Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym Roboty je teď dost.Gumy sem tam nějaké prodáme.U mne teď jede hlavně servis.Dír je jak máku v makovici a tak to mají pořádně vybité.
pondělí, 28. ledna 2013

Michal
Michal SJM: :-)))))))))))))))))))))) tak teď jsi mě úplně odboural:-)))))))
pondělí, 28. ledna 2013

Anonym
Anonym SJM--je to podobné, tady také téměř denně 1-2 sady, alespoň něco. Chtělo by to takové výkyvy alespoň do dubna. Co se děr týče, zrovna dnes jsem si říkal, že se vyrojily jako houby po dešti. Kruháč máme jako tankodrom a tady se řeší, proč ochranka nevarovala občana Zemana, že je před ním schod. Z toho by se jeden pos..... .
pondělí, 28. ledna 2013

Michal
Michal Tady mrtvo. Navíc taje sníh před očima, 7 st. nad nulou. Díry už se začínají dost dělat a jsou na některých místech hodně nebezpečné. Ale nutno říct, že se to snaží silničáři hned opravit a o pár dní se udělá vedle větší. Loni to ale bylo o dost horší.
pondělí, 28. ledna 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Tak jak chlapi u Vás s práci? U mne je dost sněhu a protože jsou hrozné díry na silnicích tak se prodej pneu rozjel. Nemám tohle rád a je mi to i líto když nějaký řidič prorazí pneumatiku a ta už nejde opravit a pak to většinou musím párovat, ale na druhou stranu děkuji za to že se sklady zimních pneumatik u mne postupně ztenčují. Denně se takhle prodají 2-3 páry + nějaké celé sady pro ty kteří jsou už na tom hodně špatně a neujedou na tom současném větším množství sněhu. Do toho jsou díky dírám i výměny čepů, táhel a samozřejmě je pak i geometrie. Díky i za to. A co u Vás?
pondělí, 28. ledna 2013

cendahohen
cendahohen Michale to je ale naše národní vlastnost plácat se po zádech,a když se otočíš šup šroubovák do ledvin!!!!
pondělí, 28. ledna 2013

cendahohen
cendahohen Hrouda s Radkem zase uhodili Hřebíček na hlavičku co dodat?
pondělí, 28. ledna 2013

Michal
Michal Radku já jsem bohužel takovej najiva. Já si pořád myslím, že jsou lidé spolu schopni komunikovat, aniž by jeden druhému podřezával krk a schopni vedle sebe fungovat bez konfliktů.
neděle, 27. ledna 2013

Hrouda
Hrouda Ještě že sem ve městě. A nemusím hledat další kanály :D
neděle, 27. ledna 2013

Anonym
Anonym autoservis , Hroudo to máš naprostou pravdu, že pneuservis bude zbytečný, stačit bude jenom ve městě a ostatní zvládneme my automechanici. Když dostanu mašiny - proč bych na nich nedělal. K nápisu PNEUSERVIS - jsou to nejjednodušeji vydělané peníze, prakticky šikovným učedníkem.
neděle, 27. ledna 2013

Hrouda
Hrouda Radku zdáse že jsi fajn chlap. Asi máš pravdu ja jsem trochu zaujatej Autodílnama co se serou . a tenhle pohled na věc sem přehlédl .
neděle, 27. ledna 2013

Radek
Radek Pneumatika je bohužel zničená komodita jak cenově tak morálně. K těm nápisům, myslím že přidá pneuservis a potřebuje přitáhnout zákakníky. O autoservisu ti jeho zákazníci již historicky ví. Tak možná proto. Ono už ani v těch dílech to tak nefunguje.
neděle, 27. ledna 2013

Hrouda
Hrouda Radku to máš pravdu je to logický, ale proč se přejmenovávají z autoservisu na pneuservis alespoň v rozlišení písma dříve velkyý nápis autoservis dnes velký napis pneuservis? A i tady by mělo fungovat to o čem tu neustále brečíme ochrana od dodavatelů. Já nemám nejmenší šanci nakoupit autodíly za cenu jakou tu dostane můj dlouholetý servis v sousedctví a oni dostanou cenu hned na první sezonu jako já kdy jsem si jméno budoval léta.
neděle, 27. ledna 2013

Radek
Radek Je to pro ne logicky dalsi prodejni kanal. Take potrebuje nove zakazniky.
neděle, 27. ledna 2013

Hrouda
Hrouda Můj postřeh z víkendového ježdění po našich končinách je takový že v každé obci a městečku je jedna nebo více cedulí odkazujících na autoservis což je v pořádku, ale nápis autodílna je vždy podstatně menší než nápis PNEUSERVIS na též ceduli a to je divné . Dotčení jsou tedy autodílna? nebo Pneuservis ? . Některé ty servisy dobře znám a vždy se zabývaly pouze autoservisem a v posledních letech tam přidaly pneuservis ovšem s většíma písmenka než ten autoservis „proč „ nemají snad dost práce na motorech a tak se přeorientovaly na pneuservis? Což je podstatně levnější na provoz, techniku na práci pneuservisu pořídí za hubičku a prodejci jim to ráááádi prodají protože ………….a zbytek si každý dodá. Všichni dělají všechno. A nedávno jsem se dozvěděl že… a teď podotýkám že to nemohu zaručit , ale na každé lži je kousek pravdy pán Prokop ( REMA TIPTOP) začal dodávat potřené načiní včetně zkušeností a těch nemá málo přímo našim zákazníkům, jako jsou zemědělská družstva, dopravci atd. a učí je jak opravit pneu při průrazu a jak s termopresem atd. Potom už tu bude pneuservis úplně zbytečný . Je to pravda p. Prokop ?
neděle, 27. ledna 2013

Radek
Radek Michale a co jsi cekal. Podivej se na tu nesnasenlivost tady.
neděle, 27. ledna 2013

Hrouda
Hrouda Pro agent z 23.1.2013 Děkuji za odkaz . zajímavé. Já jsem v krátkém čase měl dělat Správu Železniční dopravní cesty. a nějaký G-Trans Group a rovnou jsem to hodil do koše. stráta času. !!!!!!
neděle, 27. ledna 2013

Michal
Michal Tak přátelé, tahat to sem nechci, ale na trochu odlehčení od našeho milovaného "kaučukového produktu":-) jsem strašně moc rád, že máme historicky první přímou volbu prezidenta za sebou a ta mediální masáž a kaše skončila. Je mi celkem jedno, jestli vyhrál Miloš nebo Karel, protože jeden jak druhý bude pouhá loutka u korýtka. Ale co mě děsilo, že jako lidi nejsme schopní přijmout názor druhého a jeho názor v případě odlišnosti respektovat, vždyť někteří se kvůli tomu byli schopní pomlátit. To mě na celé volbě děsí ze všeho nejvíc, tak strašná netolerance, absolutní absence nadhledu nad celou situací a u mnohých ztráta soudnosti. Ale co mě dorazilo byl najednou vyrojilo mraky rádoby vlastenců, jejichž vlastenectví se pohybuje v rozsahu mezi krajem klávesnice a kabelu od myši. Ukázalo se, že jako národ dovedeme z mravence udělat mamuta a vyvolat neskutečnou paniku z ničeho. Přitom nakonec za rok touhle dobou budou na Miloška nadávat všichni bez rozdílu jestli ho volili nebo ne, tak proč takové nenávisti mezi sebou. A já jsem velmi rád, že jsme sem do naší diskuze politiku netahali a jedeme si po svém. Já jí sem tímto příspěvkem rozhodně tahat nechci, ale jen jsem rád, že je to konečně za námi a život se může vrátit do normálu.
neděle, 27. ledna 2013

Anonym
Anonym §§§.Hruško přesně tak nic neobjednávej.Gum je jak v létě much na kravském hov...tak to neřeš.Dají ti co chcete tak prosím,nedají tak je pošli k vodě.Akce geometrie zaplatí výrobce je podle mne super.Do toho bych i já šel.Nejsem v Points,ale jde vidět že tam jen tak nespíte,neležíte a děláte pro tým.Nedivím se že pak například v Goodyearu chtějí Vaše data aby pak poslali tyto nové Vaše zákazniky k sobě do Prémia.A jak Ferda včera napsal je pravda že někteří v jejich síti jsou jen do počtu a umí toho dost málo.Takže spojením tohoto mi vychází že potřebují zabrat na nových lidech jinak to slíznou třeba někde shora.
sobota, 26. ledna 2013

Anonym
Anonym §§§.Morisi a co Michelin,Bridgestone,Dunlop,Goodyear ten nemá vratké rozmněry ve kvalitě????Jak nasráno má?Rozdíly jako čuně a kolikrát to nestojí za nic.Yokohamu neznám,ale pokud mi ji nabídnou rád do ni půjdu.Určitě bude slušnější jednání s těma lidma než s profláknutými akcemi falešných božích našich vyslanců.
sobota, 26. ledna 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz