Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Tady si snad už každý hraje na zachránce a samaritána.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Kamarád dostal na email tohle a přitom si nic neobjednal, P.Gril má asi teplotu, nebo není asi zcela ps. zdráv----Vážená paní, Vážený pane, dovolte mi touto cestou osobně Vám poděkovat za přízeň, tím, že jste nakoupili na NejlevnejsiPNEU.cz http://emailcz.nejlevnejsipneu.cz/>; V letošním roce slavíme dvě výročí. Tím prvním je 10 let působení na trhu a druhým je zákazník s pořadovým číslem 1 000 000. Proto jsme se rozhodli věnovat každému z našich zákazníků dárek: Slevový kupón na nákup pneumatik v hodnotě 100,- Kč, který platí do 15. 3. 2013 při nákupu minimálně 4 kusů pneumatik a je použitelný na více nákupů. Můžete tedy kupón využít Vy nebo člen Vaší rodiny a získáte tak slevu na každou sadu, kterou objednáte. Slevu uplatníte zadáním následujícího kódu při objednání do poznámky: NejlevnejsiPNEU.cz: "Každý zákazník je pro nás ten nejdůležitější." S úctou Radek Grill v. r. <http://emailcz.nejlevnejsipneu.cz/>; jednatel TOMKET s.r.o. provozovatel NejlevnejsiPNEU.cz
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Petr 2 - akce je to dobrá, o tom žádná! No a co ten Jánošík z Prahy, co měl vstoupit mezi lid points ? Jak to hoši dopadlo ? Bořku, Viléme, Jarmilo .....
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Petr -na akci yokohama ja prej požadavek 100 kol,což není moc.Za těch 30 000kč za geometrie to stojí.Ten point je fakt dobrej,toto vyjednat.Co maj asi Euromastr,Vianor,Premio a Bestdjajf s Firstopem???Asi hovno.Co znám servisy tak nic,co jim udělá zisk a spokojenýho zákazníka krom poukazu na palivo,nebo žrádlo.škoda ,že mám v okolí jednoho partnera pointu.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Anonyme nezlob mne a podepiš se. Nabídku Yokohamy zvažuji a určitě si něco vezmu. Ještě to musím dojednat, ale je to to co mne oslovuje a má to hlavu i patu narozdíl o už zmíněných akcích některých nešiku oboru. Lassa má u mne své pevné místo, ale proč se zbavovat kvalitní nabídky na docela kvalitní gumy? Né, když je ta možnost tak je potřeba toho zvlášť v dnešní době využít.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym a budeš brát tu lassu za ty prachy??
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Yokohama akce je velmi slušně vymšlená, propracovaná s jasným cílem preferovat kvalitní servisy. Není ji co podle mne vyčíst. Jestli si někdo myslí že nějaká Bambule či kus žvance přivede více lidí na změnu značky pneu přes internet je na omylu. Servis je ten kdo prodává a bude přezouvat to co mu vyhovuje. Yokohama to pochopila a jde slušnou cestou vpřed. Netlačí, nevnucuje, nenařizuje. Chceš - ano - tak tady máš naši podporu. Jasné, stručné a férové. Michelin, Bridgeston, či Goodyear v ČR vymýšlí jen totálni hlouposti a sami na to dojedou. Pak nezbude jen říct v budoucnu-čest jejich památce.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Bořo,ty pojedeš v tom kšeftě od Yoko co??Letos se nic jiného prodávat nebude.1200 za geošku a ještě levnější než Lassa.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Nenervujme se přátelé. Klídek, pohoda, tabáček. Staré dobré heslo zní-Kdo chce kam pomožme mu tam! Na každého jednou dojde a že na ně dojde řada si buďte letos hodně jisti. Ty své děsivé čísla které nesplnili a letos nikdy ani nesplní je trápí noc co noc a mají v hlavě galimatyáš. Jo kdo chce moc, nemá někdy nic. A to je taky pravda.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym A proto od nikoho u nás NIC NEVEMU !!!!! Vy Ko..ti výhradní Proberte se ,nebo půjdete opravdu k lopatě!!!!!!!!
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Jirka - Goodyear to posunul ještě dál. Pojede to i přes objednávky na netu. To je podpora servisu. Po mně potopa....
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Tak to je slušný.Mišulin a Gy dávaj lístky na žrádlo a Yoko dává prachy solidním servisům.Tak a tak to má bejt.Vemte si z toho příklad kravaťáci.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Ano S-point ma jiz akci na geometrii s YOKOHAMOU domluvenou a delaji se objednavky
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Nevíte jestli má point s zase tu akci na geometrie??
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym Fr.T. svět se zbláznil- Brillantis2 taxi-176/65R14 ,747+100kč, Vraník Slušovice ECO 917Kč, Soukup ECO 776kč, OK 760Kč. Dělají si z nás prdel všichni včetně vraníkovců.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym cenová hlídka-Gumař1:"Pneu Vraník čekají špatné časy", to soudíš podle fotek nového závodu? Také by mě zajímalo, kde vznikají nové protektorovny? Na Petra D. Kde se dá sehnat levnější španělsko 4x4 a balony? To může zajímat více servisů, jestli tu ještě zůstal někdo z normálně myslících dodavatelů.
středa, 13. února 2013

Anonym
Anonym Petr - volal mi majitel stavební firmy, jestli bych mu nepůjčil zimní pneu na jejich dodávku. Říkal, že měli včera nehodu za účasti policie ( včera byla celý den souvislá vrstva sněhu u nás všude až do dneška ! ) a mají na dodávce letní, a protože k nim pojede dnes pojišťovák, radši by to na chvíli přezuli na zimní. Samozřejmně nepochodil, ale proč to píšu. Jak je sakra možný, že v době, kdy se to stalo a bylo všude sněhu jak nasr.... nehodovka nezadokumentuje stav pneu ??? Proč vůbec děláme zákony, je to naprosto zbytečný a o 4 mm už vůbec nemluvím, to se otočilo v náš neprospěch, nic víc !
středa, 13. února 2013

Michal
Michal http://www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/213691-zlate-rucicky-to-bali-cechum-se-nechce-podnikat/ - tohle pokud by se více prohlubovalo, tak náš stát začne padat na držku hodně rychlým způsobem, protože ti podnikatelé a živntostníci jsou to, co ten stát drží nahoře.
středa, 13. února 2013

Anonym
Anonym Petr D. - je to tak, Vraník tu není jediný a dá se jednoduše nahradit! 4X4 protektory beru španělské, mají víc dezénů, rozměrů, kvalita min. srovnatelná a jsou výrazně levnější, osobních prodám minimum takže to neřeším a nebude je asi prodávat vůbec protože se to nevyplatí, studené nákladní beru jak co od cca 4 protektoroven takže není problém Vraník odstřihnout no a teplé celoprotektory, hlavně tedy balony a 315/70 + 315/80 budou taky španělské a za lepší peníz takže tak, no a pokud toto co já udělá víc servisů tak pak si třeba Vraník uvědomí co udělal ale to už může být pozdě!
středa, 13. února 2013

Anonym
Anonym Gumař1 Pneu Vraník čekají špatné časy, vznikly a brzy vzniknou nové protektorovny v ČR s dobrou kvalitou a obslužnosti,tak si myslím,že by měl být p.Vraník moc opatrný v komunikaci s jemu věrnými pneuservisy a nesnažit se je nasrat! Bude mít dost velký problém.Dřív měl u mě podíl 100% tuhle ziní sezonu už jen 60% a uvidíme dál.Nemá opravdu dobrou cenovou politiku! Záváží do každé šopy..a to se vymstí :-))
středa, 13. února 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz