Anonym Kéž by se z toho trotl Hnídek brutálně posral.
čtvrtek, 6. prosince 2012
Michal Jojo, ten ševčík to pěkně napsal. Mošu jsem ještě nečetl, to si nechávám na lepší chvilky.
středa, 5. prosince 2012
Anonym Líbil se mi rozhovor s Františkem Mošou.Má to hlavu i patu.
středa, 5. prosince 2012
Anonym Dle mého ty vystihl Ševčík
středa, 5. prosince 2012
Michal Hruško otázka zní: Jak by měl podle Vašeho názoru vypadat ideální dodavatel pneumatik pro pneuservis? Jaké hlavní atributy by neměl postrádat? Odpovídají popořadě: Hnídková, Jaroslav Braňka - Tirex, Václav Částka, Ševčík z Tasy a Vorel z Barum Conti. Nutno uznat,čistě nezaujatě, že nejlépe jak mohl v této situaci odpověděl na tuto otázku p. Částka, nepouštěl se do nesmyslů. Za to Braňka se rozepsal jak mohl, ale to nechci zatím číst stejně jako paní Hnídkovou, protože jsem po pozdním obědě a pro mě osobně jsou tihle dva ztělesním té největší křivosti našeho trhu.
středa, 5. prosince 2012
Anonym JJ Hnidková tam je,bych je klepl do hnětky ))
středa, 5. prosince 2012
Anonym A jaká je otazka mesice? Na neco jsme tu byli panem Mensou dotazovani a odpoved po navrzich neprisla. Tak to asi melo byt prekvapeni. Tak co tam je? Je jeste PR nemam. A porad tam jsou spicky oboru.... vrchni dodavatel Pesickovi s brutalnim vyprodejem pneu jak pisete:-)) a Tirex se svym letosnim pruserem co koupily za 450 milionu a uz maji prodano za 200, podle kuloarnich reci:-))) A pan co imituje Barumku v Cine a nikomu to nevadi nebo s tim mozna i souhlasi, A pan co proda na servis s - 38 a na i pneu s -39 jejda a posledniho si nepamatuju. Nebo se to zmenilo??? Treba me by zajimaly nazory z firem jako PNEU Soukup. Pneu Drnec. Pneu Maca , Pneu Šafránek, a dalsi kvalitní servisy :-))))))))))))
středa, 5. prosince 2012
Anonym Uvědom si že když byl posraný Nokian v podrazu tak číslo PR už bylo skoro hotové.To není blesk apod.prober se!
středa, 5. prosince 2012
Anonym Jako nové číslo nic moc.Kde je akce Nokian kde jsou reakce ????Samé Tiptop atd ,servis závodních pneu bla bla..ještě schází jako u konkurenčního listu pravidelná statistika prodeje aut a tabulka huštění případně momenty na dotažení kol.A já se těšil na otázky a odpovědi ohledně nokianu a prolinkování eshopů zs stran výrobce případně of.dovozce .A ono ...prd.
středa, 5. prosince 2012
Michal Brutální výprodej zimních gum u Hnídka, to nemá fakt chybu...no jo, tak on Pešíček tolik neprodává, tak mu to tam leží...
Anonym Jirko já makám pravidélně od 7do 17.Nevím jak ty ale sadička 18kol je dnes prodána.Do toho geoška a jedna sada čepu.Odpoledne objednány 2geošky a něco ještě příjde.Pohoda.Co ty?
středa, 5. prosince 2012
Anonym Jirka - ferdo jseš borec, fakt. Ani jsem jinou zprávu od tebe nečekal :-))). Myslím si, že jsi ale teď teprve dorazil do práce viď :-)))))
středa, 5. prosince 2012
Anonym Podľa údajov spoločnosti Autodata sa v novembri predalo v Spojených štátoch na sezónne očistenej anualizovanej báze 15,5 milióna osobných vozidiel, čo je o 15 percent viac oproti minulému roku a výrazne nad očakávaniami analytikov na úrovni 15 miliónov. Americké domácnosti sú optimisticky naladené, preto sú ochotnejšie zvyšovať výdaje. Taktiež rastie dopyt po spotrebiteľských úveroch. Prudký rast predajov zaznamenali predovšetkým automobilky Honda (39 %), Volkswagen (+28 %), Toyota (+17 %) a Chrysler (+14 %).
středa, 5. prosince 2012
Anonym Jinak dnes druhý den trochu sněhu a frčí to.Ti lidi jsou cáklí.Proražené gumy,pár sad prodaných a taky 4 geošky.Jen tak dál.FAKE zduř!
úterý, 4. prosince 2012
Anonym Pokud to zas vím já tak to nebyl AP Progress ale Autoprogress a tenkrát Bořek kontaktoval jen tohoto prodejce a ten volal s někým z Čech odněkud z Domažlic německému výrobci.Ten mu pak dal nový zvedák.Teď jsou to ti samí a výrobce geošky je zalezlý někde v ďuře.Hajzli!Stéjně je borec,pořešil to i bez nich.A už mu to jede.
úterý, 4. prosince 2012
Anonym jestli si vzpomínám při problému se zvedákem kontaktoval ne tuzemskou pojištovnu,ale výrobce zvedáku...............a prodejce
Anonym To není hnus ,to je osud.Co taková bouda z plechu? Ta je OK,nemá topení stroje šroty,zisk maximální.
úterý, 4. prosince 2012
Michal Bořku to s tou geoškou je teda hrůza. Bohužel už se ty móresy přenáší z aut, počítačů i na stroje: "je to spotřební věc, tak si koukejte rychle koupit novou, žádný servis ani díly držet nebudeme..." je to hnus:-((