Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Moris
Moris Pokud si přečtete lépe příspěvek tak já v nim nikoho nenabádám aby nepředobjednávál......to je na každým z nás zda udělá nebo neudělá předobjednávku.....ale je potřeba svobodně se rozmyslet aby se nedostal do problému a né že pokud nesplní nedostane dobrý podmínky po zbytek roku tak at si to rozmyslí.....a pokud ji pneuservis udělá tak aby se nemusel klepat kdo ke vypálí jakej výprodej popř.snižování cen......a pro pana nepodepsanýho vedle bestdriveru to samý píšu i já nakonci že je potřeba mít skladem....
úterý, 18. prosince 2012

Anonym
Anonym F.To Jardo není zbabělost,to je jen dnešní nutnost a potřeba.Naskladnit je potřeba jen to nejnutnější,zbytek má čas.
úterý, 18. prosince 2012

Anonym
Anonym Pro zaměstnance BARUM+CONTI,budu zbabělec,počkám si na lepší ceny Vašeho produktu!!!!.Jarda.
úterý, 18. prosince 2012

Anonym
Anonym a jdeme na to, připravte si love borci http://zpravy.idnes.cz/aukce-kalendare-pirelli-0sp-/domaci.aspx?c=A121212_140258_domaci_jpl
úterý, 18. prosince 2012

Anonym
Anonym Přesněě,co nezbylo z loňska,tak něco vzít,ale malinko.Vžádném případě né po 50 ks od rozměru.
úterý, 18. prosince 2012

Anonym
Anonym BEST DRIVE A PLNO?HAHAHAHAHA.TO TLAČ DO HLAVY JINÉMU VOLOVI.BARUM A CONTI NA JAŘE BUDE ZA VYPRODÉJ NA INTERNETU A ZA HUBIČKU.NIC NEBRAT JEN TO NEJNUTNĚJŠÍ.DOOBJEDNAT JDE V KLIDU AŽ KDYŽ BUDE POMALU DOCHÁZET.GUM BUDE JAKO MÁKU.
pondělí, 17. prosince 2012

Anonym
Anonym Pánové jeto tu opravdu jako u zbabělců na jaře přijede zákazník a comu prodáte? nic řeknete mu no víte já jsem podělanej nic neberu na sklad tak co chcete řekněte zítra mi to doveze PPL chcete? a on vám řekne no vlastně nic protože nemáš neprodáš chápete takže pánové naskladnit a řeknu vám co se bude prodávat BARUM+CONTI protože lidé v téhle špatné době koupí jenom kvalitu mám slušnej servis ale momentálně práce no ujdeto ale kousek vedle má provozovnu BestDrive a mají pořád plno a to jsou o dost dražší. Tak nakupte na jaro a budete, nenakoupíte lidé pojedou jinam a padnete.

Moris
Moris Do tlačení do před-objednávek jsem tu psal už minule je to všude stejný i podmínky jsou obdobný....Jako člověku z pneuservisu se mi asi málo kdo může divit z obav cenový politiky pro příští rok....Na jednu stranu jsem rád, že páni výhradní v tichosti mírně zlevnily a tim uřízly větev všem kdo nakoupil minulý rok a zůstalo mu na skladě předně se to týká samo VO a Internetáku který točili velký množství........Ale kdo zaručí, alespoň že se v průběhu roku opět nezlevní a i servisy neprodělají na před-objednávkách na r. 2013, když už musíme tedy před-objednat, kdo zaručí že se nechytneme se do stejný pasti, ze který je možný se dostat asi jedině za cenu ztráty a vyházení ze skladu za nákup....to se mají pneuservisy chovat stejně jako internet a prodávat za svůj nákup do ulice jinak se to udat nedá.....Otázka k čemu to povede podle mě pár pneuservisů zůstane další naskáčou ve falešný naději do pneuservisních konceptů jako krysy do kanálů další to vzdají....ale co se v servisních konceptech bude další roky odehrávat?......podle mě někteří na tom mírně vydělají na úkor ostatních každopádně se to vyždíme jako evropská unie.....podle mojeho názoru budou mít výhradní s nimi daleko lehčí vyjednávací podmínky.....jak říkál Bohůš se naseru a neprodám jim ani cihlu.....což bude pro danou sít dost velký problém která ztratí na konkurenceschopnosti a tím i význam.....a že servisní sít vyjedná vždy ty nejlepší podmínky nebude úplně pravdou já osobně nevidím v servisních konceptech budoucnost dávat někomu peníze pneuservisu za něco o co bych se měl postarat jako dobrý obchodník popř. jako šéf .....proto si myslím že zjistit si aspon teoreticky podmínky z polska-německa-slovenska-rakouska nebude na škodu.....každý pneuservis něco mít na skladě musí a může to být klidně z před-objednávky, ale když si něco koupím do předu tak to musí mít nějakou výhodu nebo důvod, a ne že to je noční můra což zatím pro většinu pneuservisu je, protože před-objednávka je vnucena tím že jinak nedostaneme podmínky na zbytek roku........

Anonym
Anonym I to se může stát garažistům.

Anonym
Anonym Mám strach,že budem okousávat trubky )))

Anonym
Anonym K.D.Dát na jaro 2013 velkou předobjednávku?To je téměř sebevražda!Pár gum ať se neřekne beru,ale jen to nejnutnější.Zbytek v průběhu roku bude v klidu možno nakoupit kdekoliv a za lepší ceny než u výhradních.Hrouda neuvažuje mozkem anonyme,je přinucen tímto hnusně podrazáckým praktikám se jen podřizovat,protože zatím nemá možnost jinde dobře nakoupit.To se ale už celkem brzy asi změní.Vydírat pneuservisy je nesolidní postoj.Příjde pak nějaký překupník a podrazí ho s cenou jen proto,že je potřeba prodat za každou cenu.A Hrouda je pak stéjně i s předobjednávkou nahraný.Takhle to není to dobré dělat.

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Co se týče nákladních Barumek, tak to se bude mít lépe určitě a bez jakéhokoliv naskladnění. Takže nemusíš nic Hroudo předobjednávat. Můžeš ale nemusíš. Slyšíš ten rozdíl? Můžeš! Musíš jen umřít, to je v životě dáno. Výhradní absolutně nepotřebuji anonyme ke kvalitním službám. Nepotřebuji je ani na kolenou, ale taky bez nich jde a hlavně půjde v klidu a pohodě pro kvalitní pneuservisy typu Hrouda v blízké budoucnosti žít. A vstoupit může, ale nemusí. Hroudovi já osobně rád kdykoliv pomůžu. Cesty tady jsou jen je umět dobře využít, né zneužít..

Anonym
Anonym Hroudo vlez do point S a budes se mít líp

Anonym
Anonym a uz je to tady,to bylo kecu ze nevezmeme ani kolo. Hrouda ma pravdu a uvazuje mozkem.Konecne tady nekdo rekl celou pravdu a ne jen porad dokola,ze vyhradni poslete do pr..a ze budou klecet na kolenou.
neděle, 16. prosince 2012

Hrouda
Hrouda Muj poslední příspěvek patřil pro anonim. Bořek byl rychlejší ve psaní.

Hrouda
Hrouda Pokud jsi dostal 37,5% na barum tak je to dobrý , určitě od českého dodavatele nedostaneš víc ! Pokud ano tak prosím poděl se o Info. Možná nějak zvenčí jak tu někteří nakupujou nebo za velký nákup . Blahopřeju. Ono je to složitější NENAKUPOVAT ! Já pokud nenakoupím tak nedostanu podmínky na zbytek roku a nejde o osobní pneu , ale já hlavně zemědělský a nákladní to mě živý a ty potřebuji nakupovat celí rok a ne jenom na jaře a na podzim. Určitě někdo řekne že je možnost jiného zboží než toho od barumu , ale možná v jiném kraji pokud mě tu jezdí většina zákazníků na zboží od Barumu tak ho potřebuji ( jsem tak trochu v pasti ) a to jsem na předzásobí nedostal 37,5% na BARUM dostal jsem méně. Nikde nedostanu tak rychle nákladní pneumatiku na servis než od barumky . možná ještě logistika u GPD funguje, ale to má háček cena je jako z marzu. Pouze pro ilustraci a bez urážky takto funguje spoustu dalších dodavatelů a to nejsou zdaleka tak pružní s dodáním zboží jako GPD 315/70R22.5 Barum BD22 13 170,00 30,00% 9219 a nějaká sleva za hotovost , toto není reálná cena na které se dá stavět nabídka pro další prodej . Pokud nebudu spolupracovat neudělám alespoň nějakou předobjednávku tak vlastně nebudu. Nenašel jsem jiného dodavatele, který mě přiveze do 24h jednu duši . Jo možná takoví jako Pan Turek ti mě jí přivezou , ale nabídka pneu, kterou jsem před časem obdržel na email měla dalších 50sát adresátů a většina jsou dopravci tedy koncoví zákazníci a kde je prostor pro mě nebo mám dělat jen prostředníka nebo prostředníček na servis. Takže za mě : závěr je předzásobení udělat musím :C

Anonym
Anonym Bořek-Třinec---Hezký pošmůrný nedělní večer. Tak nám stál všechen sních aspoň tedy v Třinci. Všude bláto,špína a nevlídno. Taky jsem dostal nabídku na Barum podobnou té o které tady píše anonym. Co napsat? Snad, že nikam nespěchám, gum je a bude neskutečný přebytek a na tu pravou nabídku si v klidu a teplu počkám v pneuservise. Rozdíl max. 2% mezi nákupem v předobjednávce a pak kdekoliv v dokupu nebudu řešit teď nesmyslnými nákupy. U jiných značek je to podobné a nebudu se stresovat s předobjednávkou na první pokus. Kdo si tentokrát počká ten se i dočká. A kdo nevezme nic taky vůbec neprohloupí, je a bude pěkně z čeho brát.

Anonym
Anonym http://www.youtube.com/watch?v=zqCxzIIsPLs

Anonym
Anonym F.Na co je mi Barum za 37% na předskladněné když pak běžně koupím za 35-36%.Ať jim to tam raději teď leží a smrdí,pak dají 37 i více ještě rádi bez naskladnění.Klídek hoši.Nic si teď neberte.Oni přilezou doslova po kolenou.

Moris
Moris Jinak souhlasím s Hroudou dál bych sem nějaký počítadlo.....osobně si tipnu že denní návštěvnost je asi tak 1000-2000 návštěv....tak schválně.......

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz