Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Michal
Michal Petře, já samozřejmě nechci měnit Tvůj názor, ani jsem to tak nemyslel. Jen jsem chtěl říct, že každá mince má dvě strany. Samozřejmě je mi jasný, že to na Tebe je podraz a máš úplnou pravdu, ale ono je to o tom, že taky není spousta tak slušných jako jsi Ty a já se obávám, když to kolem sebe vidím, že jich je pomalu většina....:-(
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym Petr D. - Michale můj názor nezměníš - beru to od Vraníka jako PODRAZ! Spolupracuješ s nima prakticky od jejich založení, nikdy žádný dluh a ted toto? U mě skončili, já za 3% zisku dělat nebudu a už jsem na vše co jsem od nich bral našel jiné dodavatele. At si vsechny své zákazníky obslouží u sebe ve Slušovicích a pneu rozposílají PPL :-) Jo a to po me chteli aby se ted už udělala zimní předobjednávka jelikož v novém areálu nemají dostatečné sklady a nemají tu zimu kam cpát - NA*RAT na zimní předobjednávku Vraníku.
pátek, 15. února 2013

Michal
Michal Tak je otázka do jaké míry to chtěl udělat, nebo to musel udělat. Pokud raketově klesá spotřeba, což je vidět na každém rohu, tak jim nic jiného než dohánět čísla obratem nezbývá. Na druhou stranu se na to musíte dívat trochu i z jiného pohledu a to je jak napsal v první části gumař a to s tím může i souviset. Tohle mi doslova řekl min. týden i jeden dodavatel: Mám obrovské množství dlužníků, nikdo platit nechce, když se ozvu, tak mi řeknou, že musím počkat, že má gumy sice prodaný, ale musel platit to a to, že peníze nemá, když na někoho zvednu hlas, nebo mu začnu vyhrožovat, tak nedostanu už vůbec nic, že mě dostanou do průseru, to je nezajímá. Nevážili si toho, tak to dám do ulice za stejný podmínky za hotový a prodám to stejně. Na co mi je, že ode mě koupí 200 kol, když mi za ně nezaplatí, to je raději prodám lidem cash.....na jednu stranu je blbý, že se mu s tím svezou i ti slušní, kteří od něj brali a platili, ti teď ztratí tu výhodu. Na druhou stranu se mu ani nedivím, mě by to sralo taky být na jeho místě, že se mnou někdo vymete. Na jednu stranu se pak nedivte tomu Vraníku, oni prostě potřebují prodávat, to musí pořád běžet. Je to samozřejmě špatně, ale takovýto trh jsme si tady v minulých letech, kdy byla obrovská spotřeba zavedli sami globálně a teď se všichni divíme. Těžko se hledá cesta při těchto ekonomických sračkách, která u nás panuje. Loni jsme tu brečeli, že výrobci zvedají ceny, letos, že je pro změnu snižují a máme znehodnocené zboží....Ono bohužel každá mince má dvě strany a ani jedna není dobrá a najít nějakou dobrou rovnováhu ještě bohužel potrvá.
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym aaa Také já z jsem z Vranika Velmi prekvapen. Pripada mi jako by spadli z marzu. Ale ono to bude tim ze majitel Ludek Vranik se stahnul a nechal vse na panu Vancovi . Myslel si ze to pujde ono ouha. Ten chce po obchodakach aby prodavali i dalsi nove pneu. Proto vstoupili do PointS s tim ze je tam nejlepsi nakup. Vlitli tam s novym servisem hned jak to podepsal Prochy. Jeste je obchodaci jsou rozumny a poslali ho do riti ze nebudou delat ze sebe vocasy a nabyzet nove pneu kdyz se daj koupit vsude mozne. Ono manazer nikdy nepovede firmu tak dobre, chytre a s citem a laskou jako majitel. Manazer chce hlavne maximalizovat zisk a prodej. Ale jestli je to dobre pro budoucnost to neresi. A hlavne nikdy nemuze cuknout. pomoct druhemu a udelat vstricne gesto jako to umel Ludek Vranik. Majitel kdyz rozumnej tak vy ze prodelek je nekdy taky vydelek to manazeri neumi.
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym Gumař1 tak jsem včera dostal taky nové podmínky Vraníka a musím na jednu stranu říct že chápu, že přešel na bonus za včasnou platbu ,určitě se potýká s obrovským množstvím neplatičů...ale co vymyslel dál,to je dost velká nehoráznost vůči dlouhodobě spolupracujícím servisům,kteří drželi Vraníka od začátku.Za veškerou historii spolupráce a vztahů udělal tlustou čáru a teď bude podnikat "moderně" - čísla,hlavně čísla a jedno komu! Momentálně nikdo vlatně neví za kolik nakoupí,v sezonu nemá nic,takže dokupy nelze realizovat a po roce nějaký směšný bonus...paráda.Ode mě už neuvidí ani kostru pneumatiky,pro které si tak rád jezdí.dám je konkurenci! Neuvědomuje si taky,že není na thu sám a brzo se budou dít věci :-))
pátek, 15. února 2013

cendahohen
cendahohen Bořku sem tam je to tu ruzný makovec ja ti samozřejmě rozumím co tím chtěl autor říci.
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Petře D. Vraník si kope pomalu a jistě u servisů jámu jako blázen. Sám znám pár servisů kteří mu za letošní zimu nepoděkují a obrátí se to proti jeho obchodní politice. Škoda, že jeho cesta vede mimo uzemí této naši pneu prérie.
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Čendo jsem absolutně v pohodě, vůbec žádný vztek. Naopak, dnes mám hezký den a těším se na zítřejší směnu, kdy mám objednané lidi na nákup nových zimních sad + geometriii a jsem v krásné pohodě. Já chtěl jen poukázat na nemohoucnost některých nejenom slaboduchých anonymů.
pátek, 15. února 2013

Michal
Michal ...no a to je právě chyba, protože pak tam ztrácíš ty prachy, takže pokud Ti to dodavatel tak dělá a nemění % sazbu, tak je jasné, že na tom tratíš a máš tam takový rozdíl...t
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym ne nettoceny
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym Petr D. tak ode dneška to opravdu Vraník zabil! Rozdíl mezi cenami pneu na jeho shopu a mým nákupem je 3%, opakuji 3%. Po těch všech letech co jsme od něj brali nás poslal k vodě a chce si to prodávat sám, doufám že mu to servisáci dáme sežrat.
pátek, 15. února 2013

Michal
Michal ...no vždyť jo ne. A z čeho asi vypočítávaš nákup... z procent...tak nic..
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym Důležitej je nákup ,% mě nezajímaj.
pátek, 15. února 2013

Michal
Michal Petr: To jo, to je pravda, ale nevyrovná se Ti ten velký % slevy? Loni byly více % slevy než letos. Tak by jsi ten rozdíl nemusel mít tak vysoký. Jak jsi to měl loni vůči letošku nastavený? Pokud se teda smím zeptat
pátek, 15. února 2013

cendahohen
cendahohen Bořku nenech cloumat vztek svím mejestátem,přece tě nerozhodí nějaký anonym smalým a
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Pane velkomožný co se neumíte ani podepsat, pane nejlevnější, nejlepší, nej, nej, nej, víno je čisté až moc- kod jsem tam úmyslně nenapsal, protože kamarád si to nepřál, ale je jisté že si nic nikdy u Vás neobjednal. Akorád lezete do zadku tam kde nemáte. A příště najděte odvahu a podepište se. Zbaběle psát a mluvit umí tady hodně lidí.
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym Petr-Yoko šla cenou taky hezky dolů .Oproti loňsku 215/60R16 V C Drive 250kč/kolo,235/65T17 S/T 300kč/kolo,225/65R16C RY818 o 398kč vše v předobjednávce .235/55R17 103Y Advan 1422 KČ na kole v dokupu.toho mi zůstalo nejvíc , tak počítám ztrátu.
pátek, 15. února 2013

Anonym
Anonym panove, vase ciste vino, neni tak ciste, v emailu od nejlevnejsipneu.cz neni uveden slevovy kod, ktery je individualni a je generovan na zaklade predchazejici objednavky...
pátek, 15. února 2013

Michal
Michal Yokohama je fakt dobrá, i když se mě tato akce netýká, tak jsem dostal tento týden nabídku na léto a rozhodně to využiju, o víkendu budu dělat objednávku. To je vyloženě povinnost je vzít, naprosto tím nahradím cenově jak Kleber, tak i celý slavný Goodyear. Dobrá politika to jest.
čtvrtek, 14. února 2013

Anonym
Anonym net je v koncích a s ním i žumpy oboru
čtvrtek, 14. února 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318