Anonym Bořek-Třinec--Míšo je to trochu jinak, ale to tady neřešme. Ber to že by tak mohl jít každý a zadarmo využívat výhod, slev apod. A ten Points taky musí dodrřžovat určitá pravidla a platit třeba před limitem než ten servis. Je to složité a myslím že i spravedlivé.
středa, 7. listopadu 2012
Michal Já nevím Bořku, sice je to vratné, ale podle mě to stejně nic neřeší. Když budu podvodník nebo nebudu chtít zaplatit, tak jim sice dám 50 klacků, pak odeberu gumy za 300 tis, nezaplatím je, tak je padesátka slabá záplata...
Anonym Bořek-Třinec--a to druhé pneub2b neznám, jen vím že v životě bych nedal nějaký měsíční paušál že budu nakupovat u nějakých podvodníků gumy kteří pneumatikám rozumí jako koza náklaďáku. Ti mi je radi ještě nabídnou a zadarmo.Prodejců je jak ..... a ze zahraničí to je někdy za ceny i s dovozem až na servis že ti naši poblázněnci se nechytají. A já bych měl platit někomu zálohu? Se zbláznili..
Anonym Bořek-Třinec--Základní vstup je 50 tisíc a je to vratná záloha v případě odchodu. Je to i taková malá jistina proti třeba najednou zlobivým servisům a taky myslím solidní cena za kvalitní služby. Je na každém jakou cestu zvolí. Nikoho nikde nic netlačí, nikomu se nic nepřikazuje. Je tam svobodné rozhodnutí.
Michal ....já pořád nechápu, proč bych vůbec měl něco sakra platit??? Proč??? Tak jsem sakra zákazník, odebírám gumy a platím za ně. Co je to zase za alibismus, nějaká záloha při splatnosti.....
Anonym Bořek-Třinec--Psal o tom nedávno Hruška když mu tam přijel naleštěný klučík s TT a myslel si že je mistr světa. Když mu pak ukázal eios za který nic neplatí, tak zblednul, sedl trychle do audinky a ze sklopeným čelem a očima prchal ze servisu jako malý kluk.
Anonym Asi jo.Ale před lety to bylo více.Jinak má tady někdo to PNEUB2B ?? je to taková pecka jako Eios??
mensa V rozhovoru, který vyjde v příštím čísle, nám bylo řečeno 50 000 Kč.
Anonym Bylo to 100 000,-Možná záleží na urovni vstupu.Rozhodně lepší než platit za něco každý měsíc oslům z pepíkova
Anonym Pleteš se 50 000,- a je to vratné.
Anonym Do Pointu je vsupní kapitál 100 000 je to jako záloha při nesplatnosti faktur ,staneš se "akcionářem" a hlavně při vystupu ze sítě pokud nemáš závazky je to vratná částka.Za provoz Eiosu nic neplatíš,vše hradí síť.
Anonym Hloupost
Anonym To zláme vaz i Procházkům a spol.
Michal To pneub2b jsou nějací unterwasermani tady z Prahy - Karlína. Vstoupil do toho částka, oslovují kde koho, i mě jestli do toho nechci vstoupit. Posílají dopisy a maily několikrát za sebou, pořád to mažu jako spam a pořád mi to chodí dál. Nesrovnávejte to s pointem, to je něo úplně jiného.
úterý, 6. listopadu 2012
Anonym Ale platit musíš měsíčně!V Pointsu ne.
úterý, 6. listopadu 2012
Anonym Ano, jak říká fake, je to pneub2b, podobné jako systém points. Nemusíš nikam vstupovat a máš na jednom místě největší dodavatele a nejlepší ceny. Je to to, co většině velkoobchodů zláme vaz . Taky importérům, pokud nenastaví euroceny . Obdoba zbozi.cz zatím jen pro pneuservisy a autoservisy :-((( , ale ???
úterý, 6. listopadu 2012
Anonym Eios je o něčem jiném,lepším.
úterý, 6. listopadu 2012
Anonym FAKE to jsou nějací podvodníci? Platit jim něco? Se zbláznili ne?