Anonym to zěžko VO jsou u konce s dechem i výrobci mají nemalé potíže a vyvstává otázka kam s ním???!!!
čtvrtek, 17. ledna 2013
Anonym budou mlžit a tvrdit,jak se jim daří )))
čtvrtek, 17. ledna 2013
Moris Souhlasím s pepanem zajmal by mě názor VO, srovnání trhu, když začínali a ted jak se daří a hlavně jak to vidí dál.....
čtvrtek, 17. ledna 2013
Anonym Kuwa,má mě přijet ještě nějakej obchoďák,tak jim pošlu fakturu za neprodané pneumatiky.A že jich není málo.Letos nic neberu.LETNI PNEU 195/65R15 Michelin 40ks,Conti 20ks,Barum 30ks,Kleber 40ks,Yokoh 20ks,nějaká ta černá tma 40ks.cca v octávce 15"190ks.205/55R16 celkem 80ks,185/60R14 cca 60ks,225/45R17 40ks,Velé SUW 17-20" 60ks,VAN 110ks.Seru na jaro,letos se chci poprvé za dobu podnikání zbavit pneu na skladě do poslední pneumatiky.Zimních pneu na skladě 480ks.Zimu taky nebudu řešit. AHOJ.
čtvrtek, 17. ledna 2013
Anonym FR.Konec bude ,už to začalo
čtvrtek, 17. ledna 2013
Anonym Pepan dost už bylo Bořka Michale,navrhuji třeba p.Hnídkovou a foto ve spodním prádle :-)) ale ted vážně,zajímal by mě názor třeba Jirky Urbana,jak vidí konec velkoochodů v Čechách
čtvrtek, 17. ledna 2013
Anonym pneu Drnec
čtvrtek, 17. ledna 2013
Anonym Vacl z Pirellky už byl a Strach taky.Bych chtěl taky Káčka,Prochy a Drbout
čtvrtek, 17. ledna 2013
Michal Pane Mensa, přiznám se, že vůbec netuším, která odbornice na pneumatiky by se tam hodila, já totiž prakticky žádnou neznám.Jen prosím nereinkarnujte paní Markovou, v žádném případě nic proti ní, ale její odpovědi mi vždy přišli, že jsou s prominutímm mimo položenou otázku...Zástupce výrobce by určitě stálo oslovit někoho z Pirelli a Nokianu, ti už dlouho neodpovídali. U VO je to jasné, tam už jsem dlouho také neviděl odpovídat nikoho od Chára sport pneu. a menší dealer...určitě by stálo za to oslovit Bořka, pneu vulkán, janpet (to by určitě bylo zajímavé oslovit p. Holečka z této firmy) a nebo Stracha.
Anonym Jirka 1 - jako ženu doporučuji paní Drboutovou. Je to velká odbornice.
středa, 16. ledna 2013
mensa Dobrý den, měl by někdo z návštěvníků fóra zájem figurovat v letošním pětici v rubrice 5 na str. 5? V případě zájmu mě můžete kontaktovat na mailu mensa@pneurevue.cz Současně přivítám doporučení, koho byste tam chtěli vidět (praxe je taková, že se snažíme o vyváženost, tj. obvykle 1 zástupce výrobce, 1 velkoobchod, 1 větší dealer s několika prodejnami, 1 menší dealer apod.). Zvláště přivítám doporučení na ženu, protože těch v odvětví zas tolik není a chceme tám mít vždy min. jednu zastoupenou.
středa, 16. ledna 2013
Anonym Bořek-Třinec--Míšo a to je co tu spolu už pár týdnů řešíme, na co čekéme a hlavně co dávno víme. Nebrat teď nic. Tlak krize, pokles prodeje výrobců a odběratelská stopka uděla nejenom s cenou divy. Chlapci čekéjte. Času máme habaděj.
úterý, 15. ledna 2013
Michal Helemese a je to tady, ceny pneu v německu poklesly. Tak to je hodně zajímavý a i přesto, že se vyhrožuje, že suroviny podraží. Kurňa chlapi teď to teprve bude hodně zajímavý..a těším se na to.!
úterý, 15. ledna 2013
Anonym SJM--ty nevíš gumaři, čím jsme si to zasloužili ? Možná tím, jací vlastně jsme. "drtili nás tu 40.let komouši". Kuwa, ti komouši nespadli z Marsu, to byli jen a pouze Češi a že dnes nám nevládnou (ani to již není bohužel pravda), ale jsou to zase jen a ti samí Češi, vychcaní, neféroví, podlézaví bez kousku cti a hrdosti v těle. Zamysli se ve volné chvilce, jaké jsme měli od počátku prezidenty. Mě uspokuje snad jen TGM a to možná jen tím, že jsem ho nezažil. Jinak je to větší či menší bída. No a nyní si svobodně zvolíme 1) starého,dýchavyšného, spícího rakousko-německého šlechtice se švícarským pasem, jemuž činí problém vyslovit 4 slova tak, aby mu čech porozuměl, nebo 2) starého rétora, který se sám opájí vlastní genialitou a výřečností, který své hrdlo nenechá vyschnout a ještě to dává na obdiv ? Jeden Evropan nikdy nebyl a nebude, stejně jak se nám snažily namluvit, že je sovětský člověk. Němec bude vždy Němec. Prohrál válku ale měli Marku, tak každý rychle zapomínal co rozpoutali. Dnes mají sic Euro jako Řek či Slovák, ale přesto se všichni třesou, aby si Němec nekýchnul, protože ostatní by dostali horečku. To, že C-B třídí kola do asi 7 tříd, jen a jen kapičkou v moři nerovnosti přístupu ve všem.