Anonym Neví někdo kolik má XY shop z Netolic prolinkováno eshopů??
úterý, 26. února 2013
Michal Tady zase zakročil cenzor. I proti Bořkovi, který mi odpovídal. Proč pane Mensa? Co tam Bořek napsal takového, že jste to musel vymazat? děkuji za odpověď.
úterý, 26. února 2013
Radek Ono to zase tak snadno nejde zatajit příjem když eshopy většinu posílají přepravkou a ta jim následně vše posílá na účet. To že ti mechanik poškodil pneu při montáži jde použít spíše na servisu kde máš přístup k hotovým penzům.
úterý, 26. února 2013
Michal Hruško to je v prdeli...by se jeden posral, když to čte. A já tady když nakoupím gumy, tak faktury dám do dalšího období ZDO, abych neměl nadměrný odpočet a abych měl pořád nějaký odvod nebo minimální odpočet. a oni se s tím takhle neserou. I když je fakt, že jeden zákazník po mě chtěl, abych mu prodal bez dokladu a bez DPH, když jsem mu řekl, že to neudělám, že by mi neseděl počet kusů na skladě, tak mi řekl, že přece můžu říct, že jsem ty gumy třeba serval při obouvání. Já na něj koukal jak z jara...ale to mě nenapadlo, že se to opravdu děje.
úterý, 26. února 2013
Anonym Nakoupis pneu na sezonu v cervnu a cervenci normalne v CR. Prijdou ti na kontrolu DPH protoze chces velkou vratku DPH. Gumy si prepocitaj ve skladu vsechno sedi. DPH ti stat vrati. Pak probehne sezona ty pneu prodas ale doklady nedolozis do ucetnictvi. Tim padem bys mel mit pneu na sklade. Ale sezenes nejakyho biliho konika ktery jakoby zamestnes na dva mesice a po dvou mesicich ho propustis a napises zes ho vyhodil protoze ti to rozkradl. A nebo napises zes ho nechal kompletovat kola a on ti je pri montazi zkurvil otrhal patky a tys je musel zlikvidovat. A nebo proste zavolas policajty ze ti nekdo vykradnul sklad. A nic se nezjisti ale ty odepises gumy za kolik chces a nepradal jsi a a DPH mas doma. A nebo ti to jenom vyhori jak obcas vidime v televizi a to by jsme se asi divily co je porom ve spise co horelo. Pnave podvod vladne svetem a budte radi ze nejme takovy. Snad nas to neznici a prezijem a nemusime verit ze nalestene firmy jsou take zdrave a poctive
úterý, 26. února 2013
Michal Hajdo to máš pravdu, já si to představuju tak nějak podobně, protože jinak to přece není možný.
úterý, 26. února 2013
Michal Já stejně nechápu, jak jde s tím DPH švindlovat, já jsem na to blbej a připosranej ze všeho, takže já daním úplně všechno i TR413 je na dokladech jako samostatná položka. Ale jak jde "dobře zaúčtovat DPH" jak píše Gumař za předpokladu, že beru jenom v ČR a mohl s tím švindlovat to opravdu netuším. Jasně, pokud někdo bere z ciziny, tak je jasné, že tam švindlovat s DPH přes bílí koně a to jde velmi dobře, ale jak to dělají pokud berou jen u nás, to nechápu. Navíc přece má už nějak platit ten institut ručení za DPH za dodavatele. Já jen koukám, kam půjdou s tou cenou u dopravy, za chvíli to bude 500 Kč guma + 500 Kč/ks dopravné jen aby vylezli výš ve vyhledávačích. Zajímalo by mě jak to vypadá v EU, loni se tam žvanilo o tom, že by produkt na eshopu ve vyhledávačích měl mít uvedenou cenu se všemi poplatky, včetně dopravného a balného, že to co člověk vidí to je konečná cena bez nějakých dalších sviňáren, ale už se o tom nějak nemluví.
úterý, 26. února 2013
Pavel Taky si myslím,že bere napřímo.Barum určitě.
úterý, 26. února 2013
Pavel Taky si myslím,že bere napřímo.Barum určitě.
úterý, 26. února 2013
Radek Určitě dostává na přímo, ať už je to od conti, mich, pir. nebo GY. Ale jsou položky které mu dají prostřednictvím někoho jiného aby si nedělaly zlou krev, např jako zmíněné excellence.
úterý, 26. února 2013
Radek Ferdo možná že tu toho padlo i více, ale to už zase uteklo mně, páč pak to bylo smazáno.
úterý, 26. února 2013
cendahohen No letos pneu beru tak maximálně do komise,nic jínýho asi nebude mít žádný smysl.....
úterý, 26. února 2013
Anonym Zdeněk.Skutečný Ferdo,já to nemohu napsat,oni by mne vyhodili z práce.Jinak ho znáš,na scéně je již jednadvacet let.To je také divné.Už dost.Psssst.
úterý, 26. února 2013
Radek Ferdo šlo o to že tu kdosi napsal neověřěnou in formaci že to s p. Hnídkem a Pešíčkem peče OZ od GY p. Rucker. _________________________________________________________________________No a následně se to tu rozjelo v tomto duchu: "Jirka 2 - tím se vysvětluje kde bere pan Pešíček zboží skupiny Goodyear. A to mi obchoďák leta říká, že oni jediní mu nedali napřímo. Mají to dobře vymyšlené, na špínu mají svého velkoobchodníka a oni mají čisté ruce. Tím se vysvětluje kde vzal Pešíček loni ty excellenci. Jak je psáno vrána k vráně sedá. ".
úterý, 26. února 2013
Anonym §§§.Nevím co máš za problém?Je jich hodně,tak je jich tím pádem mraky.