BF Přátelé pneuservisáci, nastal čas kdy jsem nedávno psal že to jen z povzdálí sleduji a čas hledáni solidních dodavatelů teprve příjde. Teď přišel a ukazal přesně co jsme tu psali. Nabídky z prosince a ledna můžete zcela zahodit. Nové jsou úplně někde jinde a na internetu to vidíme. Před měsícem tam nebylo např. u jednoho int. prodejce skoro nic a teď v jednom rozměru stovky neli tisíce kusů za ceny které nebyly ani v prosinci či lednu vůbec na pořadu dne. Do ulice se dostal povl, špína a hnus našeho oboru. A ti co si objednali dnes budou pykat za to že opět naletěli lidem kteří svým hamyžnictvím a lhářstvím degradují vše co jen jde. Jsem rád, že nepatřím k těm co neznají slovo skromnost, pokora a jsem rád, že můžu i tímto v diskuzi přispět k boji proti takovým kteří si nevidí ani na špičku svého nosu. Vždy jsem říkal, psal a budu říkat a psát, že budu bojovat co to jen půjde za zdravé zachování a rozšiřování kvalitních pneuservisů a budu bojovat proti jakékoliv špíně a hnusu oboru. Nejsem ten kdo bude sedět v koutě, krčet se a fňukat že to néjde. Jde to někdy těžce, hodně těžce ale vždy to jde. A že se to někomu nehodí a nebude hodit do krámu je jasné, ale internet byl použit proti nám servisům, tak my ho zase hezky použiváme k tomu aby jsme to např. těm některým pneubohům a internetovým překupníkům pořádně osolili. A daří se to dost dobře. Ani mnozí nevíte jak moc se mění i díky této diskuzi. Až moc přátelé. A stačí tak málo jen psát, psát a psát a informovat se. Hezké odpoledne všem.
středa, 27. března 2013
Michal A tak ta Pirellka Bořku zase tak špatná není. Já jsem s nimi celkem za dobře a považuji za jediné slušné zastoupení. Rybína neznám, ten ke mě nespadá, ale Šafránek to je už roky člověk na svém místě.
středa, 27. března 2013
BF To samé teď a tady vzkazuji p. Rybínovi z Pirelli. Ani jsem mu neodepsal, protože má už u mne tolik vroubků, že to nemá smysl ani se tím zabývat. Vaše nabídka je pro mne ubohý výsměch. Napřed asi před měsícem a půl se setkáte s internetovým prodejcem, NE S VELKOOBCHODNÍKEM a tomu zvesela naperete gumy co se jen vleze. A že jich tam vlezlo! Zkazí tady totálně cenu, kdy se prodávají hodně přes 50% do ulice a teď chcete nějaku vstupenku do Pirelli clubu za 60kol? Nevím jestli jsem blázen já, nebo celá Pirelka, ale vím že podporovat další lumpy Já osobně nebudu, naopak budu bojovat proti takovým a počkám si na konec dalšího zastoupení v klidu svého servisu. S takovýmto přístupem k prodeji pneu u nás v tomto i předešlém případě Bridgestonu to nebude zase tak dlouho trvat. Vemte si rychle poučení, protože jinak si u servisů které něco znamenají ani neškobrtnete. Bořivoj Filipec http://www.pneucentrumprofi.cz/
středa, 27. března 2013
BF Včera jsem psal např. lidem do Bridgestonu na jejich nabídku kterou zaslali a která mne nezlobila už jen proto že v akčních rozměrech to je u internetového prodejce kterému to oni dodali a který dává do ulice 59% a nám chtějí dát o nějakých 2,5% navíc. Za ty peníze si to můžou raději bouchat na internet a dopadnou jak Michelin. Z toho nemám obavu.----Dobrý den p.Opálka,
osobně proti Vám nic nemám a kdykoliv Vás rád uvidím na svém servise, ale s politikou Vaši firmy máme my kvalitní pneuservisáci problém obrovský. Nabídku společnosti kterou jste zaslali p. Mošovi osobně beru jako výsměch. Jestliže budete sypat gumy do internetových prodejů, pak se nedivte že my kvalitní pneuservisy si je raději objednáme z ciziny. Kolikrát za lepších podmínek a hlavně nebudeme podporovat odpusťte mi to slovo pro mne lumpy jako je ta Vaše společnost, která jednoznačně podporuje internet před špičkovými servisními službami. I díky takovým jako je vaše firma je trh s pneu v ČR totálně zdecimován a až se ve firmě pořádně zamyslíte bude možná už pozdě. Vemte si dobrý příklad z Japonské YOKOHAMY. Ta to pochopila, využila a my se ji snažíme upřednostňovat a prodávat ve velkém např. i před Bridgestonem který s politikou prodeje na internetu nemá šanci v servisech typu Points v ČR pořádně uspět. My spolu v servisech docela dobře komunikujeme. My totiž neležíme a nespíme jak ospalé blbé ovce, jak si někdy třeba i Vy ve firmě myslíte.
Přeji hezký zbytek dne.
středa, 27. března 2013
Michal Tak zaplať pánbuh. Myslíte, že tím přestane dodávání našemu oblíbenci do Třeboně????? Ti si o to koledovali, takových sviňáren co zvládli udělat za ty roky a totálně zdevastovat značku. Vždyť oni ty gumy cpali i na benzínky a loňské makro byl hřebíček do rakve.
středa, 27. března 2013
BF Tak přátelé a je to už tady o čem jsem před asi rokem psal a co se snažili ututlat.! Michelin Hungary je zcela zdecimován, rozdrcen, vymazán z mapy a propuštěno cca 200 lidí. Část přesunuta na Dráculovo Rumunsko, část do kšeft Polska a teď se bude čistit Český trh. Mám osobně radost a je to pro mne zadostiučinění, protože jim čísla prodeje u servisů brutálně klesala a nechtěli poslouchat, naslouchat a přistoupit na fér hru. Prali to do internetu a všude kde něměli jako pominutí a teď jsou dny mnohých sečteny. Konec srandy pánové a dámy, Michelin jede s kopce a to takovým sešupem že jsem moc zvědav jestli se vůbec něčeho ješte v ČR zachytí. Francouzi narozdíl od nás poslouchají své servisy až moc dobře a rychle se po tvrdé pneuservisácké lekci kterou dostali od Point-S probrali ze snu a také poznali že zahrávat si s kvalitními servisy se pořádně nevplací. Nejsme jen ty blbé hloupé ovce za které nas dlouho měli. Jsou na řadě i další hoši v kravatách, kteří ještě nemají ani páru co je brzy čeká.
středa, 27. března 2013
BF Tak přátelé a je to už tady o čem jsem před asi rokem psal a co se snažili ututlat.! Michelin Hungary je zcela zdecimován, rozdrcen, vymazán z mapy a propuštěno cca 200 lidí. Část přesunuta na Dráculovo Rumunsko, část do kšeft Polska a teď se bude čistit Český trh. Mám osobně radost a je to pro mne zadostiučinění, protože jim čísla prodeje u servisů brutálně klesala a nechtěli poslouchat, naslouchat a přistoupit na fér hru. Prali to do internetu a všude kde něměli jako pominutí a teď jsou dny mnohých sečteny. Konec srandy pánové a dámy, Michelin jede s kopce a to takovým sešupem že jsem moc zvědav jestli se vůbec něčeho ješte v ČR zachytí. Francouzi narozdíl od nás poslouchají své servisy až moc dobře a rychle se po tvrdé pneuservisácké lekci kterou dostali od Point-S probrali ze snu a také poznali že zahrávat si s kvalitními servisy se pořádně nevplací. Nejsme jen ty blbé hloupé ovce za které nas dlouho měli. Jsou na řadě i další hoši v kravatách, kteří ještě nemají ani páru co je brzy čeká.
Radek Ja zase nezachytil to co ty. To je ale jedno, hlavne kdyby se to trochu zamezilo, tak se hned lepe bude bojovat.
pondělí, 25. března 2013
Michal Radku tak teď ve zprávách bylo, že to tahali přes Dubaj, tak to nevím, co to na tom radiožurnálu plácili dopoledne.
pondělí, 25. března 2013
Michal No říkali to v radiu, když jsem jel dneska v autě, že v tom prý byly zainteresované jen ryze české firmy, prý to přes hranice nesahá...
pondělí, 25. března 2013
Radek Jak víš že ji koupí u nás? Dělá se to přes vývozy, používají se k tomu různé organizační složky atd., firmy které umřou, sklady které kdosi vykrade...
pondělí, 25. března 2013
Michal No jo, taky jsem si na to vzpoměl, když jsem to četl, jak tu někdo psal, že chytře zaúčtované DPH znamená další marži ve výši 21%. To by mě zajímalo, jak s tím mohli šmelit. Já jsem na to pořád blbej a tyhle levárny nechápu, jak se dají udělat, ale že s elektronikou, to mi hlava nebere. U pohonných hmot, tam je mi to jasné, i ty gumy, když to berou přes cizinu, že se s tím švindlovat, ale jak to udělají s elektronikou, kterou koupí u nás, to fakt nechápu.
pondělí, 25. března 2013
BroukPytlik Sláááva! V pátek jsem byl na finančáku a známý mi říkal, že podvody s dph odhadují na 50 miliard ročně. To se člověku chce brečet, když musí zaplatit aby to podvodníci rozkradli.
Michal Tak už chodí v radiu reklamy na tu akci goodyearu s těma flexi passama či co. ještě čekám, až uslyším bridgestone a ty jejich palivovky:-)
pondělí, 25. března 2013
BroukPytlik Pro Ferdu a Michala. Reagoval jsem na 275/45 r20 o které se psalo, nicméně když už jste to nakousli tak hankook 195/65r15 820,- Eur , 205/55 r16 1050,- . Takže se Ferdo a Michale podívejte , jestli je ten Vás nákup hankooku v pořádku. Yokohama je docela dobrá a se servisem to bude dobře fungovat. Při proše šikovnosti se dá prodávat na ceně premiovky.
pondělí, 25. března 2013
Shambo Michal: otázka snížení prodejů je palčivá. Připravím si nějaké odhady. Toto téma diskuse bude zajímat nás všechny.