Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym DDD Hruško -ty jsi dělal nějakou předobjednávku v rámci Point S v Barum conti,nebo jinde??? Dík
čtvrtek, 24. ledna 2013

cendahohen
cendahohen Hrusko díky za informace doporučil jsem dnes svému dodavateli aby si našel čas a trochu tady početl Defibrilátor mohu zapújčit hoj čenda
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym Jenom upozorneni ne snad pro servisaky ale pro velkoobchody a importery. Prvni mesic zacina pusobit v CR polske OPONEO. vice na oponeo.pl a na oponeo.cz ceny nejsou zatim nastavene ale daji se ocekavat velmi agresivni!! Takze panove jsteli nas chcete zase podelat s cenama tak koukejte pekne srovnat a pohlidat si ceny s Polskem jinak to pekne pofici tam od tud a od Vas nebudem kopovat nic moc. Jejich mail a nasledne jednani bylo velmi vstricne a na solidni urovni.
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym DDD .To je hezké ukázat fakturu,ale oni ti to za ty podmínky nedají,jelikož se nějakej skoro důchodce spletl.To je neomluvitelné.Ani Point S nemá takové podmínky.Ty jsou Bar.37% ,conti 47% farkura + nějakej bonus po slevě.A oni zaslali Conti s bonusama odraz 52% a Barum 42,4% s bonusama faktura.To má daleko do podmínek Point S. Karas a ostatní trotli to perou do ulice za hubičku a dokonce i s dopravou.Ani příchod Procházky nějak zásadně podmínky nezlepšil.A to Point S udělá slušné množství.Něko nás asi krmí sračkama..Jsem zvědavej co bude na VH.Nokian přeci taky mlel něco o super podmínkách a pak se ukázal podraz přes polsko.Bla,bla,bla.Všichni jsou lháři a podvodníci.Goodyear jak psal Bořek vymejšlí kraviny alias Michelin.Mišulin zase nějakou kartu,na kterou dojdou žetony"peníze" atd.V těch podmínkách od GY aby se prase vaznalo.Jak bylo psáno kontakty dělaj prachy.
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym PTMorava - To , že je pan Němeček před důchodem , to má být jako důvod, že se spletl :-))
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym PTMorava - Ahoj , Hruško a kde máš jistotu , že to co ti řekli je pravda a není to jen účelové prohlášení. To ,že je pan Němeček
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym Kauza Barum-Nemecek. Vcera jsem se dotazal primo na Barum a bylo mi receno ze doslo pri posilani emailu k omylu a byl poslan soubor podle ktereho se nastavuje cenik a jeho spodni hodnoty v COC. Pan Nemecek je pry clovek 2 roky pred duchodem a udelal fatalni omyl ze ktereho je velmy spatny a hlavne ze se to rozmazlo po cele republice. Jinak take uz i ve vysich patrech vedeli ze se to tady probira. Takze bublina muze spalsknout a priste radeji zverejnete fakturu s podminkama a ne nejakou omylem poslanou tabulku. Jinak podminky muze mit kazdy jake chce !!!! V ramci site Point S je to videt treba v nakladakach kde nekolik clenu odvadi skvelou praci a ostatni se s nima muzou svest a nakupovat za pred dvema lety jeste neskutecne ceny. Dnes jsou realitou.
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym agent: DDD oficiálně spolumajitelem jopeca nebyl (doufal v to)a to je možný důvod odchodu. Ambice má, zkušenosti pobral a tatínkovo krytí dokonalé. Libor st., gen.ředitel ObnovyBrno, ředitel Matador CZ, ředitel mnoha závodů ČGS v čr i sk, spolumajitel Pneukopletu se svým dlouholetým podřízeným, OŘ Obnovy, Kyselkou. Ve dvou lidech, bez skladů otočí rok co rok 100mil. Vazby a kontakty mají stále svou cenu a když se Pernica starší nasere, tak Jopecu neprodají ani cihlu, pardon, pneumatiku. Těžké časy mají před sebou Vlci, moc těžké.
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym Hajda - Bořek Třinec - díky za tip, vyzkouším
čtvrtek, 24. ledna 2013

cendahohen
cendahohen Morisi zapřít to můžou ale vědí že by lhali až pojedeš kolem mohu ti to ukázat černé na modrém a od nich hoj čenda
čtvrtek, 24. ledna 2013

cendahohen
cendahohen Petře Tirex jsem oslovil s tím že ke mě jsou slušný tak že by mi mohli taky přidat když pan Nemeček na rozjezd nabídl takové podmínky hoj čenda
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym DDD Ten Pernica je z Jopeca???V OR už není v Jopecu.
čtvrtek, 24. ledna 2013

Anonym
Anonym agent na dobrou noc pro Hroudu:http://www.policie.cz/clanek/zverejneni-vysledku-verejne-zakazky-maleho-rozsahu-na-dodavky-216852.aspx a podívej se na OR kdo je za pneukomplet
středa, 23. ledna 2013

Radek
Radek Vyhradni bude Hankook. Oni ji budou mit jako beznou znacku. Je to trochu nefer. Roky to ucej lidi kupovat a ted...
středa, 23. ledna 2013

Anonym
Anonym DDD A KDO JE TEN VÝHRADNÍ?? Jopeco a GPD to dělaj dlouho.
středa, 23. ledna 2013

Anonym
Anonym Gumař1 (pro klid starého Gumaře) Tak tady máme nového vyhradního-Hankook !jak upozornilo PNEUREVUE. GPD jim pracně dělalo cestičku,propagovalo značku,dá se říct,že učilo pneuservisáky prosadit Hankook na trhu a teď,když už má podíl kolem 5% na trhu tak si tu klidně vstoupí a bude se pakovat samo.Takže podrazy se nedějí jen na nás malých,ale i velci občas dostanou podpásovku!! A o Pernicovi ani nemluvě..
středa, 23. ledna 2013

Moris
Moris I já se předzásobil Conti a jejich Groupem i když jsem ze začátku vůbec nechtěl žádnou značku brát hned na sklad......jednal jsem o podmínkách a byl jsem ujištěn obchodním zástupcem o opaku velkých rozdílů v nákupu, konkrétizoval mi i podmínky pro nákup daleko většího množství (pokud bych chtěl), ale rozhodně jsme se nebavili o takových to podmínkách ani pro množství v desetitisících......Byl bych rád pokud by mě mohli zde ujistit jako jejich zákazníka, jak je to stou tabulkou od cendahohen.....Díky
středa, 23. ledna 2013

Anonym
Anonym Ještě jsem zapoměl, že předobjednávka musí být do 31.1.2013 a akce bude domluvena později. To mi mozek nebere co si oni myslí!!!!!!!!!!!!! A Jirko odepsal jsi jim skvěle---Pokud v rámci podpory prodeje potřebujete informaci o datech mých zákazníků ,obraťte se radši na jiného idiota. Bližší info o kampani se podávají ihned,né později až bude objednáno a podepsáno. ---To jsi je ještě hodně šetřil. Tohle by si ten nějaký p. Rudolf Smutný ode mne vypil až do dna a co bych mu napsal by si za rámeček teda nedal. http://www.pneucentrumprofi.cz/
středa, 23. ledna 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Tak přátelé pneuservisáci Goodyear taky upadl na hlavu a má už halucinace. Třepou se jak ratlík na mraze.Ti BLÁZNI si snad myslí, že jim někdo v dnešní době s rozumných pneuservisáků dá informace o svých nakupuících. Pane bože za co máme tady u Nás někdy ještě takové tupce!!! ---------Pro ty partnery, kteří splní podmínky předzásobení jsme v rámci podpory prodeje na koncového zákazníka připravili kampaň na zn. Goodyear: Každý zákazník, který nakoupí v období duben až květen 2013 sadu letních pneumatik zn. Goodyear obdrží -----OD NÁS--- poštou poukázku na nákup oblečení, potrvin atd. - 4ks letních Goodyear kategorie HP (rychlostní symbol H a V) = poukázka v hodnotě 500,- Kč - 4ks letních Goodyear kategorie UHP/4x4 = poukázka v hodnotě 1.000,- Kč Bližší informace o této kampani Vám sdělíme později.
středa, 23. ledna 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Hajdo letos to pro tebe nemá vůbec cenu. Internet bude levnější než kterýkoliv výhradní. O tom se brzy přesvědčíš. Jediného výhradího dodavatele kterého ti doporučím napřímo a netroufne ho žádný internet na našem trhu je p. Jakšík s Lassou. http://eshop.avonpneu.cz/Default.asp?rch=1 Jako doplněk ostatním značkám je to dobrý tah a nikdo tě aspoň nepřebije na tom našem poblázněném internetu.
středa, 23. ledna 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz