Anonym Pane Menso rád bych se odhlásil a prosím nezasílejte mi již emaily díky Hohenberger.
úterý, 26. února 2013
Anonym p.Částka je asi tonožka :-)
úterý, 26. února 2013
DobrePneu ))))) a nejen ty "plechové šopy". Velké pěkné servisy mají většinou importéři, kteří tlačí kusy,kusy,kusy. Majitelé nejednoho pěkného pneuservisu již importéry vyhodilo ze dveří.... Z mnoha důvodů , které tady již byly napsány.
úterý, 26. února 2013
Anonym Automatická mazací funkce se zasekla_????
úterý, 26. února 2013
Anonym .....
úterý, 26. února 2013
Anonym Bořek-Třinec--Kluci neblbněte vše se zklidní. Všichni máme nervy na pochodu a možná i zbytečně. Taky mne některé věci mrzí a štvou, ale respektujme některé pravidla, domluvme se na něčem rozumným a bude to vše v pořádku. Škoda nevyužít dobré příležitosti spolupráci mezi náma ji rozšiřovat, ne ji takhle ukončovat.
úterý, 26. února 2013
Anonym hurá funguje to jako jinde v tomto státě.......
úterý, 26. února 2013
Anonym Jééé herec je tady.Zdravím.jj ale taky máte nějaké ty plechové šopy z plechu ))))))
úterý, 26. února 2013
Anonym Neřešte Pešíčka, je jedno, zda to bude Pešíček nebo někdo jiný. Pokud importér nezvýhodní přidanou hodnotu k prodeji pneu (servis) a bude se brát jen objem prodeje, pak nemáme šanci nikdo konkurovat. Ono když si spočítáte všechny bonusy, dodatkové slevy atd, tak se na jeho ceny dostanete taky, jenže jemu stačí prodávat s 30-50 Kč na pneu. Jak si před FU obhájí, že prodává pod nákupní cenou, do které rozpouští i své bonusy je jeho věc. Prodávat za tyto ceny se dá i bez šulení DPH, jen na tom zbývá velká 0, avšak dodatečné bonusy od výrobců je zahojí. Primární problém je v tom, že je prolinkovanej do skladu k většině importérů a nám všichni obchoďáci tvrdí, že s Pešíčkem nikdo nedělá...bla bla...Pneu mu cpal Michelin, Conti, Nokian, Pirelli atd...Až importérům většina velkoobchodů nezaplatí, což se již hodně děje, evropské centrály vymění místní vedení importů, kteří každý rok razí jinou politiku, tak pak možná nebudeme dřít bídu s nouzí...hawk
úterý, 26. února 2013
Anonym Kamiku,začínaj vládnout červený šátečky v převlečeným kabátu
úterý, 26. února 2013
DobrePneu Naši zákazníci, kteří mají prolinkovaný svůj eshop a naším se dají spočítat na prstech jedné ruky. Více jich neplánujeme.
úterý, 26. února 2013
Anonym Bořek-Třinec--Berme to z humorem přátelé. Mince má vždy dvě strany a tak to prostě je. Máme pravdu my i částěčně redakce. To je taky pravda.
úterý, 26. února 2013
Anonym Tak jsem sem vlezl a dnes odlejzám mějte se hezky všichni slušný gumaři hoj čenda hohen
úterý, 26. února 2013
Anonym Bořek-Třinec--pokud bylo myšleno FERDOVO psaní o rodině p. Hnídka a hlavně dceři p.Hnídka,která tady částečně zavedla v pneusektoru Australskou buš tak pod to se klidně podepíšu Já Bořivoj Filipec. Tyhle informace má Ferda dobře prověřené a to co napsal je podle mne dost velká pravda. Nevidím na tom nic špatného zveřejnit skutečný stav věcí, proto se i pod to místo něho podepíšu. I když budu jako anonym zase smazán.
úterý, 26. února 2013
Michal Já vím Bořku, rozhodně jsi nikoho nejmenoval...ach jo.
úterý, 26. února 2013
Anonym Bořek-Třinec--Já jsem žádné jméno nenapsal aspoň si to taky myslím Míšo.Snad nás anonymy jen někam stěhují do jiné sekce tohoto fora:-)
mensa bohužel, než bude hotova aplikace na registrovanou diskuzi, budeme muset mazat všechny anonymní příspěvky. Bohužel na tom budou biti někteří nespravedlivě, ale tato funkce je nastavena automaticky, protože jsme ji dělali narychlo. Přiměl mě k tomu fakt, že můj apel z minulého týdne žádný vliv nezanechal a dnes jsem dokonce zaznamenal, že byly sdělovány i soukromé údaje o rodinných příslušnících. Na tom se opravdu nechci podílet, kdo to bere jako cenzuru, je mi líto. Otevřít diskuzná fórum si může prakticky každý, takže kdo chcete diskutovat anonymně, můžete se domluvit a zřídit si fórum např. na svých stránkách. MM
úterý, 26. února 2013
Anonym Zbohem
úterý, 26. února 2013
Anonym Jmenoval jménem a názvem. chachacha )))) kuwa ,že tu nejsou smajlíci bych se vavrátil ze židle jak kdosi v sobotu psal,že v kině viděl osobu dotyčnou ,jak se prohání v dodávce s reklamou na autě dotyčné společnosti s majitelem za volantem.