Hrouda To je částečně pravda! Ale je to trochu hlupší problém o kterém jsem tu před lety psal. připomenu když chtěl někdo přes internet nakupovat za velkoobchodní cenu, musel doložit ŽL a tato hranice dnes neexistuje zustal po ní jen rozdíl 2% a někdy ani ty 2%. Otazkou je jak to změnit. To neplatí jenom pro K.aK. Každý obchodní zástupce který to tu čte se teď musí culit jak s náma zametaj. Nechceš gumu na servis ták já jí dám na ulici a za hotovej peníz nebudu čekat na fakturu .
pondělí, 12. listopadu 2012
Anonym Jarda.ale nosem....ano chytněte se za nos,odběrem každého kola od těchto hráčů jste si zde vypěstovali tuto elitu,která nyní parazituje na všech z nás.Vyrostli na nás a nyní nás odmění tím,že obslouží konečného zákazníka za stejnou cenu.
Hrouda No co dodat . Jdu si poplakat a spát. Jo dnes u mě přibrzdilo K.a K. s otáskou jak si vedeme a zda bereme, jestly to pujde tímto směrem jak píše SJM tak začnu něco brát, ale nosem .......
Anonym bestie
Anonym A ti kokotci učtujou dopravu a dobírku.
Anonym petr d. ty voe ti okay jsou trotlové na třetí, asi si tam zajdu že chci u nich na šourůmu koupit sadu pneu + baterii a vše chci samozřejmě i odborně namontovat, no a já si tady budu prodávat mixéry a epilátory :-) mám tu místo na regál v rohu hned vedle vystavených pneu :-)
Anonym tak okay elektro už nabízí i autobaterie a plechové disky.
Anonym S okamžitou platností připojení k německu-západnímu,přijetí zákonů z let 82-88,zrušit zdejší zastoupení ,co si hrají na panabohy,zákonem přikázat,že prodejce je povinen likvidovat pneumatiky-což se drožkaře ani součástky netýká pokud nedodávají ve velkém servisům,ale do ulice,jelikož to potom platíme z našich daní.tady jde o to,že mě sice zlikvidují pneu zdarma,ale Já to tam musím naházet,nebo na Mojím pozemku stojí kontejner od Tasy.A ti čuráci z ulice si to koupí u pičusa na internetu a asi těžko mu pošlou staré pneu poštou.O TOm TO JE. Já nebudu nikomu dělat vola a je mi u prdele,jestli mám těch kontejnerů na place 1 nebo 5.Nebudu nikomu dělat p...u.Ten čurák na netu se prsí kolik 10 000 /desítek tisíc/ pneu prodá,ale kolik jich zlikviduje,nebo se postará o odvoz.Žádné takové,že už k ceně by se mělo něco připočítat.To je podvod.On si prodal,on si zlikviduje.
Michal To je fakt plně souhlasím...tam funguje všechno, u nás ani ty základní věci.
Anonym Německej řád,pořádek a disciplína !!!
Michal Ale tak něco se prodává i teď. Třeba pátek a dnešek není špatný, ale to pevný datum je blbost. Viděli jste sami ten víkend 28.10., to bylo typický počasí na zimáky bouraček kvůli tomu jak mravenců a přitom zimní pneu mít lidé nemuseli. Ono to ideální řešení prostě neexistue.
Anonym Jirka - prodává se pořád, ne teda v desítkách kusů jako v říjnu , ale tři až pet sad denně. Jsem s tím spokojenej.