Anonym Nám by úplně stačil rabat pana G a nepořebujeme ani splatnost 180 dnů ( i 360 ??), zaplatíme na dřevo. ( B-46%, C-58%). Ty % samozřejmě nikdo nikdy neviděl a neuvidí (vyjma vyvolených), ale šušká se ledacos.
středa, 19. prosince 2012
Anonym Poo. Tak když už tu máme skoro ten vánoční čas tak něco na odlehčení....
Anonym Jede Nečas s Kalouskem na inspekci po ČR - přijedou ke škole kde opadává fasáda , teče střechou , topení nehřeje .......ptají se ředitele , jak se mu daří a on říká , že by potřeboval 200tisíc na nejnutnější opravy - Kalousek mu vysvětlí , že je krize a že musí propustit školníka a ušetřených peněz sem tam něco opravit ......
Pokračují v cestě a přijedou do věznice - zateplená nová fasáda , tenis , golf , vyhřívaný bazén , bowling , všude televize , kino , fitness , welness ... ředitel jim říká , že nic nepotřebuje a Kalousek mu dá 10 milionů ať vylepší areál ............
Sednou do auta a Nečas mu říká - tak to mě řekni - ta škola byla potřebnější a tam jsi nic nedal a tady jsi ty prachy dal ani je nepotřebovali ....... Kalousek se zašklebí a říká - hele - my dva už do školy chodit nebudeme ........
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Poradím vyjímečně šméjdum z Barumky.Žádné mixy!V současné době na předskladnění Barumek je podle mne odpovidající Tak min.40%.Klidně ať si to dají jen na 14 dní a za hotové od 100ks jen a pouze na servisy a uvidí ten vítr ve skladech.Jinak se jim to tam ani nehne a zaserou si jen sklady maximálně tunelovanému BEST DRIVU,který stéjně hov.. co prodává.A Poláci je na jaře rozcepují na hadry,protože to klidně se slevama udělají sami.Ani neví co je čeká pokud nepohnou tím lenivým vyseděným zadkem.Zduř.
úterý, 18. prosince 2012
Anonym Hoši ,mě se líbí posledni souvětí v PR s Frantou"my nemáme přehnaně naplněné sklady....".Pokud m z Otrokovic nedají 39% a bonus, plus 2% síti nic nebude... za 37 nevemu ani kolo.
úterý, 18. prosince 2012
Anonym Jirka - že se neprodává, to víme všichni a na netu už tuplem ne. Jak je vidět dvoum vředům z Netolic už taky došli náboje. Dražba kalendáře a kde nic tu nic. Zákazníci se vrací do servisů a netu došli síly. Myslím, že teprve nyní začíná zdravé obchodní prostředí a upřímně se těším na rok 2013.
úterý, 18. prosince 2012
Anonym Guma.Souhlas s Bořkem.Také z toho nemám radost,nervozita,nejistota atd.Ale všichni víte že za dané situace jsou nejhůře investované finanční prostředky do skladových zásob.Ti zaměstnanci kteří nás nyní objíždějí,mají jenom jeden cíl,prodat.Jsou v daleko lepším postavení nežli my,žádná zodpovědnost,jen bonus,premie atd.Do léta se jim to dařilo,bonusy větší než ten největší,třeba pan Prochy.Ale zase žádná zodpovědnost.Takže porvé po dvaceti letech doufám,že minimálně rok půjdou domů se základem.Pěkné svátky všem.Guma.
úterý, 18. prosince 2012
Anonym SKUTEČNÝ FERDA.Tak tak Bořo.Žádné sraní mladá paní.Kdo chce ať si nabere co hrdlo ráčí.Na každého blbce pak dojde.Já budu brát jen nutnost.Poláci mají teď ceny že se z toho posmolíme.jestli jsou u nás sklady nabité,tak tam jsou narvané!!!Dnes jsem viděl Barum. To je za pusinku!36%běžně a na vybraných rozměrech 38-39%Co se bude dít na jaře,to ani nedomýšlím.Michelin to samé jen bledě modré.Tak co mi tu chtějí ti paznechti s výhradních bohů nabízet?Hov...Ať žije POLSKO!Zduř!
úterý, 18. prosince 2012
Anonym Bořek-Třinec--Ať si každý vezme na co se cítí. Nemá cenu se hádat. každý má možnost se rozhodnout sám. Ať je to Petr D., Hruška, Guma, Moris, nebo Hrouda. Každý má svoji obchodní politiku, specifické zákazniky a třeba i místo kde ví kde a do čeho může všude jít . Rozhodnutí je jen na nich a jakou zvolí taktiku je jejich věc. Já za sebe můžu jen v klidu duše říct, že po dnešní návštěvě a rozumné diskuzi s dvěmi velkými českými dodavateli jsem se jen utvrdil, že nějaký přednákup v této situaci a za současných podmínek u výhradních odběratelů je momentálně zcela, zhola a úplně zbytečný. Nikoho z Vás tady nebudu přesvědčovat že můj názor je nejlepší, ale já si za nim pevně stojím a věřte že dobře vím co říkám a dělám. Osobně jaro budu řešit někdy v březnu a vůbec se nebojím, že to bude horší s % než teď, právě naopak. Vlna zlevnění propukne ve velkém a tržní boj bude neuprostný. Hezký podvečer pneuservisáci.
úterý, 18. prosince 2012
Anonym petr d. - no me to vychazi na cca 1/3 lonske letni predobjednávky.. pokud ji vyhradni nevezme nebo da smesne podminky tak nevemu ani kolo a poohlednu se jinde, nic navysovat nebudu..
úterý, 18. prosince 2012
Anonym A jaro bude stejný
úterý, 18. prosince 2012
Anonym JJ u mišáků jsem chtěl na zimu vzhledem k velkému zůstatku z minulé sezony jen 120 kol mix a nešlo to.je to prej mooc málo.)))Tak jsem se na ně vysral..
úterý, 18. prosince 2012
Anonym Také předobjednávky dělám, ale vzhledem k tomu co zbylo z loňska je to u některých značek velmi směšné číslo. Poo
úterý, 18. prosince 2012
Anonym petr d. - já mám obvykle skladem cca 80 rozměrů letních gum (rozměrů, ne dezénů) a považuji to za tak akorát, ono velmi často platí kdo má okamžitě skladem tak ten prodá, něco zůstalo z tohoto roku, něco doplním a budu spokojený, ale nedělat žádnou předobjednávku mě přijde hloupé - já ji udělám a nestydím se za to :-)