Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Hrouda
Hrouda Práce nic moc prodej velká tlustá nula a bodejť bych prodával on to contitrade servis v Ústí nad Labem zvládne za mě. Teď vážně statek na rozpad hubený krávy, celkový roční obrat ve stovkách KORUN !!!! a pán dostal nákup jako já !!!!! a jako perlu, zboží si nechal zavést k nám na servis rozvozem Contiatakdál a já mu mám doručit fakturu a nechat jí podepsat a při dalším závozu si jí u mne vyzvednou. Tak jo a můžu ještě něco udělat ???? nebo můžu jít sezout ty prašivky co přivezl ten velkostatkář a obout to co si koupil ve vaší síti??. Super
pátek, 8. února 2013

Anonym
Anonym 12345 dnes celkem dobrý 235/65R17 4ks +al disky,,225/50R17 4 ks,zatím 4 geometrie a 1 spojka+olej.Po týdnech "okusování trubek " mírná náplast.
pátek, 8. února 2013

Michal
Michal nemalujte čerty na zeď....s optimismem a slušností nejdál dojdete. Já se tím řídím pořád a funguje to:-)
pátek, 8. února 2013

Anonym
Anonym Petr - ano, budou stejně špatné jako loni
pátek, 8. února 2013

BroukPytlik
BroukPytlik samozřejmě Čendo, že je to i tím. Taky vysokou cenou benzínu a nafty a v podstatě zdražováním všeho. Stejně ale čekám, že jarní a letní prodeje budou stejně dobré jako loni.
pátek, 8. února 2013

cendahohen
cendahohen Brouku Pytíku a nebude to tím že dělnemu lidu nezbejvá z výplaty na jiné dúležitější věci natož na benzin opravy a pneumatiky?????
pátek, 8. února 2013

Anonym
Anonym Tak pan Pešíček dělá velkoobchod.Barum 195/65 R15 91H s 38,33% ! Hold je to profesionál :-)))
pátek, 8. února 2013

BroukPytlik
BroukPytlik méně se jezdí = méně gum se prodává
pátek, 8. února 2013

BroukPytlik
BroukPytlik Roko 2011: Tuzemské čerpací stanice a distributoři pohonných hmot mají za sebou jeden z nejhorších roků z pohledu prodaného množství paliv. Podle České asociace petrolejářského průmyslu a obchodu (ČAPPO) se loni propadl prodej benzinu nejvíc za minulých sedm let - o deset procent na přibližně 2,4 miliardy litrů. A prodej motorové nafty klesl nejvíce za posledních deset let - meziročně o šest procent na zhruba 4,5 miliardy litrů.
pátek, 8. února 2013

BroukPytlik
BroukPytlik Praha 9. ledna (ČTK) - V loňském roce pokračoval trend poklesu spotřeby benzinu, spotřeba nafty stagnovala. U benzinu se dodávky na český trh snížily o 3,5 až čtyři procenta proti roku 2010. Dodávky nafty na trh stagnovaly, případně vzrostly jen mírně do 0,5 procenta. Vyplývá to z odhadu České asociace petrolejářského průmyslu a obchodu (ČAPPO).
pátek, 8. února 2013

Anonym
Anonym Chlapci neprodává s 50Kč !! jeho vzorec je 50Kč + 21% vykšeftováné DPH. Tzn. klidně i 1500,- a víc na pneu.
pátek, 8. února 2013

Anonym
Anonym DDD mít 50 kč na gumě,tak zavřu krám,alespoň v dnešní době.Sklady ,pozemek,stočný ze trřech,lid,pojistku.Musel by prodávat desetitisíce kusů,ale taky je platit.Proto jsem poslal všechny výhradní a jejich naskladňovací podmínky k ledu.Neberu tisíce kol na před.obj.,ale platím včas,ne li ihned při přijetí faktury.Ale jim to nestačí,oni raději naskladní oslovi tisíce kol a pak si ty starý dosky ovezou.NECHAPU.
čtvrtek, 7. února 2013

Anonym
Anonym §§§.Analfabeti podepisovat se!
čtvrtek, 7. února 2013

Anonym
Anonym prodává za 50,- Kč - to mu prý stačí......no nevím...
čtvrtek, 7. února 2013

Anonym
Anonym ha ha ha takový kokotiny.Prej až na tu dopravu ,bral jsem 6 ks a doprava 600 kč )))A z čeho jinýho by to ten ču..k asi dotoval,když prodává za nc.
čtvrtek, 7. února 2013

Michal
Michal Tohle napsal nějaký zákazník Pešíčkovi na heureku, to byl snad nalitej, nebo zdrogovanej..kopiruji: jsou to profíci (četl jsem o firmě v pneu revue - byli hodnoceni velmi dobře) - potvrdilo se !
čtvrtek, 7. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Petře nic překvapivého. Tento náš taneční parket se stále zaplňuje a bude se šlapat na nohy, jak se budou mezi sebou motat.
čtvrtek, 7. února 2013

Anonym
Anonym Petr - tak máme pánové dalšího nového hráče na poli eshopů. Kalt to bude valit přes www.hotpneu.cz . Já myslím, že letos bude hodně veselo :-)))
čtvrtek, 7. února 2013

Michal
Michal To jo s tím DPH se dělají sviňárny strašný, viz náš pan taxikář, tohle by v civilizovaném státě projít normálně nikdy nemohlo. Ono nejvíce s tím šmelí ti, kteří tahají gumy přes cizinu a nebo s těch slavných handlů, jako to bylo ještě před 4 lety moderní. Stejně je to postavený na hlavu, já nechápu, jak někdo kdo s tím šmelí může mít klidný spaní. Já jsem z toho teda vždycky podělanej každý kvartál, 50x to kontroluju, jestli jsem někde neudělal chybu a někdo to prostě vyhází a žádný stres..já bych teda ani neusnul...
čtvrtek, 7. února 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz