Michal Boxer - tak on je to takový kočkopes a těch nesmyslů v těch volných živnostech je víc, např. Výroba karoseríí a motorových a přípojných vozidel a nebo motorů letedel, železničního parku je taky moc hezký...
neděle, 3. února 2013
Michal Hroudo, to Tě bude zajímat. Tak v mém oblíbeném TSK, o kterém jsem Ti tu psal loni je asi nějaký záchvěv transparentního výběrového řízení, protože jsem vyhrál VŘ na dodávku 86 ks letních dodávkových pneumatik a 24 ks osobních. Takže teď ještě počkám, až se druhý a třetí odvolá a napadne řízení, nebo, že mi za týden zavolají, že jim program při vyhodnocování nabídek udělal chybu a že se spletli jako posledně....Je mi teda divný, že by nikdo neposlal kapříky...minule jsem se odvolal já a bylo mi taktně řečeno, že bych to dělat neměl, že by se mi to nemuselo do budoucna vyplatit...to by se jeden podělal...a jestli to zase krachne jako posledně s těma gumama na avie, tak už se nikdy do žádného hlásit nebudu a vyvěsím transparent, že si vláda může s celou svojí protikorupční politikou tak akorát vytřít prdel...
neděle, 3. února 2013
Anonym Boxer - problém přemnožení pneuservisů je průser a ještě bude. Pořád přibejvaj a rostou geometrickou řadou. Mělo by se to regulovat, protože co je moc je moc. Na základě čeho ty lidi podnikaj? V seznamu volnejch zivnosti poskytovani pneuservisních služeb nevidim. Jediný co tam je, tak je "Údržba motorovejch vozidel", ale to nejsou přece opravy, opravy jsou mezi řemeslnejma a tam se prokazuje odborna způsobilost. Měl by se na to někdo podívat a pár servisů těm "cenokazům" zavřít.
neděle, 3. února 2013
Moris takovej Vráník ten je klidně i zaprotektoruje u osobáku noproblem druhej den se vrátil zákazník že mu to uchází, divný.....)třeba se dočkáme ještě velkolepý ho návratu osobních protektoru a lepení knotem........
neděle, 3. února 2013
Anonym Bořek-Třinec--Tak nám tady dnes napadlo 10cm sněhu a trochu mrzne. Takže jak to vidím můžu očekávat při tom stavu vozovek, že budou zase zítra proražené gumy a ohlé ráfky. DDD máš pravdu boj začal a bude to hodně ostré, ale je to i už potřebné. Na tak malém písečku jako je ČR je příliš moc hráčů a to ve všem pneuservisním kam se jen rozhlédneš.
neděle, 3. února 2013
Hrouda Přeci nelze dělat nouzovou opravu pneumatik nějakou tyčinkou v servise??? To lze max.někde na silnici.Servis není o nouzovém žešení,ale o kvalitní a bezpečné opravě.Proto se to jmenuje SERVIS. Stím se mohu stotožnit .!!!!!! SOUHLAS.
neděle, 3. února 2013
Anonym DDD do 5 na straně 5 ve PR bych uvítal třeba "Hrušku",nebo Skutečnýho Ferdu,ale ten si nebude chtít vystoupit z anonimity-nedivým se mu.Zajímavá by byla reportáž o KK pneu.Dále bych uvítal přehled , klady-zápory myček kol,geometríí a servisní techniky-ne pouze vyjádření a lobování prodejců,ale skutečné recenze servisů.
neděle, 3. února 2013
Anonym DDD nastávající sezona bude pro nemalou část zničující.Jak tak koukám po internetu skoro každý třetí servis má vlastní e shop.Výhradní a velkoobchody se klepou strachy,volají a navštěvují servisy neustále a dokola.Prodejci značkové kvalitní servisní techniky se zaměřují i na garáže a nabízejí noname stroje původem odkud jinud než z číny.Očekávám hodně velkou bitvu a devalovaci ceny nejen za zboží,ale hlavně za práci.Slevové portály si asi budou mnout ruce nad blbcema co budou ku...it cenu práce.Prodej bude nulový a půjde jen o to nalákat zákazníka do servisu na práci a jako bonus další služby v podobě geometrie,klimatizace,uskladnění kol.Samosebou se slevou min.50%,ne li zadarmo.Jen doufám,že začnou chodit kontroly po servisech -pracovní smlouvy,el.revize,revize zvedáků a mnoho dalšího.Jedině tak se dá napravit tento upadající obor.Jen mi schází uprava zákona co se týče oprav pneu.Přeci nelze dělat nouzovou opravu pneumatik nějakou tyčinkou v servise??? To lze max.někde na silnici.Servis není o nouzovém žešení,ale o kvalitní a bezpečné opravě.Proto se to jmenuje SERVIS.
neděle, 3. února 2013
Anonym Nevím v čem dělám chybu někdy se nezobrazím hoj čenda hohen
sobota, 2. února 2013
Anonym Michale díky za tip.
sobota, 2. února 2013
Michal Čendo Zkus benet, tam se dostaneš v pohodě na jiné ceny u těch 15ek na brock, alutec nebo anzio. nic proti alcaru, ale tam probíhají současně tři různé akce a ceny jsou tam hodně rozdílné.
pátek, 1. února 2013
cendahohen A proč to u O.Z v Lexani funguje ?Proč je nemá net levněji protože v Lexani používaj mozek ne prodat jen dnes a zítra ale taky pozítří.Ceny nepodrážej.
cendahohen Napsal jsem ten článek pod tímto ,ale nejsem s počítačem kamarád tak se omlouvám,podepisovat se snad umím díky čenda hohen.
pátek, 1. února 2013
Anonym §§§.Napřed se snaž podepsat a pak si připadéj jak blázen.Jak ti má kdo odpovídat další analfabete.jinak je to normál.Musiš hledat jak jehlu v kupce.Pneumatuky na jaře budou ještě horší.
pátek, 1. února 2013
Anonym Chlapi tak si připadám jak v blázinci.Co my poradíte potřebuji pro zakoše 4 alu 6-15 Enzo B .Volám do Alcaru cena múj nákup 1851,volám do Tirexu múj nákup 1720. Kouknu na net a 26 obchodú ho prodává za 1620.Tak se ptám kde je múj zisk,a proč na mě lidi koukaj jak na zloděje?
pátek, 1. února 2013
Anonym §§§.Hloupý analfabete nic jsem nezměnil,nic nechápeš a když se neumíšještě k tomu i podepsat,tak jsi negramotný blb.
pátek, 1. února 2013
Anonym Ano BIBe , jsou vyjímky a čest jim, kteří dělají v létě zemedělce, zahrádkáře, motorky a kolaře, v zimě cestáře a celoročně nákladní a EMy včetně oprav. Takové pneuservisy jako ty žádný autorizovaný servis, či autodílna příliž neohrozí. Tvůj záběr služeb je mnohem větší než pouze přehození a vyvážení pneumatik do 16". Je za tebou vidět spoustu práce a úsilí a to se mi líbí. Matěj
pátek, 1. února 2013
Anonym pargrafe nejak jsi změnil názor,předchvili si gumaře nazval hlupakem.Tak tak je to z českou povahou...