Anonym Petr - máš pravdu Michale, a to je obrázek našeho dementního národa. Nedokážeme se domluvit na ničem.
středa, 12. prosince 2012
Anonym Ondra.Tady by se mohl vyjádřit Hruška.On je v kontaktu z Mošou a byl někde v zahraničí snad na vedení pointu,jak bylo někdy psáno.
Anonym A výprodeje ??? HAHAHAHA nic
Anonym Tak ty procenta nemám ani omylem )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Michal Tak třeba ty first stopy winter 2 prodávají na netu sami členové sítě First stop.
Anonym V rozhovoru v PR to bylo.
Anonym Ten Procházka mi taky nejde do palice,proč on potřebuje point?? Že by mu to pomohlo k vyjednánání těch pár milionu co udělá sít bez něj??? Asi nééé.Možná patří mezi jeho lepší odběratelé někdo ze členů PointS,tak se o to zajímal.Možná mu jde o pokrytí leasingových společností,Ty vyžadují celorepublikovou působnost.Otázka za kolik pro řádové členy,kolik mu zůstane z faktur-práce,materiál.Těžko bude dělat třeba uskladnění za ty prachy co řádovej člen.A komu se přihrají eventuelně ty fleaty??Pak je otázka co z toho má síť?? Velkou pozici při vyjednávání?? Spropitné keš?? Nevím .Nejsem členem a ani jsem zatím nikoho nekontaktoval.Mám jen takový dojem.Tím jim nechci uškodit,je to jen doměnka.Euromaster bych nebral stejně jako Vianor,Premio atd..Tím pádem už toho moc nezbývá.Co vím,tak za ten eios platí sít a né každej člen,je to prý z rozpočtu cca 350 kč za měsíc??
Anonym Petr - Nepochopím jak je možné, že privátní značky sítě se může objevit ve velkoobchodu a na internetu. Týká se to většiny značek sítí a na tom je vidět jak je lidem, kteří tyto sítě vedou úplně jedno co se na trhu děje. Přitom by se na těchto značkách pokud by nebyli na netu dalo slušně vydělat. Můj kamarád prodává lyžařské vybavení a tam už takové značky vznikají. Základ ne na net !!! a když tak všichni za jednu cenu. To je dle mého budoucnost.
Radek odběr cca 17 milionů ? to je nějak krutě málo ? to bude asi blbost.
Anonym Jinak panu Mošovi tleskám, udělal hodně dobrý práce a tu síť opravdu vytáhl z bahna. Je za jeho prací vidět opravdové nasazení a úsilí. Jen těm kecům o rovnosti nevěřím. Někteří jsou si prostě "rovnější". A jestli členové pointS mají na Dunlop, Goodyear 60%, na michelin 58% a dostávají pravidelné výprodeje, tak potom se omlouvám za předchozí 2 příspěvky. Ale tomu zdaleka nevěřím...
Anonym Otázka,kolik % zústává za nehty ve vedení ???? Je prada ,že za odběr cca 17 milionů u všech dodavatelů nemůžou čekat zázraky,ale po vstupu Procházky se to může podotýkám může změnit.Snažil jsem se brát pneu jen přes Points,ale na jaro budu hodně kalkulovat a asi si otevřu kanál i v zahraničí,třeba v Polsku.Jde o každou korunku.Jinak Eios není žádná sláva,něco je výhodné,něco brutální prodělek.Pochybuji,že máme stejné podmínky jako Points v zahraničí.Já bych si tipnul tak minimálně 5 % hůř pro ČR.
Anonym Petr - je to pořád dokola. Všichni chtějí prodávat množství, kdo neprodává bude vždy hrát druhé housle. Na to není recept. Smutný
Michal Bořku, osobně se mi rozhovor s p. Mošou líbil. Je vidět, že neslibuje nemožné, už z článku je vidět, že to má úplně jiný směr a systém než ty legrace co předvádí First Stop a Premio (Euromaster moc neznám, vyjma Kaltu) a mě je velmi líto těch firem, které v tom jsou zamotané. Aspoň na zdejším místním hřišti co znám firmy, tak tam někteří vyloženě vstoupili, protože měli problémy sami se sebou. Ale říkám si, Ty jsi stabilní silná firma s dobře běžícím motorem, nechceš přece jen zůstat nezávislý jako dosud? Ty máš velmi dobré vyjednávací pozice a jsi uznávaný a přece jen si tak říkám, ta nezávislost je přece jen k nezaplacení. Ale samozřejmě vím, že Ty to máš do detailu promyšlené a spočítané, takže to máš určitě promyšlené do naprostých detailů.:-)
Anonym Jako člen Point S jsem vytočenej .Na ipneu prodávají za můj nákup do ulice.To bude hádání při eventuelní jarní předobjednávce.
Anonym No hezký... konečně tady anonymnímu "lobistovi" Mošovi někdo oponuje. Když čtu pouze superlativy tak mi to vždycky srmdí. Jinak by všichni v evropě byly pouze point S. Osobně nevěřím, že se vedení pointS se všemi členy dělí o informace a dohody které uzavřeli např. s Procházkou. Nikdy na tom nebude procházka stejně jako řadový člen. Procházka není hloupý a vstupem do sítě musí získat - na úkor ostatních členů.
Anonym P.P. Také zajímavý názor, dík. Rok také zvažuji, sonduji, porovnávám. V octávce letos Yokohama se dala, ale všechny ostatní slabota. Jo a velkoobchodní poláci mají poitů na skladě jako máku, což mě hodně,hodně zarazilo a raději ještě vyčkám.
Anonym .....silná slova...otázka na kolik pravdivá....??
Anonym Gratuluji Bořku, no vidíš,já momentálně zvažuji od Poin-s vystoupit,velice jsem si pohoršil rabatově u všech dodavatelů mimo tedy nesmyslné Yokohamy.Všechny pneu byly levnější ve velkoobchodech než přes Poin-s,zimní Micheliny navezli všem,ale síť Poin-s je měla až v listopadě(prý díky vyostřeným vztahům Moša-Michelin).Jejich EIOS jsou vyhozené prachy nás všech,vždyť se tam nehodí nic objednat.Teď na nás zkoušejí objednat prý 100 pneu privátních sraček Point-s za nesmyslnou cenu a prý nás budou penalitovat ,když to číslo neuděláme :)) A víš co znamená zkratka Point-s? Procházka-síť!! Procházka dostane vše,a my "svobodný" zbytek budeme zase jen sloužit. Chudák Hanzelka a spol.Asi to ukončím,nechám si vrátit vklad a za část peněz koupím Mošovi indulony, ať ho to od Procházky tak nebolí.
Anonym Bořek-Třinec--Hezký noční čas pneuservisáci a děkuji anonyme za poklonu. Byl bych ale rád, kdyby jste si příště dali všichni nějaký název, zkratku, je to slušnost. Mé manželství s Pointsem není ještě úplně zpečetěno. Kamarádství započalo už asi před 2 roky a bedlivě jsem svou malou tajnou lásku sledoval a také i částečně pomáhal. Letos v létě jsme se více sblížili a začali spolu dá se říct žít. Včera jsme prožili společně hezký večer a dnes ráno jsme si řekli že by bylo dobré postoupit dál a říct si konečně to kouzelné slovíčko ano. Tak za pár týdnu bude asi skutečný obřad. Neměl a nemá na mne vliv p. Procházka i když jsem na jeho nejnovějším servise byl a viděl něco co u nás nemá obdoby, nemá na mne vliv poslední číslo Pneurevue. Vždyť jsem tady osobně před pár měsíci psal a poprosil redakci aby promluvila s F.Mošou v jejich časopise. Jsem rád, že se tomu i tak stalo, je to jen dobře a děkuji redakci že slyší na požadavky i tady z diskuze. Nemá na mne vliv další okolnosti dnešních problémů v sektoru pneu. Má volba byla a je zcela svobodná, nenucená, ne nutná pneu okolí dnešní doby. Prostě volná, absolutně svobodná volba. Protože jsem měl možnost pečlivě prostudovat a srovnat všechny sítě v ČR, tak jsem se rozhodl pro tuto svobodnou fungující a podle mne do budoucna životaschopnou síť. Je to manželství kdy se můžu rozvést kdykoliv mne něco na partnerce hrubě zklame, kdy mne zradí, kdy mne podvede ale tak i ona mne může opustit když ji třeba podrazím. Je to partnerství, není to doslova otroctví, nevolnictví jako u ostatních v ČR nefungujících sítí. Nemám růžové brýle, nemám cíle mistra světa, nejsem přesvědčen že vše je tam nej,nej , ale je zde konečně podpořena svoboda a myslím že i já trochou ze svého umu mohu něco skupině nabídnout. Bořek Filipec. http://www.pneucentrumprofi.cz/
úterý, 11. prosince 2012
Anonym Pokud tam doopravdy je,co by ho asi k tomu tak vedlo?U něho se to podle mne jedná že tam šel s rozumu.Ten ví co dělá a hlavně proč to dělá.Blahopřeji mu.