pneuobchod.cz reklama na wc na vsech benzinkach na bilboardech atd. A co je z toho dnes. Asi jen spousta dluhu. A vsichni tomu porad tak nejak veri dal a mysli ze v prodeji za minimalni marzi najdou ameriku. Kdyz se podivam na Pneu Hnidek, pred lety nas obchod dcery majitele rozestval, kdyz jsem zjistil ze nakupuji prakticky stejne jako zakaznici do ulice. Dali velke penize do reklamy a prodali hodne, ale mozna ani nevydelali na tu reklamu. Dalsi roky uz neivestovali do reklam a pozic a podivejte se na ten web dnes. Naprosto rozumne ceny , ze i ja obcas prodavam lacineji. Ale prodejem pres internet znicene vazby jsou pryc a dodnes mne to mrzi. Jsem tedy presvedcen ze vsechny projekty prodeje s takto minimalni marzi jsou pouze kratkodobe zalezitosti casto s nekalejma umyslama
pátek, 21. září 2012

Michal
Michal Hruško přesně. A jsem rád, že ta Pirellka dodržela to, co jsem tady psal před měsícem, protože tohle udělal jeden bulhar v Praze před 5 lety a prostě dostal stop a nové gumy nedostal. Nechápu Michelin, že mu leze tak strašně do prdele.
pátek, 21. září 2012

Anonym
Anonym Za peníze dá dnes skoro každý.Na dluh jen hlupáci.
pátek, 21. září 2012

Anonym
Anonym Jirka - naprosto trefné hruško. Kecy, že když jim to nedaj, že si to přivezou z venku. !!! Přivezou h....
pátek, 21. září 2012

Anonym
Anonym No a ono jeste sranda pride pristi rok, ale sranda jak pro koho. Jinak bych nebyl jenom pesimistický a upozornil take na dve pozitiva. A to na zastoupení Pirelli, které taxikařoj nedalo zimu.(narozdil od Michelinu kterej mu leze do riti horem dolem) Z duvodu nezaplaceni dluhu ho zasekli a podivejte se na jeho sklady v zimni Pirelli. NIC !!!!! A to je porad kecu jak kdyz jim to nedaj oni, tak si to privezou z venku, h...o si privezou. Tady je jasny priklad ze bez vyhradnich a jejich splatností si nikdo nenaskladni ve velkem nic!! A dalsi je pochvala pro Goodyear Dunlop, a jejich akci na UG7+, zatim se nikde nic neukazalo a tak si to asi vsichni co to dostali drzi pouze pro maloobchod a musim rict ze pneu jsou ve skladu presne podle objednavky. Nakup je super a prodavaj se krasne se ziskem 350-450 ka gumu a zakaznici i ja jsme spokojeni. Udajne pry zrusili dve objednavky na 2000 a 3000 kusu kde bylo jasne ze to pujde na net. Takze tomu rikam podpora servisu . Snad to nikdo nezmrví.Tak mozna bude i na nove masiny a mycku:-)) A prijde-li znovu takova akce vemu jich dvakrat tolik. Takze treba budelip:-))
pátek, 21. září 2012

Michal
Michal Chlapi, nedá mi to. Všimli jste si, že tento rok byl na sviňárny a podvody výhradních bohatý víc, jak poslední tři roky dohromady? To není roční období nebo snad už pomalu i měsíc (?), kdy by se nerozkryla nějáká fakt tutáč obr levárna výhradních. Nejdřív goodyear a jeho excellence, a to se stejně ještě pořádně neuzavřelo.... Pak Michelin a jejich direct maily v podobě "ehm údajné solo akce pracovnice marketingového oddělení" a teď tu máme Nokian a zásek před sezonou jako hrom, sice tady v tom hraje české zastoupení asi tak 2 nebo 3 housle...ale zahýbalo to trhem docela pěkně. Já už pomalu začínám věřit na ten konec světa v prosinci, protože co ta naše matička zeměkoule musí vydržet za napětí a konflikty, je až z podivem, že konec světa už nepřišel:-/
čtvrtek, 20. září 2012

Anonym
Anonym Jirka - buďte všichni v klidu, v říjnu budeme mít tolik práce, že na přezutí dovezených pneu nebudeme mít ani čas.
čtvrtek, 20. září 2012

Tire
Tire Dneska jsem dostal nabídku od pana Částky - (prodloužená akce do 21. září) nabízené slevy pro mě jako Franchisanta Bestdrivu v Barumu a Continentalu nejsou nijak zajímavé, ale jak je možné, že na Semperit mi nabízí 48% když "centrální sklad" jen 45% je mi tak trochu záhadou.
čtvrtek, 20. září 2012

Anonym
Anonym sočástka
čtvrtek, 20. září 2012

Anonym
Anonym No a kdopak ma jedny stranky na kterych se caní ze je koncova cena a potom druhé stránky kdy je cena bez dopravy a pote je doprava 100Kč na kolo. Jeje ja uz si nemohu vzpomenout kdo to je:-)) Porad stejna píseň...
čtvrtek, 20. září 2012

Michal
Michal A podotýkám, že to pneugolem, ta adresa je normální byt v paneláku na Praze 10
čtvrtek, 20. září 2012

Anonym
Anonym Jirka - pneu Heli nemají na skladě skoro nic. Byl jsem se tam podívat a je to díra s max. 100 ks pneu, poházených po dílně. Jsou s někým propojení a stav skladu není aktuální. Dvakrát jsem u nich objednával kusovku a vždy mi přišla odpověď, že už ji nemají. Čínské barumky prodávali oni, dobré pneu a pešíček. Tak ať si každý udělá obrázek sám, odkud vítr fouká.
čtvrtek, 20. září 2012

FAKE
FAKE Koukám u toho eshopu na recenze a letos mezi TOP5 dle hodnocení a ještě před rokem a něco si psali recenze sami (na Heuréce se to poměrně přísně kontroluje, takže se to pak hromadně maže) viz starší recenze zde http://obchody.heureka.cz/pneuheli-cz/recenze/?f=59 a vypadalo to opravdu jako podvodná firma, ale teď buď nalezli způsob jak oblbnout Heuréky systém, což si nemyslím, že je možné, nebo to dělají opravdu "dobře" - zvláštní posun
čtvrtek, 20. září 2012

Anonym
Anonym Napadá mne že jestli to nejsou ty Číny Barumky. V létě tady Heli dovezli ty 195/65-15 jako první.
čtvrtek, 20. září 2012

Anonym
Anonym A PNEUGOLEM z pepíkova je nějakej jejich zpřátelenej komplic
čtvrtek, 20. září 2012

FAKE
FAKE no PNEU HELI neznám, ale je to zrovna jeden z těch eshopů, kde je ta nízká cena nepochopitelná, přestože mají dopravu 100Kč/ks - například cena Barumky je pro mě záhadou http://pneumatiky.heureka.cz/barum-polaris-3-205-55-r16-91t/
čtvrtek, 20. září 2012

Anonym
Anonym Zná někdo podvodníky PNEUHELI??
čtvrtek, 20. září 2012

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Děkuji chlapi.
čtvrtek, 20. září 2012

Michal
Michal Bořku, tak to co udělal Nokian je, že si vypustil za jízdy olej z dobře jedoucího motoru. Ale finové mají doufám, aspoň trochu všech pět pohromadě a vědí, že pro ně to může být smrtelné a velká ztráta, protože oni mají nízkou letní produkci a všichní víte, jaký je poměr prodeje letních nokianů vůči zimním, takže pro ně ta zima je klíčová. Bořku jinak s tou dopravou. Fake to napsal ale jen z části, ta cena balíku se odvozuje hlavně od váhy, záleží teda asi na spedičce jak postaví podmínky, ale jim padají přepravy, tak hodně slevili, ale když si uděláš nějaký průměr za všechny gumy, tak to vychází nějakých 100 Kč za balík s příplatkama i balným. já sice nejsem prototyp toho pravého internetového prodejce, protože já se soustředím hlavně na Prahu, kde mám největší odbyt a kde si to řeším sám a taky dávám hodně gum místním autoservisům a do toho dělám další služby. Záleží na spedičce, jak to má postavené, do páru můžeš dát i dvacítky, když jsou do nějaké váhy, pokud to spedička dovolí. Ale na těch dopravách je teda vidět, kdo jak velké marže má. Proto ten dement pešíček dělá ten manipulační poplatek při osobním odběru, protože to je jeho marže. Teď jsem se dočetl a co je určitě dobře, že EU vydala směrnici, kde by všechny internetové obchody měli mít v ceně produktu zahrnuté všechno, dopravné a balné, tím pádem by Pešíček ty svoje stupidní poplatky musel rovnou připočítat a cena by se ukázala jako celek a to je přesně jak píše FAKE ta sviňárna, lidi vidí nejnižší cenu a pak jim tam naskáčou dopravy a diví se. A to by bylo jedině dobře, protože pak přestane to vysírání od lidí kvůli cenám. Nevím, nechápu ten pneunet, aby se jim to podle mě vyplatilo, tak by museli mít nějakou nákupní cenu v podobě tak 60-63% a i to je se skřípáním zubů a to si nejsem úplně jistý, jestli by jim to ty blázni v nokianu podobě mozkového zatemnění dali. Já to vidím na reálný nákup v podobě 55-56%, kdy mají marži 1-2%. Vyplatit se to nemůže. Každý si pamatujeme, že reálné a dobré slevy od Nokianu se pohybovali kolem 45%-49% to už bylo královské, ale tady to je úlet jako hrom.
čtvrtek, 20. září 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz