Anonym Pokud opět GPD,Tirex, Prochy a nyní KK budou mít u guďárů o 10% lepší cenu než všichni ostatní, potom se dá čekat, že němci i poláci budou mít opět lepší cenu. To samé platí o béédrajvu s barumem. Pokud rozdíl mezi Bdrajvem a ostatními prodejci bude uměle držený, potom sem to zboží z venku prostě poteče.
úterý, 11. prosince 2012
Anonym Petr - on to pan Smutný z goodyearu rozprodá KKáčkům, Částkům a ostatním interneťákům o 10% levnějc. Malý ryby nepotřebuje.
úterý, 11. prosince 2012
Michal Hruško: nenene, neobjednal, vyčkávám, jen jsem psal, že si rozmýšlím, co budu objednávat, ale ještě jsem neobjednával ani gumu, musím to nejdřív spočítat, protože jsem toho hodně nakoupil v srpnu. Hrouda je na tom asi podobně, jen psal o podmínkách na barum. Jen jsem psal, že určitě objednám barum conti, Michelin a spol. nechávám uležet.
úterý, 11. prosince 2012
Anonym konečně sníh padá. Alespoň doprodám zbytek zimních a bude čisto ve skladu.
úterý, 11. prosince 2012
Anonym Bořek-Třinec--Hruško,přesně tak jak píšeš. Nic neobjednávat, nic nikomu neslibovat. kdo teď objedná těžce prohraje. Letních gum je mraky mrakoucí. V klidu vyčkávat a pak uvidíte co to konečně bude za změnu. A to se chlapi budou dít věci, za to Vám tedy ručím.
úterý, 11. prosince 2012
Anonym Nikde se nic nesejde,všichni vyčkávají a já taky.Budou se muset nad sebou páni v židlích zamyslet,pokud budou chtít v těch židlích zůstat.
úterý, 11. prosince 2012
Anonym Zajímalo by mne jak je mozne prohlasit ze cena na Kormoran se super. Super k cemu? Mozna k minulemu roku. Ale k cenam ktere prijdou v breznu a dubnu to urcite super nebude. Objednavky udela ted pouze blazen. Procital jsem se dozadu a tusim ze Hrouda i Michal psali jiz neco objednali. Podle meho nazoru jestli ted nekdo dela objednavku at 50% nebo 40 %. Tak se oni zde haneni importeri smejou pod fousy protoze jejich zadnice jsou velmi stazene z toho co bude. Ale tim ze ted objednavate at male mnozstvi, jsou servisy opet ti co objednavaji za nejhorsich podmineka. Vypada to ze servisy jsou naprosto nejednotni a nepoucitelni.
úterý, 11. prosince 2012
Anonym Jirka - jo a kdo ti to poslal ? Ja vím, že ani michelinu se na kormoran nesešlo nic moc objednávek a to jsou super ceny. Conti má taky značnej pokles v objednávkách takže jde to dolů všude.
úterý, 11. prosince 2012
Anonym PP: Já bych to bral, ale s dodatkem v smlouvě, že co neprodám si sami naloží a odvezou do 48 hod. po nahlášení a až následně zúčtujeme v cenách loňských -10%.
úterý, 11. prosince 2012
Anonym prisla mi letna predobjednavka od importera :) doporucuju minulorocne mnozstvo + 100ks :) berem to ako pokus o vtip :)
pondělí, 10. prosince 2012
Anonym Jak na co a to,co nebylo tak jsem měl za takové podmínky53+bonusy .
Anonym těch procent bych se moc nedržel, tady každej píše co chce. Na jaře byly neto ceny bez bonusů.
Anonym Jsem zapoměl máš pravdu.Ale i tak se tu psalo o 54%+bonusy,což 51+2 jsou 53+bonus.
Anonym Doporučoval bych ti si vyhleddat nějakou fakturu z jara a podívat se. byl tam totiž summer boost + 2% tak jestli to počítáš i s tím
Anonym Já měl na jaro u Mišulinu 51% +bonusy což je maximální sleva 53,45% a tady se psalo o 54%+bonusy.To jsou podvodníci.
Anonym Souhlasím,nic neobjednat a to bude začátek tlaku na výhradní dodavatele a ti změknou.
Anonym Jedinná léčba je neobjednávat v předobjednávkách. Nic jiného nebude fungovat. poslat jasný signál, že takhle už nee !!! Jak se nesejdou předobjednávky na centrále tak pak se začne něco řešit. Věřte mi.
Anonym Také můžeme psát na evropské zastoupení danné značky, a stěžovat si na cenovou politiku v ČR. Ti naši přizdisráči si drží židli pod zadkem a bojí se bojovat a říct názor na importy z polska německa a beneluxu. Vice než pešíčci a další jsou podle mě pro ČR větší hrozbou silné zahraniční velkoobchody jako Intrersprint, VandenBan, Krieg, a teď Oponeo které to perou rovnou do ulice přes vybrané internety.
Anonym za tento nazor se podepisuji
Anonym tak to si nemyslim. Je to podobný system jako s EU. O každým prdu bude rozhodovat němec nebo polák, nějakej českej pneuservis mu bude úplně u zádele. Chcete lepší cenu? Nein, nerozumim. kleine množství, kleine cena. Splatnost? Nein. Dostupnost? šlechte, prioritet dojčland und poland, grose market...