Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym SJM--Tomáš Baťa v roce 1932 řekl: „Příčinou krize je morální bída. Přelom hospodářské krize? Nevěřím v žádné přelomy samy od sebe. To, čemu jsme zvykli říkat hospodářská krize, je jiné jméno pro mravní bídu. Mravní bída je příčina, hospodářský úpadek je následek. V naší zemi je mnoho lidí, kteří se domnívají, že hospodářský úpadek lze sanovat penězi. Hrozím se důsledku tohoto omylu. V postavení, v němž se nacházíme, nepotřebujeme žádných geniálních obratů a kombinací. Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic…“
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym Guma.Dobrý večer pane Menso,ten Váš automat maže co se mu zlíbí.Vaše námitka,že se píše o rodinných příslušnících to jste řekl Vy.Dcera pana Hnídy je zaměstnankyně firmy,tudíž řádný člen z pneubranže,takže nic co by hrálo na city.Dále mne zaráží,že Vám vadí dotaz podepsaného pisatele na pana Hrušku jak se mu rozjela diskuze na jeho webu.Také automat.Veřím,že máte fofr jak Vám postřelené husy telefonují,že se jim to nelíbí.Jen Vám mohu potvrdit,že těch neověřených informací tady moc není.S těmito praktikami se každý z nás denně setkáváme,tak je třeba si tuto skutečnost předat.
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym Dnes práce jak na kostele a tak až teď píšu.NOVÁ VČEREJŠÍ ÚPRAVA!!!!!!Zdeněk.Ferdo právě,že to tady někdo napsal,kdo dodává tomu nejmenovanému taxikářovi.A hned byl průser.Myslím,že psali o nejmenovaném nějakém prodejci z Jablonce a jeho nejmenovaném pobočníkovi v superbu.TO MI CHCEŠ ZDEŇKU ŘÍCT ŽE NĚKDO KONEČNĚ NAPSAL PRAVDU O TOM ŽE JABLONEC DODÁVÁ TAXI HOTELIEROVI A ŽE TAM JE NĚJAKÝ NOVÝ PINGL JOUZA CO OD NĚKOHO PŘELEZL,CO SE BOJÍ CHYTRÝCH PNEUSERVISÁKU A USTÁJIL SE V TOM PNEU CHLÍVKU CO SE VYTVOŘIL V JABLONCI?KDO TO JE,SEM S TÍM JMÉNEM!!!KDO SE BOJÍ O SVOU POVĚST?KDO JE TADY PAK SRAB?KDO CHCE ZACHRÁNIT NĚCO CO UŽ ANI NEJDE?KDYSI BYL PÁN Z JABLONCE PRÝ VELMI SLUŠNÝ CHLAP K SERVISŮM A OBCHODNÍK A PAK TO DAL ŽENĚ KTERÁ SI MYSLELA ŽE POBRALA VŠECHNU MOUDROST V AUSTRÁLII A POBRALA VELKÉ KULOVÉ A TAK TU I ONA ZADĚLALA NA PRŮSER KTERÝ TU TEĎ JE.TO SE JIM DOMA VŠAK POŘÁDNĚ VYMSTILO A DNES JE FIRMA NA POKRAJI MEZI ŽIVOŘENÍM A PŘEŽITÍM.TO JE PRAVDA!FIRMA Z JABLONCE SKONČÍ V PROPADLIŠTI DĚJIN!VZPOMEŇTE SI NA TO!SAMA SI VŠAK ZA TO MŮŽE.TO JMÉNO MI TU NĚKDO NAPIŠTE JESTLI TOHO POSKOKA CO U NĚHO ZACHRAŃUJE UŽ NEMOŽNÉ VĚCI A BOJÍ SE NÁS JAKO OVCE VLKA TŘEBA NEZNÁM.Poskoka už díky Vám znám.Díky. Je to goodyearák jak poleno a tím by zasloužil i přes kebuli aby se mu v té bedně i rozsvítilo.JE TO UŽ SNAD LEPŠÍ BEZE JMÉN?
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym tošku nuda
úterý, 26. února 2013

Radek
Radek tak ji zkusíme
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec-Velmi dobrá výdrž, mazací schopnost, nedělá bílé okraje po zaschnutí. Mi mechanici si ji přejí.
úterý, 26. února 2013

cendahohen
cendahohen Pasta je taky dobrá Rema Tip Top ružová čenda hohen
úterý, 26. února 2013

Radek
Radek Jaké jsou její přednosti ?
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Michelin pasta je skutečně dost dobrá. Vydrží hodně a beru ji taky od BVB.
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym Pánové k věci:jakou používáte montážní pastu?? Já beru jedině tu Micheliňáckou.Jsem spokojen,jelikož vydrží a není to žádné mlíko.Ale ja dražší.Něco jsem slyšel,že ji dělá i BVB .Máte zkušenost??
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym NO nějak mi to prostě nejde tak se tady mějte.čenda hohen
úterý, 26. února 2013

Radek
Radek Myslím že tato diskuse hodně ztratí na atraktivitě a to pro všechny, importery nebo velkoobchodníky nevyjímaje. Pokud ji opustí všichni rozumní jako třeba p. Hohenberger tak to tu umře ůplně.
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym p Radku děkuji
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym p.Radku po opožděné (pro mne
úterý, 26. února 2013

Radek
Radek p. Hohenberger když se přihlásíte tak vpravo nahoře klikněte na jméno vedle přihlášený uživatel. Dostanete se na panel kde v levém sloupci dole je volba zrušení účtu.
úterý, 26. února 2013

DobrePneu
DobrePneu Dnes jsem tady zahlédl komentář od AM Pneu. Gratuluji AM Pneu k distribuci další značky TOYO. Velmi dobrá značka. good luck.
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym Sorry nepodepsal jsem se čenda hohen Hohenberger
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym p Radku já nejsem na počítač žadný expert a nedaří se mi to zrušit pro to ta prosba . Bořku s tebou bych rád jednou pokecal... ale to by bylo na hodně dlouho...p Menso nikdy jsem tu nikoho neočerňoval ani nešířil nepravdy.
úterý, 26. února 2013

Radek
Radek p. Hohenberger myslím že to si můžete nastavit sám aby Vám to nechodilo. Já se p. Mensovi částečně nedivím. Krom toho má pravdu není problém zřídit forum jinde, bez registrace a nebo pro to lze využít i FB.
úterý, 26. února 2013

Anonym
Anonym Bořek-Třinec--Chlapi už dost nepřiměřených reakcí a neblbněte. Vše se Čendo dořeší.
úterý, 26. února 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz