Anonym J. Rous: Lukáši, kolega má na dílně wulkana 4+4 hp a hned po roce ho stála oprava víc než si myslsl. A to nemá nějak velkou dílnu. Já jsem pracoval na Slovensku v servisu s TOP AUTO myčkou kol - myslím označení wave, ale nejsem si jistej. Je to kartáčová, žádnej granulát a šlapala jako hodinky jen se studenou vodou bez chemie a všech těch sraček. Nevím, jestli ji někdo v čr prodává, ale já bych měl vybráno, kdybych na to teď měl peníze.
středa, 17. října 2012
Anonym petr d. - beru ted vic od automontu a ty gianetti mě připadají těžší než alcaracke kfz ale jinak jsou myslim ok
středa, 17. října 2012
Anonym Kolegove, nemate nekdo nahodou zkusenosti s plechacmi - v nouzi sme brali par sad z Kacka, 15" na VW, Oct., deklarovali nam ALCAR, no nakonec je na disku stitek Gianetti, dle webu jsou to Italove, jak psal Borek o tech 14" pro Fabii, tak na techto jsou pro zmenu bile tecky, no na disku kupodiv neni ani made in Italy... Jeste jsem dopatral, ze Gianetti je soucast CLN Group, daka MWD divize...
úterý, 16. října 2012
Anonym Lukáš: má někdo z Vás myčku kol Wulkan 4+4 HP .Jak jste spokojeni s kvalitou a rychlosti mytí.Já mám Drester W550 už jsem dělal go celého čerpadla,ale zdá se mi ,že už zase myje špatně.Granulát používám org i náhradu,ale musím kola často utírat vlhkým hadrem,jelikož mi to zanechává šinavý film.Kartáče nechci má to kolega a nezamlouvá se mi.Děkuji za reakce.
úterý, 16. října 2012
Anonym Lukáš:
úterý, 16. října 2012
mensa Vážení, úroveň některých příspěvků šla v poslední době markantně dolů. Rád bych proto připomenul, že hulváti nejsou na těchto stránkách vítáni. Všichni jste tu nedávno volali po registraci. Máte ji, jednu takovou "soft" a druhou "hard". Můžete si vybrat. Přes web můžete komunikovat s jednotlivci nebo skupinami (ti, kteří se nikdy neregistrovali, to ale nevidí). Nikdo tu také dosud nezaložil diskuzní skupinu, nikdo tu nenapsal blog. Moc dobrá vizitka odvětví to není. Ale prosím jen o jedno - zdržte se vulgarit a napadání jednotlivců, nebo jim to napište osobně a ne anonymně v davu. Díky.
úterý, 16. října 2012
Tire Jsem na tom obdobně taky to vidím na 2/3 stálých zákazníků do 1. listopadu a třetina po tomto termínu.
úterý, 16. října 2012
Anonym Jirka - kolegové jak jste jinak na tom s přezutím uskladněnek. Já už mám naobjednáno celý příští týden + co jsem do teď přezul tak budu mít do 1.11. 65% přezuto.
úterý, 16. října 2012
Anonym Je to čurák
úterý, 16. října 2012
Anonym to si dělá částka průzkum :-)))
úterý, 16. října 2012
Anonym Jirka - jak koukám tak to přišlo všem. To hoši nebude konečnej zákazník. To bude ....
Radek To nam prislo take. Navrhl jsem mu at si koupi felicii kde je cena pneumatik podstatne prijatelnejsi.
úterý, 16. října 2012
Anonym Dobrý den,
obrácím se na Vás s žádostí o pneumatiky.
Moje prosba k Vám je, zda by se ve Vašem okolí známých nebo zákazníku, případně dovozců použitých pneumatik např. z Německa nenašel někdo - kdo vyřadil, odložil na likvidaci nebo v pruběhu dalších mesíců bude "vyhazovat" ojeté zimní pneumatiky, které již pro něj nejsou dost dobré a pro mé učely však budou ješte plně dostačujíci. Za celou zimu najezdím jen velmi málo kilometrů. Téměř nejezdím !!! Jsem sváteční řidič.
Má finanční situace nyní neumožnuje zakoupit takové nové pneumatiky v rozměrech 225 / 45 R18.(v počtu 4 KS)
Ráfky co mám bych použil z letních kol a u Vás uhradil v hotovosti práci a material za přezutí , případně nějakou symbolickou rozumnou cenu za takové použité přip. vyřazené pneumatiky. Jedná se tedy o to , že potřebuji nějaké ZIMNÍ GUMY 225 / 45 R18 mohu to být i RUN FLAT !!! Jde jen o to přečkat zimu,abych nikde nedostal pokutu v zimě pokud náhodou vyjedu, že nemám zímní obutí nebo pokud by došlo k nehodě,abych nebyl kvůli tomu prohlášen za učastníka nehody !!!
Mám obavy ze zákonů a jsem veřte už jen sváteční řidič.
děkuji za Vaši odpověď a ochotu, v případě, že jste schopni s mým problémem
v budoucnu nějak pomoci. Vím , že v dnešní době není nic zadarmo,ale i přesto budu rád pokud je možné nějak pomoci, možná by zde byla opravdu nějaká šance jak takové
zimní pneumatiky dokázat sehnat. Děkuji XXXX XXXXXX - tento dotaz přišel mému kolegovi pneuservisákovi na mail a přeposlal mě ho pro zasmání, borec má podle rozměru pneu asi celkem slušné auto a somruje jestli mu někdo nedaruje pěkné zimní pneu a dokonce by mu i hotově zaplatil za pžezutí :-) bože kam to spěje... :-) Petr D.
úterý, 16. října 2012
Anonym Jsou to ale lulini . Ale je jasné,že jim to někdo naprášil,nebo to tu taky čtou .
Anonym A chyba opravena.... S výběrem správného pojistného systému Vám pomůže odborný personál v našich servisních centrech v Karlových Varech a Plzni.
úterý, 16. října 2012
Hrouda Pneu jsem znovu neprohlížel. ventil měl novej na sto procent a né od nás. Pneu od něčeho zamaštěné snad barbus na holení čico. Opravdu mě to tak rozhodilo že jsem to neměl sílu řešit jinak než tím že jsem si za nahuštění a závaží nechal zaplatit 600kaček za 4ks Pneu protektor Praha.
pondělí, 15. října 2012
Michal Hroudo teda to je strašný....by mě zajímalo, jak se jim to povede, že to vůbec nazují, aniž by tu gumu nepoškodili. Pamatuju si, že když jsem byl malej, že jsme to s dědou dělali tehdy na žigula a byla to práce na půl dne. Ale to je nějakých 25 let a byla to dušovka....ale jak to udělají teď s bezduší to nechápu..
pondělí, 15. října 2012
Anonym Toto udělám,jen v případě,že pneu znovu vyzuji dám nový ventil,prohlídnu patky,jestli nejsou poškozené a pak znovu obout. )))Hlavně,že má skoro každý trouba na baráku satelit a mobilu internet )))