Anonym Bořek-Třinec--Klasické rozměry jdou zatím pozvolna, ale překvapivě je u mne nárust prodeje 18-19-20 zimních kol. Až koukám že to vzali letos nějak zodpovědněji. Někteří mi říkali, že po lekci v minulém roce kdy nic nebylo se chtěji pojistit. Taky je dobře.
úterý, 9. října 2012
Anonym Jak řekl pan Tomáš Baťa, hospodářská krize není krizí peněz ale krizí lidských hodnot. Proto nepodporuji předlužené bankrotáře, nedělám dluhy a snažím se chovat k lidem slušně. Matěj
úterý, 9. října 2012
Anonym Tak hoši už ta začalo o stošest.Pneu se zatím prodává,práce až až.
úterý, 9. října 2012
Anonym Jirka - to byl zákazník :-)))
úterý, 9. října 2012
Michal SJM: no teď mě můžete klidně popravit, za to co napíšu, ale přesně to jak popisuješ toho majitele, tak to je přesně výplod post komunistické doby a rané začátky podnikání v čechách, typická svině, která měla za komančů holou řiť a teď se chová jako velké kápo,který má patent na rozum a který rychle nabyl peníze po 89 , jeho život se skládá s prožitků a váha lidské práce je u něj absolutně na bodu mrazu. takových zmrdů v republice je až hrůza. Já jsem měl taky takového jednoho šmejda. Tak mě prudil, až mi jednou došla trpělivost a takovou jsem mu natáhnul, že ho to položilo na krovky. Sice jsem pak nemohl měsíc nic dělat, protože jsem si pochroumal ruku a měl trošku tahanice s policií, ale víte, jak se mi ulevilo...tohle totiž nejsou podnikatelé, ale normální prasata...
úterý, 9. října 2012
Anonym A teď se vžijte do role majitele luxusní stavby autosalonu,vše na ůvěr.K tomu jachtu,sekretářku,rodiný domek atd.Vše na leasing nic za hotové.Ono to ze začátku šlo,ale teď prd.
úterý, 9. října 2012
Anonym SJM--přsně to samé udělal aurosalon u nás. Dříve 6 mechaniků, dnes 4, ale navíc 2 dlouhodobě marodí a přes to v pohodě stíhají. Přišel majitel a řekl jim: Na to, aby jste stáli jako č....., za to vás neživím. Budete přezouvat za 99,- (na silnici cedule jako vrata "Pneu za internetové ceny") a musíte týdně týdně natáhnout min. 10 nových lidí na další servis, zařiďte se to jak chcete, jinak letíte, každý den tu mám zájemce o místo, který nastoupí třeba na druhý den a za menší peníz a na dobu určitou. Komentář automechanika:" Ta pi... dělal za komančů svářeče, dneska mu přistál před jménem jakýsi titul a nikdo neví že by do nějaké školy chodil a se mnou jedná jako s onucí. Vůbec neví, co se tu změnilo, že lidé se již většinou nenechjí okrádat. Firmy s jejichž majiteli hrával pravidelně tenis se na nás také povětšinou vys... ., kamarád-nekamarád. To,že dnes nemá neomezenou částku peněz k dispozici jako dříve, ho přivádí k šílenství a říkáme si, že to nebude dlouho trvat a skončí na blázinci. Jako přes kopírák, co říkáte, ale jinak je k pláči to budování tržního hospodářství a rovných příležitostí. Dva roky nás straší Řeckem, ale dělají vše pro to, abychom se jim vyrovnali. Již živě vidím, jak před servisem Besrdrive budou v parném létě na židličkách dřímat dva servisáci, nad hlavami plápolat na cáry rozervané jaskésy prapory, symoly zašlé slávy a kolem hladově pobíhat smečky opuštěných psů. U nás se říká - odříkaného největší krajíc.
úterý, 9. října 2012
Anonym Stačí jim třeba udělat za 99,-kč kompletní prohlídku vozu a hned máš jistotu že najdeš nějaký výfuk,čep,táhlo,geošku a je to v pohodě zpět.Když chtějí kazit cenu za přezutí tak si zase my uděláme servisy z jejich vozů.Oni budou na tom hůře než my.
úterý, 9. října 2012
Anonym Guma -Píšeš to dobře Bořku.tady u nás jsem se staral o car dealery deset let,jakž takž to fungovalo.Dnes jsou všichni na přímo a tím dnem to začalo,zkurvyli co mohli včetně cen.Tak co dál ,vezmeme si jejich práci na voze ,zlevníme z jejich sazeb za práci a jsme na tom stejně,možná lépe,ale oni jsou v prdeli.
úterý, 9. října 2012
Anonym Bořek-Třinec---FERDO Klídek---AUTO HELLER je jako mnohé autosalony v těžké krizi. Byli zvyklí na neskutečné příjmy za opravy a prodeje aut. Majitelové chování bylo jako z jiné planety.To samozřejmě postupem času začalo prudce upadat a problémy se začali kupit. Minulý rok v prosinci zavřeli pobočku tady u mne v Třinci a nedivím se už jen pro to jak tu pracovali. Další věc je že se snaží prodat celou firmu v Ostravě. Jediným kupcem je snad Porsche Praha a pokud to nekoupí tak je víc než jasné že to s Hellerem nebude vůbec růžové. Přesně jak napsal SJM tak to může dopadnout. Dobří mechanici utečou a budou se třeba snažit si něco udělat sami pro sebe a pak je to vše zase jak v začarovaném kruhu.Nezlobte se na mne, ale jestli si myslí majitel že nahrabe na gumách a nechal si něco nakukat od lidí kteří tomu ale absolutně nerozumí tak je hodně naivní a pro mne i amatér. Přezouvat vůz za 99,-kč + závaží je pro mne jasným sebevražedným činem který se mu vrátí jako bumerang. Trošku neprofesionální mi připadá že neřeší vůbec ventily. Tak tohle není to čemu Já říkám zdravá konkurence. Rád si vzpomínám kolikrát jsem tu přezouval, nebo opravoval pneu od nich. Zatím co zákazník seděl nervozně v autosaloně tak já mu tu zatím přezouval gumy z audinky. Jak si jen tenkrát naivně myslel, že mu to tam dělají ti největší odborníci. Dnes jezdí ke mne i s audinkou a už to moc dobře ví jak to bylo a proč tam dnes už ten autosalon není. Nemám strach, protože autosalony zatím nejsou zdravou konkurenci, jsou to pro mne ještě pořád jen amatéři a mnozí patří do IV cenové skupiny, protože pneumatikám kolikrát vůbec nerozumí a za opravy bych jim některým nejraději nakopal do zadní části těla. Břídilové je slušné slovo. Jedině co umí skvěle a perfektně je zdevastovat cenu za přezutí. Za 99 penízků je to skutečný charitativní počin. Proto je dobře že mnohé zdravé pneuservisy v dnešní době dělají další služby a berou jim tu kolikrát nekvalitní a předraženou práci. I proto to je právě podle mne to co se musí taky konečně vyčistit.
pondělí, 8. října 2012
Hrouda Někdy před rokem jsem tu psal o pneuservisu abx-pneu.cz . že je to další pneuservis v mém okolí .Už není :D krachnul . kdo bude další?????
Anonym Rozšiřte služby, prodávejte, ale proboha komu?........Špatné aktuality z české ekonomiky: Průmysl propadl, nezaměstnanost nečekaně stoupla
České ekonomice se nedaří vrátit k růstu. Průmyslová výroba v srpnu neudržela trend z minulého měsíce a propadla o 3,1 procenta. Stavebnictví zrychlilo pád téměř na pět procent. Nezaměstnanost navzdory očekávání analytiků v září vzrostla na 8,4 procenta.
pondělí, 8. října 2012
Anonym to je dobře,že dělá zadarmo :-)))
pondělí, 8. října 2012
Anonym Zadarmo ani kuře nehrabe.
pondělí, 8. října 2012
Anonym PRÁCE ZDARMA.? Tak na to u nas mame odpoved! Nezlobte se ale my svym zakaznikum nelzeme!!! Vzdy Vam to schovají do ceny pneumatiky. Nebo do ceny závaží ventilů atd. Dulezité je kolik zaplatíte. Lide se usmejou a pri placeni jiz zduraznik kolik a za co zaplatily od gum po dusik, mytí kol atd. Zadna cena dohromady, vsechno ma svoji cenu. a je potreba o tom vedet. Jinak pred lety jsem chtel udelat akci. Kdyz bylo 3+1 zdarma 2+2 zdarma. Tak jsem chtel udelat treba na Octavii Ventil za 6000 Kč, a k tomu, pneu zdarma, prace zdarma, 3 ventilkyzdarma, zavazi vse zdarma. Kdyz tohle reknes zakaznikoj tak se smeje a jiz chape jak se veci maji.:-))
pondělí, 8. října 2012
Anonym Zadarmo asi né.Jestli to k novým pneumatikám dává tak je hlupák a stéjně to navýšuje na těch pneu.A kdo si to sečte tak kolikrát zjístí že prodělal.
pondělí, 8. října 2012
Anonym Tak už vím kdo vyhraje štafetu o nejlevnější servis.Petr Dědeček ten přezouvá zadarmo.
pondělí, 8. října 2012
Michal No jo, tak když je zákon postavený tak stupidně, tak oni vlastně 1.11. mohou mít obuté letní i s 2 mm vzorku..to je kocourkov...:-(
neděle, 7. října 2012
Anonym Bořek-Třinec--Jirko přesně tak. Místo hloupostí typu nejlevnější servis by se měli věnovat všichni zainteresovaní celkové bezpečnosti. Média jako takové, policie, celní správa. Jen jeden příklad. Celní správci kteří chytají jestli někde nepípne krabička by měli raději odstavovat kamiony za tech. provoz a gumy především. Blíží se zima a už vidím ty zprávy v televizi jak nám kamiony zastavují díky gumám silnice. V německu vám odseknou za gumy nebo špatný stav značky a šupem naloží návěs na lafetu a hybaj do česka a to je pak pěkný balík za převoz. Tady ti šmudlíci si jen hrajou na něco na co nemají. To co vidím někdy na servise když mi tu zastaví na defekt Polák, Rus, Slovinec, ale i třeba sklápěčka z čech apod. je k nevíře. Jednou jsem tu vyhodil Poláka s autobusem, protože kdybych ty děsné už ne gumy co chtěl opravoval, tak bych dnes seděl za katrem, protože bych pak třeba za smrt lidí byl vinen Já. Tady se má začít jak s osvětou a hlavně represí. A těch příkladů je mnohem více. Nesmyslné honění za nejlevnějším přezutím je skutečně ubohá věc neschopných a hloupých lidí.