Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym Michale já do tebe nekopu.Mám jen svůj názor.A dokud tady nelehnou ty některé staré smradlavé hnídy tak nebudu podporovat provázanost byť jen vzdálenou jak jen to půjde.A že děláme kur..nejenom eropě je dnes už jedno.Čech už dávno není čechem.Tesco,interspar, a další jsou přirozeým vývojem společnosti,tak jako my projdeme očistcem.Kdyby jsi tohle co tu je za bordel vyprávěl kdekoliv na západě tak tě musí okamžitě zavřít do blázince.Buď by si mysleli že jsi lhář a je tě potřeba uklidnit nebo protože by tě brali za úplného blázna který ma halucinace.Skutečnost je však jiná a my ji víme.Bordel,bordel a znovu jen bordelJeště že se ZATÍM dá vydělat prachy na dílech,kvalitním vybavení a hlavně super robotě!Ta rozhodne o dalším přežití mnohých.obrý mechoš přežije všechno.Zduř.
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym Gumař-trošku z jiného soudku,snad pro zlepšení nálady naší servisácké duše: včera jsem potkal na pivku známého daň.poradce.trošku jsme si poseděli u panáčku a vypadla z něho zajimavá informace( né zase nečekaná) dělá předběžnou roční uzávěrku středně velkému int.obchodu s pneu,obrat 24.mil.Kč a z toho čistý zisk po odečtení Seznamu.Heureky,dopravy atd. 410.tisíc !! Toto není byznys,to je zoufalost . Budme rádi za naší práci,defekty,stres a bolavá záda :)) Tak jen tak
sobota, 8. prosince 2012

Moris
Moris Příští rok to bude opravdu zajímavý, každý známe to pořekadlo s holí a chovaní Čecha k Čechovi, takže i já se přikláním na stranu polska pokud mi dají lepší podmínky a nebudou mě nutit do předobjednávky a dodají v čas tak cash klidně zaplatím s tim nemám problém a uvítám to..... k českýmu velkoobchodnímu prodeji pneumatik jsem se tady vyjádřil už minule......pokud vezmeme to co se dělo letos tak křišťálově čistý rok na výprodeje a super akce a likvidace, dovozu z venku a jiných možná zajmavějších věcí určitě nečekám. Takže jak říká ferda ponese to servis a uvidí se kdo umí máknout. Pneuservisy budu více agresivnější na prodej jak kterýkoliv jiný rok a půjde hodně o práci....dobrý pneuservis přenese práce ....mnozí velcí prodejci budou vzpomínat na zašlou slávu.....nakonec poslední doba se vyvíjela tak že každý interneták a VO chtěl prodat nesmyslný množství pneumatik a ke spokojenosti mu stačilo poplácání obchodáka jaký je dobrej a a na výdělek bonusy což na čtyřech osobních pneumatikách nezaplatí ani internetáka u počítače....
sobota, 8. prosince 2012

Michal
Michal Ferdo kopeš do mě zbytečně. Mě poláci serou jako národ, ale jak jsem napsal, obchodníci jsou to dobří, to se jim upřít nedá, pro mě je to národ, který mám rád asi jako ukrajince a beru je jako jednu sebranku. čímž neříkám, ať si tam gumy nekupujete. Kupujte, protože ono vám prakticky nic jiného v tomhle bordelu nezbývá. Já si budu kupovat pořád kde jsem zvyklý, ale nepředstavitelně mě sere, jak jsou ti poláci rozlezáví a serou se tam, kde nemají prostě co dělat. Já podporuju ryze český velkoobchod a firmu, která je ryze česká a pořád mi to stačí, to že kupují od importérů, kteří daní v cizině je už jejich problém, ale za mě to daní tady, stejně jako já za svoje zákazníky. Ale jde o to, že když si sem ty hajzly pustíme, tak to dopadne podobně jako, když se sem pustili řetězce typu carefour, tesco a jiné. A kolik živnostníků, kteří tehdy v malé privatizaci chtěli poctivě podnikat kvůli tomu zařvalo. O to tady jde, to se prostě může stát, když si sem ty cizince ať už jsou to poláci, američani, francouzi a čínani prostě pustíme. Ne o to, jestli tady zaserou trh svýma gumama, ten už je tady tak zaflákaný, že už ho to nějak zvlášť neovlivní. Ale to rozhodně neber osobně, ale je to stejné, jako když čtu na různých diskuzích reakce lidí na české škodovky, pořád všude čteš, jak je škodovka špatná, ale přitom by měli být minimálně hrdí, že ji vůbec máme a že nějaká auta vyrábíme, i když to vlastní němci. Tady se prostě vytrácí jakákoliv národní hrdost a vůbec si své zájmy prostě nebráníme a když přijde nějaký trotl z polska, tak z něj padáme na prdel, jaký to jsou obchodníci. Já vím, že my to neovlivníme ani nezachráníme, ale proč máme dělat kurvu celý evropě.
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym anonymní trotl-škoda že diskuze je tady tak přízemní.Pokoušel jsem navodit teoretické východisko o které by se mělo vyjednávat.Podivejte se se na americkou ekonomiku! Vše pro ně dělá levná Čína,překupníci na tom profitujou,ale lidé nemají práci(situaci všichni asi znáte) a máme tady ten samý model např.s polskem...polezeme polákum do prdele a jak to dopadne za pár let? Takže vyjednávejme s výhradníma dovozcema,ať narovnají podmínky,buďme tvrdí oni nás potřebujou! Myslím že dobře ví,že mají poslední šanci... Omlouvám se,že mám asi jiné uvažování než Ferda,ale snažím se používat mozek a ne vulgarní prázdná slova..........
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym Jirka - sjm bereš art gum nebo handlopex?
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Anonymní trotlnapsal: Vy podporujete polskou ekonomiku? Z toho máte být smutný,že se našim lidem nedaří prosadit v nerovným boji a NE se radovat.-Ty blbý mamlase,jaký nerovný boj???Jsi dementní???Kdyby ty prasata výhradní nebyly nenažrané doslova svině tak dávno je to v pohodě.Běž do německa povyprávět co se tu děje a jdeš okamžitě na cvokárnu!!!!Okamžitě
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.jsem rád že taková kapacita jakou je SJM mi dává svým způsobem za pravdu.A tobě šulinku s malým pérem co píšeš pod ním nikomu nezávidím,nemstím se a nemám mindráky.Ty jsi jeden s těch skunku o kterých píšu.Jsem tu jak jsem již několikrát napsal abych zvednul stojaté vody a naprudil sráčky typu výhradních panabohu a internetových flákačů typu FAKE!Mám rvelkou adost že jses ozval čulibrku,sednul jsi na lep jako moucha na leppásku.jasně že budu podporovat Poláky a třeba i Maďary jen ne ty skunky kteří tady stéjně neplatí většinou daně.Raduji se že zhynou jak prašivý psi!Poláky nezkousnu já je žeru a obdivuju za svou pracovitost a umění se kdekoliv na světě prosadit.Před markety přezouvat za 200?Ty jsi trotl!!!To už je dneska běžné i levnější na servisech typu bouda,šopa,hnojárna takže nic nového tady nevymyšlej.My peoti pšonkům jen umíme kecat,okrádat a tlachat nesmysly.A ty tu jen kidáš starý hnůj.Dness mám bojovou náladu tak pište skunci!Zduř!
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym ja šukaju pneumatiku))) tak zachvíli budu volat do polska )))))))nene umí česky a lépe než výhradní.Naslouchají zákazníkúm.
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym SJM--hezký večer všem. U nás je pouze ve stínu max.1 cm, jinak krásně sucho. Tento týden to bylo lepší než minulý, ale i tak žádný festival. V minulém týdnu jsme si udělali inventůru. Léto 2013 máme až pár rozměrů kompletní, doberu cca 10-15% co letos a je vymalováno. Pokud se nestane zázrak, zimy mě zůstane min.50% a to jsem vzal jen 60% co loni. Zimní tu má obuto 95% ponejvíce loňské a předloňské, samozřejmě také starší. Co se pšonků týče, divím se, že mnozí právě objevili Ameriku. My to máme relativně dále a i tak berem poslední 3-4 roky pouze tam. Prodejci v Beneluxu mají z poláků těžké spaní. Nevím jak to mají jiní, ale já platím na dřevo, což je v Polsku poměrně běžné. Mého dodavatele neohromíte tabulkami prodaných kusů, na to z vysoka kašle. Cash je základ pro jednání o ceně. Existuje šance, že polská větší angažovanosrt tady by mohla pomoci při nastolení normálnějších podmínek v oboru. Docela se těším, zda Mišáci a jiní budou stále skákat, jak páni Procházkové, Chárové a další písknou. Pro polské obchodníky je celá naše slavná zemička velká co do počtu obyvatel, jako je polské Slezko. A poslední postřeh-proti Beneluxu nenabízí Poláci téměř žádnou čínu, tu nahrazují Matadorem.
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym Ferda napsal :......Nahradí tě Polák a bude klid.Stéjně tak nahradí Hnídka,Pešpíčka,Urboše a další strupy jako dnes mrtvý interneťákový,tabulkový mamlas FAKE.Budiž mu země navždy těžce zabetonovaná.Takže Poláci šup sem ať se z toho ti smradlavci už nikdy nevzpamatují...................TO JE NEJVĚTŠÍ HLOUPOST,co jsem kdy slyšel! Vy podporujete polskou ekonomiku? Z toho máte být smutný,že se našim lidem nedaří prosadit v nerovným boji a NE se radovat.,Jen jste závistivý k lidem co jsou blízko a něco dokázali,ale poláky už nějak zkousnete...jen počkejte,až tady všude najedou před supermarkety a budou přezouvat celé auto za 200,- Kč.Doufám,že tohle forum má nějakou odbornou úroveň a neslouží léčení mindráku lidem s malým lulinkem co jen závidí a mstí se!
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Ať si naperou do každé díry,šopy,hnoje.Stroje,kvalita,teplo,pohodlí vyhraje.Šuldové co jen šetří budou stéjně jezdit jinam.A GUMAŘI,výhradní jsou už za pár měsícu totálně mrtví,pochop to už do řiti!!!Nikdo ti nic nezaručí,každý na tebe smolí a z vysoka!Jim jde jen o jejich koryta a jsou to prasata!Smlouvy ti dají,ale výhodné jen pro ně.Nebuďte někteří jak naivní blbci!Takže ať tady Polští pšonci jezdí a vozí vlaky gum.Robit se bude a tam to bude o žití,bytí a až se to vyčistí ten nechutný humáč co tu naprasili pánabozi a takoví jako byl zabetonovaný internetový tabulkový skunk FAKE tak pak bude možné něco začít od začátku.Lehnout,padnout,zkrachovat a možná pak se něco změní.Je tu humáč a ten musí vyhnít a zkompostovat se,pak bude líp.Zduř.
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym Gumař-nesouhlasím s Ferdou,je to střelba do vlastnich řad! Aby se tahle špatná situace,tenhle bordel spravil,musí začít výhradní dovozci.! Musí zaručit výhodné podmínky slušnému servisu s kompetentním vybavením a odbornosti.Musí ochránit ceny,zaručit dostupnost,komunikaci a pak ať klidně vytáhnou smlouvy...a věřte že rád podepíšu smlouvu,která mě bude chránit a ne ponižovat.
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym ti skvělí poláci ale zavezou každou garáž,i tu na konci světa.I ten co prodá 5 pneu za rok,má stejné nákupní podmínky jak velkoobchod....
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym doře FERDO )))
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Jirko nevím o své zakomlexovansti a co jsi ty osobně za boudu,ale já určitě nejsem.Michal je pro mne jen a jen překupník sice slušný,ale že brečí nad šikovnými Poláky mne teda nevzrušuje.Řekl svůj názor a já svůj.Takže asi tak.Ty nebreč pořád a nefňukéj a děléj něco pořádně,pak nebudeš pořád jančit a kňurat.Někdy jsi horší jak baba v přechodu.
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym A ještě snad že sních tento týden přinesl práce jak na kostele.Takže vezmuli to podle stavu a situace je to dost dobré.Gum je jak hvězd na nebi,je co pořád prodávat.Boudaři kolem nás jsou na prášky.Nemají si do čeho prdnout.Jo kvalitka se pozná a ti noví čerství plechočáři nemají nejen to teplo ani na ty zvedáky a stroje co jsou potřebné k pořádné robotě.Takže jinak zduř buci puci internetoví,také naši výhradní pánabozi a ať vás nejenom naši milí Pšonci vyštvou a třeba i zničí!Končí se vám nenažraně rozežraná kariera.Zduř.
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym Jirka - zakomplexovaný ferda už jde proti všem. Ty musíš bejt garáž na konci světa :-)))
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym Pšonci u nás!!!Huráááááááááááá.Konečně ty nenažraná prasata výhradní a skunci internetoví vyhynou jak to prase na porážce.Čím více jich tu bude tím lépe.Podporovat,podporovat a ještě znovu podporovat.Sám od nich beru a budu jak jen to půjde kdykoliv než abych bral od těch našich nenažranců.My servisy už nemáme co ztratit.Michael ty ano ty jsi jen překupník,takže klidně padni.Nahradí tě Polák a bude klid.Stéjně tak nahradí Hnídka,Pešpíčka,Urboše a další strupy jako dnes mrtvý interneťákový,tabulkový mamlas FAKE.Budiž mu země navždy těžce zabetonovaná.Takže Poláci šup sem ať se z toho ti smradlavci už nikdy nevzpamatují.Zduř!
sobota, 8. prosince 2012

Anonym
Anonym Myslím že ne ti co se odnaučili dělat v montérkách,ale ti co se to vůbec nenaučili a byli nejchytřejší jak se dělá pneuservis.Ti co se jen převléklli se mají možnost a šanci vždy vrátit do dílny.Ale ti co se to předtím nenaučili tak se určitě už učit nebudou,už jen proto že to není žádný kšeft.Amen.
sobota, 8. prosince 2012

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz