Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym Cenová hlídka-něco na povzbuzení:Nezaměstnanost v Česku v lednu stoupla na 7,8 procenta, odhadují analytici Na úřadech práce přibylo v lednu dalších 35 tisíc lidí. Důvodem je pokračující recese i zimní útlum sezónních prací. Podle loňské metodiky nezaměstnanost už míří k deseti procentům. ---Nevadí, překročíli 10%, provedeme radikální změnu metodiky a garantujeme, že nepřekročí ani 3%.-----Průmysl klesá, stavebnictví čeká letos "očistec". K prosincovému poklesu produkce podle statistiků nejvíce přispěla výroba motorových vozidel a výroba strojů a zařízení. Nové zakázky ze zahraničí se v prosinci meziročně snížily o 10,5 procenta, zatímco tuzemské nové zakázky klesly o 13,4 procenta. "Výroba nejen dopravních prostředků měla doslova černý měsíc. Je to nejhorší výsledek roku 2012. Automobilky využily Vánoc k dočasné odstávce a snížení výroby, aby nemusely vyrábět na sklad. Navíc, i v Česku se výrazně projevuje nižší zájem o nové vozy stejně jako ve zbytku Evropy" uvedl analytik Home Credit Michal Kozub. ---zcela výjimečně souhlasím se Zemanovým výrokem "čeští analytici vynikají zejména tím, že se téměž vždy mýlí". Pan Kozub se nejen mýlí, ale je úplný idiot, pokud se domnívá, že lidé nemají zájem. Zájem by byl, nebo se snad domnívá, že jezdit v 15 let starých popelnicích je české specifikum jako byla dříve zahrádka ? Já si na rozdíl od něj myslím, že za tím mohou být možná i peníze. Bořivoji na Tvá slova došlo, jen se modli, aby se ze Standou nesvezl i Chreňa, Zemanovi leží v žaludku oba dva. Ten žije jen sladkou pomstou a Chreňa to ví, proto milionky tekly k Fišerovi proudem. Poenta je bohužel smutná: když se panstvo hašteří, odnese to chudina.
středa, 6. února 2013

Anonym
Anonym Petr - nechápu odkaz ?
středa, 6. února 2013

Anonym
Anonym my o vlku.....http://eshop.k-pneuservis.cz/katalog/pouzite-pneu/
středa, 6. února 2013

Michal
Michal Fr.T - to nemůžeš úplně srovnávat, za komančů takové Mercedes ML na 255/50 R19 těžko jezdilo. A mě minulý týden zničil kolo i člověk na 225/75 R16...
středa, 6. února 2013

Anonym
Anonym Fr.T. K těm dírám, komanči si na nic nehráli a když cesty stály za hovno, po vzoru našeho velkého bratra na auto prali vysoké profily. Dobře těm dnešním ko.... tak, když si nechtějí přiznat, že máme mnohem blíž k Ukrajině než k Německu a to ve všem, včetně silnic. A co teprve jak budou vypadat 17-20 namachrované disky? Nejen alcarácí musí ucvrkávat blahem, když jeden den máme -20, na druhý +12, prší a pozítří -10 a to hězky 3 měsíc v řadě. No již vidím na jaře jak bude chtít vyvažovačka utéct a 9 z 10 bude tvrdit, že žádnou díru netrefili. Ti rusáci asi vědí, proč dávaj na auta větší gumy, nikoliv ale disky.
středa, 6. února 2013

Anonym
Anonym Jura - tak jsi měl asi Bořku pravdu. Mám zprávy, že Borci z goodyearu chtějí ty poukázky rozdávat bez podmínky montáže na faktuře. Takže se ptám. Koho tím vlastně chtějí podpořit??? Sami sebe, svoje zboží, e-prodejce !!! Výsměch síti Premio !!! Nikdy nevlezu do žádný sítě, připadal bych si jak ten největší šulin.
středa, 6. února 2013

Michal
Michal Bořku, i tady už se díry začali projevovat opravdu ve velkém, já včera do jedný taky večer vlítnul, ale naštěstí se nic nestalo, nebo nemám odvahu to spíš sunad, takže to začalo i u nás. Dneska zatím jedna 19ka a asi 3 sady 14ek, dva nový oceláky. tenhle týden je celkem dobrý.
středa, 6. února 2013

cendahohen
cendahohen Brouku Pytlíku ještě že jsi tak velký optimista.
středa, 6. února 2013

Michal
Michal Čendo, mě by bylo celkem jedno za kolik to ten imbecil prodává. To je každýho věc nebo blbost. Mě ale nepředstavitelně vytáčí, že tohle je prostě nerovná soutěž, nic jiného než křivárna. Dřív, když tomu kreténovi ty gumy nebrali, tak ty ceny měl ještě jakžtakž v mezích, vzal tak 200 ks od jednoho rozměru, protože měl strach, aby mu to nezůstalo, nebo kdyby i ano, tak aby se z toho jak se říká neposral. Ale potom, co mu to všichni berou bez ceknutí zpátky, tak se úplně urval z řetězu. To bych uměl taky. Naobjednal bych si 1000 firestonů a barumek ve 195/65/15 a po sezoně bych tam zavolal a řekl, tak si ten zbytek 600 ks odvezte doprdele a dejte to jinýmu troubovi. A to mě prostě sere, já tady poctivě jako debil počítám do noci, jestli vzít o 8 ks víc nebo míň, abych to měl v klidu a všechno zvládnul zaplatit a ty gumy mě tam nesrali jen kolem nich projdu. A když mi něco zůstane, tak si to prostě nechám do další sezony. A když už chci něco vrátit, jako loni pirellce 4 pitomý gumy, který jsem objednal blbě, tak mi bylo řečeno, že z jejich strany proběhlo vše v pořádku. Faktem je, že tehdy dostal takovou čočku ode mě, že teď po zimě i sami volali, jestli nechci něco vrátit. Ale tohle je prostě nerovná soutěž a to mě strašně vytáčí. Kdo za co komu co prodává, to je každýho věc a jeho podnikatelský záměr. Ale mělo by se přistupovat v dalších otázkách co se tohohle týče ke každému stejně.
středa, 6. února 2013

BroukPytlik
BroukPytlik Takže nafounkout traktorové duše a hurá na kopec :-D U nás je dnes docela klid. Že by to bylo ticho před bouří???
středa, 6. února 2013

Anonym
Anonym §§§.práce nějaká je.A bude zima hurá http://www.novinky.cz/domaci/292385-ke-konci-tydne-se-ochladi-az-na-12-snezit-muze-i-v-nizinach.html
středa, 6. února 2013

cendahohen
cendahohen U mě 2 oprava píchlé pneu jinak bez erupcí.
středa, 6. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Chlapi i dámy pneuservisácké jak to u Vás dnes vypadá? Včera u nás tady vše roztálo. Dnes v noci spadl 1cm a na servise nějak živo. Prodáno 4ks 225/45-17, 2ks 195/70-15C a 4 ks 165/65R 14. Nějaká erupce na slunci, nebo co?
středa, 6. února 2013

cendahohen
cendahohen Všichni se tu vztekáte jak tu netoušové k...í ceny,ale ruku na srdce.kdo jim to pak nazuje?Michale dělal jsem taky.jetý pneu,ale je to už dlouho,Musel jsem platit dph,clo a taky se to na celnici kontrolovalo. Povolení ministerstva životního prostředí jsem taky měl.Dnes stačí bydlet na Chomutovsku být nepřizpúsobivý spoluobčan,Sociálku a zdravotní zaplatí gádžo,on si třikkrát v týdnu sjede do němec pozbírá šrot. (pneu) . A v sobotu neděli v tom nečase musí chudák stát na burze aby to prodal,žádný dph ani daně a pak že se tu nedá na pneu vidělat.
středa, 6. února 2013

Anonym
Anonym VLK pánové uvědom te si,že většina velkých internetových prodejců má svůj příjem né z marže na pneu,ale s machinace s DPH. Fiktivní vývozy,fikrivní firmy v zahraničí a jejich urychlené likvidace...a zase založení nových.A stát? Klidně spí ! Tzn.minimalní marže 21% a z toho zbývá dost i na korupci.
středa, 6. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Míšo ty ses tedy rozčertil! Máš však pravdu, dnes jsem prodával 5 letních 265/40-20 a takové ten pán z hotelu svět viděl tak max. z ponorky a to ještě byla kalná voda. Tak ať si tam zatím prodává těch 5 rozměru na kterých stéjně houby s octem vydělá a věřím, že na něho taky dojde. Jedno je však pro mne osobně jisté, kdo mu dodává je pro mne skutečný srab a ubožák. A mi říct obchoďák takový blábol, tak to raději ani tady teď nenapíšu co se stane. Naštěstí ke mne raději moc nejezdí, vědí že se s nimi vůbec nemazlím.
úterý, 5. února 2013

Anonym
Anonym Boxer- z Bestdrajvu nebo velko Barumu. Je to stejnej kurnik. Vetsina tech trotu co bere z velkobarumu ale prodava za skoro nakupky, kurvi to a vydelavaj na jinejch gumach.
úterý, 5. února 2013

Anonym
Anonym Boxer- Brouku Pytliku, je to suma fuk jestli beres bestdraj
úterý, 5. února 2013

Michal
Michal No, to je v prdeli. protože oni mu takhle vzali letos všichni zpátky tu zimu, to je pak začarovaný kruh, protože kdyby se mělo postupovat férově, tak on už by měl dávno pečet na zámečku od taxiku.. Dunlop všechno, Firestone taky. Největší sviňárna je to, že on toho zase o tolik víc neprodá. Berte v úvahu, že on prodává těch svých 6 rozměrů, ale my musíme prodávat všechno, protože k nám jezdí auta i jiná než se 195/65 R15, je pak logický, že asi těžko můžeme prodat 1000 ks ve 195/65 R15 ve firestonech. Ale takový 185/60 R15 nebo 235/45 R17 to nestíhám ani doobjednávat a to jsou jen ty rozměry, které mě teď napadli, ale tohle ti kreténi nevidí, že to není jen o těch 5 rozměrech, na čemž ten debil má postavenou živnost. Jemu takový rozměr 275/35 R20 na audi RS6, který beru i několikrát, z čehož má výrobce větši zisk než z 50 prodaných octavek, vůbec nic neříká....Tohle mi ten obchoďák říct, tak už skáču přes stůl a dělají mu novou protézu a vyndavají mu ze žaludku zbytek gumy, kterou by přede mnou musel sežrat a to jsem hodně tolerantní člověk.
úterý, 5. února 2013

Anonym
Anonym §§§.Já zase nakopal do zadku.
úterý, 5. února 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318