Anonym Lež jako věž pane Částko. Ten gumařský píseček je opravdu malý.
středa, 10. října 2012
Hrouda Dnes jsem obouval pneu dovezené zákazníkem z K.a.K dot. 4610 dodavatel contitrade a.s. a mě tu zákazníci tepou za pul roční a takhle to je v pohodě:C
středa, 10. října 2012
Anonym Kez by to uz taxikare prestalo bavit a vsechny je zaseknul! Shrabnul melouny a sel si je uzivat:-))) My uz to prezijem v pohode ale urciti paznechti nenazrani by to nerozdejchali a sůi do kytek. Uz se na to tesim a ono se to jednou stane:-)))
středa, 10. října 2012
DobrePneu Dobrý večer, pošlete je k nám do Netolic, my je rádi přezujeme. Do 15" za 600,- od 16" za 720,- Panu Pešíčkovi nedodáváme ani Contigroup ani nic jiného. Drtivou většinu barumáckých rozměrů máme skladem.
středa, 10. října 2012
Anonym jak to víš??
středa, 10. října 2012
Anonym Částka dodává Pešíčkovi. Contigroup má od něj.
středa, 10. října 2012
Anonym Ať zavolaj Součástku ,on jim domluví nějakou partnerskou šopu z vlnitého plechu. NAZDAR
středa, 10. října 2012
Anonym Dnes přijeli dva zákazníci,pneu v kufru od zde inzerujícího s tím,že už byli ve dvouch servisech a tam jim řekli,že je plno.Já jsem jim jen potvrdil a chtěl jsem je objednat na leden.Oni se urazili,nevíte proč?
středa, 10. října 2012
Anonym 5J14 Fábie,katastrofa.
středa, 10. října 2012
Anonym A budou něco psát o nehomologovaných discích
středa, 10. října 2012
Anonym Bořek-Třinec---Chlapi déjte si pozor na pl. disky 5210 Fábie-ALCAR . Vyzkoušejte co máte na skladě na vyvažovačce. Jsou to nějaké zmetky. Katastrofálně hážou do boku. Vyosené středy. Tak možná dobré do šrotu. Zrovna jsem 4 čerstvě přivezené málem vyhodil z dílny. REKLAMUJTE TO!
středa, 10. října 2012
Anonym hoši jsem plnej na 14 dní dopředu,pneu Zatím prodávám .Je to super.Sklad se vyprodává již cca 300 kol
středa, 10. října 2012
Anonym gumy nebudou! Neprodávejte to levně, šetřete na příští rok.
Anonym Jirka - zatím to jede na půl plynu, pokud to bude trvat do konce listopadu tak super. Pokud to skončí 1.11. tak já končím s tímhle oborem.
středa, 10. října 2012
Anonym Bořek-Třinec--Krásné ráno pnové ale i dámy. Dnes to vypadá na hezký den a tak ještě nebude divočina, ale práce je už nějaká naobjednaná tak na rozehřáti před tím skutečným bumem to je dobré. Do toho ještě příjdou lidi z ulice a tak je to v pohodě. Takže pojďme na to ať to stojí za to! Hezký den přátelé.
středa, 10. října 2012
Anonym Bořek-Třinec--Míšo ty malé gumky se rozjedou že budou k nezastavení toho se neboj. Ty velké jdou teď a to je jen dobře. 205/55-16 taky letos zatím jdou a jsem za ně rád. Výběr je, tak je to v pohodě. Škoda je, že je toho zatím všude tolik, že se zisk rozprostírá tam kde jde zbytečně vniveč. Ale buďme rádi i za to co teď máme.
úterý, 9. října 2012
Michal Bořku, to je snad telepatie, teď jsem to chtěl napsat, že jsem překvapený, že 13,14 totální prd, ale za to 17,18 i 19 vcelku frčí. Z těch klasických zatím víc 205/55 R16, než 195/65 R15...tady je vidět, jak je každá sezona jiná. Loni 13-14 furt, letos nic moc. Ale přiznávám, že jsem radši, stejně je na těch malých gumách prd...
úterý, 9. října 2012
Anonym Jen ten zisk z gum není zatím nic moc.Na internetu toho je pořád hodně a tak je ziskovost slabší.
úterý, 9. října 2012
Anonym prodeje jdou pěkně, dokonce i výrobcům docházejí základní rozměry, takže ta zima bude podle mě dobrá