Anonym Roadstone a Debica za cca 950. Dezen 7mm, životnost 5000-8000 km- černá tma. Na drahé gumy lidi v tomto rozměru z vysoka serou - bohužel.
středa, 24. října 2012
Michal káčka tam mají mraky gum, je fakt, že nemají barumky a kormorany, ale ve 165/70 R13 je tam toho bohužel pořád dost.
úterý, 23. října 2012
Anonym klasika, všichni na internetu uvádějí, že všechno maji, ale nemaj nic.
úterý, 23. října 2012
Michal Co blázníš, těhle gum je všude mraky....loňský rok touto dobou se už bohužel asi opakovat nebude:-(
úterý, 23. října 2012
Anonym Nádhera, dva dny běží pořádně a internet je bez základních rozměrů. Barumka i Michelin mají úpně kulové. Je ideální doba na vyváženou cenu k poptávce. Felda za 999 bude dobrá a obě Fabky sa 1450 ideální. V pátek takovým tempem bude felda za 1100 a Fabče za 1600.
úterý, 23. října 2012
Michal Jirko mám vrtulku v zadku normálně...Myslel jsem, že už to bude trochu padat, ale jaksi opak je opak je pravdou. Teď už je plno až do 9.11., přiznávám, že se mi tahle sezona líbí, zatím je to rovnoměrně rozložené a pořád se to dá stíhat, zatím jsou ve frontě jen 2-3 čekající auta, až budou k bráně, tak to asi uvidím jinak:-) Ale pořád ta samá písnička, barum, conti, semtam kleber. Ale už mi ty conti začínají docházet, tak budu asi brzo bez práce..
úterý, 23. října 2012
Anonym Jirka - Michale, jak to jde u tebe ?
úterý, 23. října 2012
Tire poslední týden před námi? ale kde pak! když koukám na objednávací kalendář tak to vidím ještě na 3 týdny.
úterý, 23. října 2012
Anonym To víš, že makáme, je to nářez. Poslední týden před námi.
pondělí, 22. října 2012
Anonym vrrrrrrrr
pondělí, 22. října 2012
Anonym Co šmejdi makáte ))))
pondělí, 22. října 2012
Anonym SJM--chlapci dobře se vyspěte, ráno si namasírujte svaly alpou a jdeme na to. V tomto týdnu to rozjedem, od středy ochlazení, na Labské spadne nějaká vločka, Nova bude jako první a jedinná u toho a šílenství může vypuknout. Pak ještě 2-3 týdny to vydržet a zase do Vánoc může být klidně 15°C a potom se již oteplovat.