Anonym Poo. Jardo patříš do kategorie pneuservisu nebo dodavatelů pro pneuservis
pátek, 22. února 2013
Anonym Jarda.Chtěl jsem inzerovat,budu,ale v tomhle časopisu už nikdy.
pátek, 22. února 2013
Anonym Jirka - dobré ráno všem, přichází krásné slunečné počasí a já už se těším jak si užiji víkend s dětmi. Co víc napsat ? Jsem prostě rád na světě.
pátek, 22. února 2013
Hrouda Poo ještě bych dodal je pravda že prodat 4 sady s pořádným ziskem je opravdu fajn, ale ne lepší než prodat 20 sad se stokorunou (cca) na pneumatice + montáž . Není to stejné jako prodat 20 sad přes net s 50kč bez montáže a s dopravou . Tu cenu dostane jen ten co si to nechá i namontovat a to může felda přinést mě na servis i 750 až 800kč Prodám pneumatiku ventily závaží a to vše najednou. nebo mužu jen motovat kelákum :C Každopádně jsem rád za věcný příspěvek a mám o čem přemýšlet, je potřeba se bavit o věcech.
čtvrtek, 21. února 2013
Hrouda Ano sleva je to jako prase. Ale je to pokus. 500m ode mne je žlutej mor a neustále montuju jeho zboží . Tak proto ta sleva. Ale ničeho se neboj ještě se nikdo na tu cenu s tím kodem letos na letní nechytil :D ovšem netvrdím že jindy to prodám dráž . Obvikle 10-12% zisku nepřelezu jinak neprodávám vůbec. Nemám z toho radost , ale loni jsem dostal za uši a cca50% skladu mě zustalo. O nákladních ani nemluvím proto ten příspěvek dole . Pokud máš nějaké řešení rád se o tom pobavím. PS ta akce je dočasná . Proto je to akce.
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym DDD jéé Tomket dostal pokutu .A to se prsí jako férovej e shop. -loupežníci to jsou-vymažte mě Šéfe )))
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym Poo. Hroudo koukám na tvoje stránky a nějak nechápu tu letní akci, proč tak vysoké slevy ? Co Tě k tomu prosímtě vede ? Konkurence je všude tvrdá ale třeba já bych do tohodle (nikdy) nešel to raději místo 20ti sad prodám jen čtyři sady než se honit jako pes a nic z toho. Předpokládám že nákup letních Barumek budeme mít podobný (kolem 36%)
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym NEJMENOVAT, žádná jména, značky !!!!!!! Správně je takto:Jede někdo na produktové školení ?
Anonym Jede někdo na produktové školení od bestryvu ? 5.3.2013 Šanda
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym To je ale škoda to si budem psát už jen jaké je počasí a tak? Šanda
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym Omlouvám se za nepodepsaný příspěvek to ten Entr Šanda
čtvrtek, 21. února 2013
Michal Ne. To Ti smažou. Ruka cenzora je nemilosrdná.
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym To už se tu nesmějí psát věci jako že Jopeco a K.A.L.T kazí cenu pneumatik na truhu ?
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym SJM jsem tu byl
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym Vážení kolegové, vážená redakce, nebudu nikoho jmenovat, upozurňuji předem. V poslední době jsem si říkal, kam až ta rozprava může dojít a po pravdě jsem to čekal, přesto jsem byl nemile zaskočen. Měl jsem před několita léty uzké pracovní vazby na nejmenovanou firmu. Samotřejmě, stále i po těch létech znáte některé lidi a tak se sem tam něco dovíte a to je jen špička ledovce. Nicméně i to stačí k tomu, že některé informace jsou tak šílené, že si říkáte, že to ani není možné a hodíte je za hlavu. Po nějakém čase ale tady nějaký "Věnceslav" napíše to a to a najednou si poskládáte 1 + 1 a jen se divíte, že je to přesně to, čemu by jste včera ani za mák něvěřil. Těch různých zpráv je tolik, ale nedají se vůbec publikovat, jelikož nejsou ověřené a nelze je nikdy ověřit. Znáte to, vypadá jako kachna, kejhá jako kachna, chodí jako kachna, bude to zřejmě kachna. Je tam ale to "zřejmě". Tady totiž nerozhoduje zda je to pravda, ale kdo,kde,jak,proč atd. to řeknul. L.M. nahlásil korupci a letěl, XY ma MZČR nahlásil korupci - letěl, ZX nahlásil korupci na MOČR a byl obvyněn policií z pedofílie a to jsou prosím relativně známé osoby. Bezejmené hrdiny ze servisu taková firma zadupe do země kdy se jí zlíbí a nebude najímat profesionálního odstřelovače jako na M. Elegantně jí postačí FU,UP,IBP,COI,KHS, IPO. Když je zadání, vžy se něco najde, to v naší džungli nařízení není problém. Každý měsíc jedna, dvě kontroly, nějaké pokutky a do půl roku to balíte. To není má spekulace, to stojí ve výroční zprávě BIS o prorůstání org.zločinu do státních struktur !!!
čtvrtek, 21. února 2013
Anonym Jirka.Asi mě taky ujel vlak.Chtěl jsem navázat na včerejšek,ale ouha,nikde nic.Jen nějaký inteligent tady peskuje tvrdé y a z,s.Nevím,abych nehřešil.Zaměním jméno.Drožkař má asi dlohé prsty,že to tak heknul.P.S.Odhlásím odběr toho skvělého časopisu.
Anonym Poo. Dopoledne jsem tu nebyl a asi nejsem v obraze, tak nevím jestli mi něco uteklo a nebo jde o včerejší informace ohledně nového obchodního zástupce soukromého severočeského velkoobchodníka. Jestli je to tak, tak tomu až tak nerozumím protože jsem sice nějaké jméno napsal ale nic špatného nebo špatně myšleného. Bylo to jen v reakci na to že Michalovi bylo jméno nějak povědomé...