Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym Možná... ale co si projít pravidla českého pravopisu? Stěžovat se píše s S! To jste opravdu takový duševní chudák, že ani neumíte napsat jednu větu bez gramatické chyby? Nebo že by jen naše česká závist?
čtvrtek, 21. února 2013

Anonym
Anonym Asi si někdo ztěžoval,že vylezla pravda najevo .
čtvrtek, 21. února 2013

mensa
mensa Vážení přátelé, dlouho jsem byl zastáncem svobodné diskuze bez jakékoli regulace, ale v poslední době poněkud měním názor. Nelze do nekonečna tolerovat, že skupina anonymů či těch sice formálně registrovaných, ale stejně neidentifikovaných, si bere do úst konkrétní jména lidí z trhu a píše o nich, a je úplně jedno, zda pravdivě nebo nepravdivě. Je to prostě nevyvážené a jedna skupina je proti té druhé znevýhodněna. Pokud od nynějška anonym nebo kdokoli neidentifikovatelný bude zmiňovat ve svých příspěvcích konkrétní jména nebo firmy, budeme tyto příspěvky mazat. A pokud to nebude dál fungovat, tuto diskuzi zcela uzavřeme pro lidi bez registrace (myslím tím ale takovou registraci, z níž je zřejmá identita, nikoli registraci typu Ferda Mravenec). Věřím, že toto opatření ppochopíte. MM
čtvrtek, 21. února 2013

Anonym
Anonym Jirka.Dobré info.
středa, 20. února 2013

Anonym
Anonym já na bráchu,brácha na mě...
středa, 20. února 2013

Anonym
Anonym vrána k vráně sedá...
středa, 20. února 2013

Anonym
Anonym je to tam zadej jinej rozměr ,205/55R16 V léto
středa, 20. února 2013

Michal
Michal To jméno mi něco říká...
středa, 20. února 2013

Anonym
Anonym Občané plačte, ale plaťte - http://machacek.blog.ihned.cz/c1-59274760-skandaly-v-cez
středa, 20. února 2013

mensa
mensa Dobré dopoledne, již jsem na to jednou apeloval a znovu to opakuji. Zaznívá tu řada zajímavých názorů. Pokud jste registrováni, vložte občas svůj příspěvek místo do "nekonečné" řady příspěvků do blogu, kde bude mít podstatně delší životnost a všimne si ho více lidí. Budu rád, když se boude s blogy více pracovat. Díky
středa, 20. února 2013

cendahohen
cendahohen No mě už v tomhle státě humor přešel a myslím že pár let to bude.
středa, 20. února 2013

Michal
Michal Bořku jsou to bohužel věci, kterým už se jde jen smát, aby člověk neplakal:-)))
středa, 20. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Hoši Vy jste dnes někteří veselá kopa. Trochu humoru však v této době určitě neuškodí.
středa, 20. února 2013

Michal
Michal Možná tak kadeřnice...
středa, 20. února 2013

Anonym
Anonym odpověď-prodej pneumatik,tento obor je čistý jako v 90 letech LTO :)))
středa, 20. února 2013

Anonym
Anonym J.R.Skandál s koninou je už i v Česku, inspekce ji odhalila místo deklarovaného hovězího Námět na otázku měsíce: Myslíte, že ještě existuje v ČR obor lidské činnosti, kde se nelže, nekrade a nepodvádí?
středa, 20. února 2013

cendahohen
cendahohen Klucí ale tady jsme v čechách tady je historicky daný že češi si nechaj s...t na hlavu a je jedno kdo tu za ně zrovna vládne,češi budou vždycky kecat remcat ale jinak h....o !!!!
středa, 20. února 2013

Michal
Michal úryvek z novinek: Praha proti kroku bulharských úřadů protestuje a záležitostí se začal zabývat i premiér Petr Nečas. - ten by měl radši držet hubu, nebo už mu čez dal příkaz, aby zakročil, když ho platí?
středa, 20. února 2013

Michal
Michal Teď jsem to chtěl napsat. V bulharsku to jde a my je tady necháme...
středa, 20. února 2013

Anonym
Anonym Komentar Bulharskeho premiera v parlamentu pred podanim demise. Tak Az sem dohnal nenazranej CEZ a EON Bulhary: "Nechci být svědkem krveprolití v ulicích, nehodlám přihlížet, jak budovu parlamentu ohrazují ostnatým drátem. Stát potřebuje novou dávku důvěry, o směrování vlády rozhoduje lid," řekl podle ČTK Borisov poslancům. Jeste z nas maji co vycucat. Tady zatim sedime na prdeli a nadavame v diskuzich. V Bulharsku uz lidi nemaj co zrat tak vyrazily a najednou se to hejbe!!!
středa, 20. února 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz