Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Anonym
Anonym Dobrý den gumaři.Dnes byl sice slabší den a nepotřebuji se tady před některými si hrajícími si gumaři vytahovat a hlavně nechci někoho kdo to nepřekousne provokovat,ale 12 sadiček a 5geošek padlo jako nic takže na pivko je.Tak přestože za sebou nemám přezutých pěkných 120 aut, 62 geometrií a nějakou tu prodanou baterku,co psal propipneubouda mám dobrou doslova skvělou náladu. Co vy na to?
čtvrtek, 24. října 2013

BF
BF Hezký den přátelé gum. Dnes je u nás hodně deštivo a připlavilo mi to zatím od rána plný servis práce. Je až s podivem jak se lidé chovají podle změny počasí a kupují naše zlaté černé gumičky když je počasí které jim už kolikrát nedovoluje jet na letních, protože je voda téměř nadnáší. No nic, jdeme pracovat. Ať se vám na servisech daří a slunce v duši přátelé gum.
čtvrtek, 24. října 2013

Shambo
Shambo Přátelé pryže, již Winston Leonard Spencer-Churchill věřil, že kdo ovládne Balkán, ovládne Evropu. A nad gumařským Balkánem se začíná blýskat, když už ne přímo svítat. Srbsko se v 80. letech pyšnilo třemi lokálními značkami – Trayal, Tigar a Rumaguma. Samé sympatické názvy gumáren, které vyvolávají spoustu příjemných asociací – zkuste si labužnicky pomalu říct: rum a guma, rum a guma… Dobrá, pojďme dál. Gum a rumu si koupila naše Mitaska a zanechala v Srbsku nesmazatelnou stopu. Americký Cooper ( který se aktuálně pere a pošťuchuje s novým vlastníkem – indickým Apollo 13 ) si uloupl Trayal. A hodlá dále investovat a stavět a vyrábět a vyrábět. Michelin si nenechal utéct příležitost ovládnout Tigar. Ovládnuto, dobyto. Ale ne tak dobře a dokonale, aby Michelin neuvažoval o výstavbě dalšího závodu na žírné zelené srbské louce. Sedm kulí jako v Sarajevu. Sumitomo ( už jsme si to jednou tady napsali ) vybuduje logistickou základnu ve spřáteleném Maďarsku. Chladní Finové z městečka Nokia zvažují o výstavbě nové kapacity buď opět v horkokrevném Srbsku, nebo bratrském Polsku. Vsadil bych na Srby, nemají tam zatím pobočku Handlopexu. A dalším dobrodruhem na balkánském nebo dokonce středoevropském válčišti bude patrně korejský Nexen, i když o jeho plánech spíše díky informaci bulharského ministerstva ekonomiky dedukujeme, než bychom měli přímou stopu. Ovšem – jak by potvrdil velký krajan sira W.L. Spencer – Churchilla, ctihodný mister Holmes – důvěřujme síle své dedukce. V Rumunsku je zatím nastavěno až dost, v Maďarsku je zcela přestavěno a přebudováno. A tak jen doufejme, že veškeré to hemžení a pinožení na Balkáně a v jeho nejbližším okolí nevyvolá to, čím si prošel v jedné z brilantních historek veliký detektiv Holmes – Skandál v Čechách. Gut najt, přátelé.
středa, 23. října 2013

BF
BF Dobrý večer přátelé gum. Dnešní středa se nesla u mne v pokojném duchu. Práce bylo, sady se taky nějaké prodaly, ale nebylo to tak divoké jako včera a v pondělí. Teploty pořád kolem dvaceti stupňů neprovokují k výměně pneumatik u lidí z ulice. Když se tak dívám na uskladněnky tak z lidí tam mám ještě 80%, firemních asi 40%. Když bude přát počasí tak to bude v klidu a pohodě. Ovšem zazlobí li jen trošku počasí ke konci měsíce bude to hodně náročné vše řešit. Snad nás to nepřekvapí a práce bude pozvolně nabíhat, tak ať to hezky jede. Dnes bych chtěl zmínit jen malý postřeh který mne ale vůbec netěší. Napsal mi jeden můj známý zaměstnanec velkého pneuservisu v Čechách a popisoval proč zrovna teď odešel od člověka kterému roky rokoucí dělal na pneuservise od osobáku až po obří nakladače vše a majitel neviděl, neslyšel, nechtěl porozumět a tak se stalo že odešli najednou dva špičkoví pneuservisáci z toho servisu pryč z oboru. Protože jsem je oba znal vím že skutečně uměli a svou páci si odváděli zodpovědně. Škoda, protože vychovat si dobrého pneuservisáka, člověka který umí opravovat thermem obří gumy a dělat náklaďáky levou zadní je dnes dost těžké. Myslím že tento majitel pneuservisu nezvážil situaci zodpovědně a zbytečně se dostane svým chováním do nelichotivé situace. Přinejmenším část zakázek připadne konkurenci to jsem si docela i jistý. Je to však i jeho chyba. Na svých cestách po servisech jsem měl možnost hodně vidět i slyšet a je to někdy dost nelichotivé zjištění co, jak a proč, někdy zbytečně nefunguje. Nikdo není dokonalý, každý je omylný a i částečně nahraditelný, ale musí to jít vše s rozumem. Je třeba hledat cesty dohody a kompromisu. Pokud to nejde, dobře ať je konec. Musí se však vyčerpat všechny slušné možnosti. V tomhle případě tomu tak nebylo a osud servisu, jeho kvalita, čest a pověst je teď v rukou jen a jen majitele. Hezký večer.
středa, 23. října 2013

Shambo
Shambo Přátelé dobré ráno, jak říká můj oblíbený hrdina v Gladiátorovi - odvahu a čest!
středa, 23. října 2013

BF
BF Dobré ráno přátelé gum. Těch handrkovaček bylo už dost, všichni se sklidníme a budeme se věnovat raději naši krásné ale těžké práci. Pondělí a úterý bylo i u mne solidní. Práce i prodej šel slušně takže spokojenost. Dnes už nemám tolik lidí objednaných tak uvidím co z toho vyleze. Teploty jsou vysoké a lidé z ulice nechtějí moc přezouvat. Šetří si to na poslední chvíli. Jinak servis nejede jen mi, to by byla ode mne hloupost to tak říct. Pořád mám volno, prostoje a chvíle času na další věci na servise než když je to že se nestíhá nic jiného než jen přehozy. Kolega v Karviné, Novém Jičíně nebo tady náš Hruška jede jako pila. Servisy mají téměř stále plné a prodej podle informací co mám až překvapivě hezký. A to je moc dobře.Toto také přeji každému solidnímu servisákovi který si umí vážit zákazniku, mechaniky, ale také sám sebe. No nic přátelé pojďme už na to ať se to hezky točí a jede jak má. Hezký den přeji.
středa, 23. října 2013

profipneubouda
profipneubouda Jsem rád Shambo, že jsi Ferdu konečně odhalil - "hate speech" je synonymem 95% jeho příspěvků. Ale jak jsi správně poukázal na wiki - nesmíme se nechat vyprovokovat, ikdyž tu pourážel i dlouholeté členy jako je Moris nebo BiB jenom kvůli tomu, že si dovolili mít mezery ve vzdělání a neprodávají značku Lassa, případně jsou "blbí jako troky", což se projevuje zejména tím, že umějí vydělat i v této těžké době (kdy pneuservis šlape prakticky pouze Ferdovi a ještě trošku Bořkovi) na značkách, které dlouhodobě prodávají. Takže já si jdu zdřímnout a budu doufat, že až sem dnes přijde Ferda napsat zase nějaké to sprosté moudro, tak přestože za sebou bude mít přezutých pěkných 120 aut, 62 geometrií a nějakou tu prodanou baterku, že bude mít dobrou náladu http://www.pneurevue.cz/profile/profipneubouda/photo/1-ferda-miglior-servizio-lavoratore-pneumatici/3-ferda-di-buon-umore.html a ne náladu špatnou http://www.pneurevue.cz/profile/profipneubouda/photo/1-ferda-miglior-servizio-lavoratore-pneumatici/4-ferda-di-cattivo-umore.html Takže kluci šup ke strojům ať vyděláte aspoň dvacetinu toho co Ferda a hlavně DNFTT.
středa, 23. října 2013

Anonym
Anonym Ale Shambo!No tak,nebuď pes!Pro kámoše gugugumare1 tu mám slibovaného Čulibrka.Ani Borok neví co to je,tak se na to koukni a někteří další taky.2,28sec je první čulda.Potřebujete to.Dobrou noc a zdar! http://www.videoworldonline.eu/video/DcjFoPuWQb4/kaiser-a-labus-05-tezky-tyden-referenta-kubrta-1988.html
úterý, 22. října 2013

Shambo
Shambo Přátelé pryže, máme tady skřeta. Ne skřítka. Skřet = angl. troll. Termínem „troll“ se označuje uživatel internetu, který úmyslně narušuje diskusi s cílem vyprovokovat účastníky chatu a rozpoutat rozhořčené ohlasy od ostatních diskutérů. Výsledkem chování trolla je pak destrukce diskusního fóra, které se změní v prostor tzv. „hate speech“ čili nenávistné komunikace. Válka. Všichni proti všem.Trollové ve své komunikaci volí celou řadu kontroverzních provokativních témat, přičemž jejich příspěvky záměrně obsahují faktické chyby či demagogii, jindy jsou jejich hlášky poťouchlé nebo vyloženě absurdní. Pokud se vám do diskusního fóra nastěhuje tvrdohlavý troll, věřte, že sice není snadné se ho zbavit, ale jde to. Co s takovým sabotážníkem ? IGNOROVAT. Síla internetového trolla vychází pouze z vaší reakce na jeho provokace. Ty v něm přiživují touhu rozpoutat v diskusi „hate speech“. Internetový troll má radost z vašich negativních reakcí – dávají mu totiž motivaci pokračovat v destrukci komunikace. Trollové jsou součástí světa internetu a musíme se smířit s tím, že sem tam na nějakého trolla v diskusním fóru či chatu narazíme. Nezkoušejte se ale s internetovým trollem pouštět do křížku, ztratíte mnoho energie a ničeho nedosáhnete. Takže - IGNOROVAT. Nereagovat. Nenechat se vyprovokovat. Pokud se chcete seznámit blíže s touto otázkou, tak to v té nejjednodušší podobě máte zde: http://cs.wikipedia.org/wiki/Troll_%28internet%29 O gumách příště, přátelé. Gutnajt.
úterý, 22. října 2013

Anonym
Anonym Dnes na vás líné kůže budu hodný.Pustíme si zase vtipy http://www.stream.cz/vtipky-a-srandicky/329603-izer-2-ostravske-vtipy a děléj si ze sebe o polední pauze třeba čulibrka.Dnes to bylo Bibušáku gumaři0 trošku slabší ale i nějakých 64kol je pryč a 10 geošek taky není k zahození.No a ty šuldo pneuboudo se zase jen pleteš mám se rád ale z mírou,nepřehaním to.Déjte si pořádni servisáci oddech ať se všem daří hlavně těm co mají hlavu na svém místě a ne v ní nasráno.Vy šopáci a paka co si hrajete na pneuservisáky si klidně konečně rýjte čenichem zemi jak teď už nemáte do čeho píchnout.A podle toho jak to vidím ostřížím okem gumítka máte letos v gatích pořádně nasmoleno.Kňurate a fňukáte jak malé děcka.Těšili jste se na zimu a ona vás tiše obejde.Gumy na skladě skoro nemáte,stroje o ničem,robit umíte téměř ho... a ještě si myslíte že jste nezničitelní bossové.Copak budete asi pak dělat v prosinci,lednu a únoru?Opalovat se?Ano.Max.ledlampou si připálite žváro u huby a bude klid.No nic slibil jsem že budu hodný tak to i dodržím.Jdu hodit oko na telku a zítra 3xZdár,zdar,zdar!
úterý, 22. října 2013

Gumar1
Gumar1 Citace......jinak dnes super den.39aut,24sad prodaných,6baterek,13geometrii,nějaké čepy,táhla,manžety,mraky dílu naobjednaných,6nákladních gum a vy tlačíte mnozí vyrážky u zrcadel.Zdar vy někteří hrajici si na pneuservisáky." To tady děla spousta servisu během polední pauzy...
úterý, 22. října 2013

profipneubouda
profipneubouda tak to se musíš FERDO opravdu hodně nesnášet
úterý, 22. října 2013

Anonym
Anonym Mír bude až do další války Shambo!Já totiž nesnáším jak hlupáky co si hrají na co nemají tak i vyčurance kteří si nevidí na špičku nosu.Piš něco laskuplného a bude pohodička.Dnes je krásně a jde to od ruky jak se patří.Zdar!
úterý, 22. října 2013

Shambo
Shambo Dobré ráno všem, přátelé pryže. Ferdo, přečetl jsem si pozorně tvé příspěvky. Mimo jiné zmiňuješ starý dobrý pax. Souhlas, pax je totiž také latinsky mír. A kde je mír, tam se neútočí. Na nikoho. Gumám zdar, přátelé.
úterý, 22. října 2013

BF
BF Hezké ráno přátelé gum. Tak jsme se zasmáli Izerovi a jdeme na to ať to stojí za to. Teplota byla včera dosti vysoká, ale přesto se to na servise jen hemžilo a nové gumy se kutálely jako korálky od Natálky. Je pravda že to jsou především firmy které jsou nuceny přezouvat, lidé z ulice pořád jen čekají a oddalují výměnu pneu. Poměr je u mne asi 5:1. Např. teď je 7,40hod. a mám už prodané dvě sady nových kol a zase je to na firmy. kdy se nám ti lidé ponaučí? Tak ať to dnes i u vás běží jak má přeji.
úterý, 22. října 2013

Anonym
Anonym A ať je trochu srandy tady je jeden vtípek.Dobrou ti správni mechanici a gumaři. http://www.youtube.com/watch?v=PvfRDUtH_qE
pondělí, 21. října 2013

Anonym
Anonym Jo ty můj chudáčku Morisi věř si čemu chceš,vím co máme.A eternit na střeše nemám to si buď jistý.Na plyn taky mám a možná na rozdíl od tebe budu mít.Neležím na kulkách,dřu se narozdíl od mnohých poťapů co si jen hrajou na pneuservis.Zdar a spi sladce.
pondělí, 21. října 2013

Moris
Moris No Ferdo nevím proč, ale nějak ti to prostě nevěřím. Myslím že ti tohle co tu píšeš: bagry,převodovky, osobáky, náklaďáky, geometrie, prodej -vše udělám sám, málo který pneuservis v této době věří. Spíš bych věřil tomu, že jsi zalezlý v garáži pod eternitovou střechou do který ti prší.
pondělí, 21. října 2013

Anonym
Anonym Jinak dnes super den.39aut,24sad prodaných,6baterek,13geometrii,nějaké čepy,táhla,manžety,mraky dílu naobjednaných,6nákladních gum a vy tlačíte mnozí vyrážky u zrcadel.Zdar vy někteří hrajici si na pneuservisáky.
pondělí, 21. října 2013

Shambo
Shambo Bratři gumaři, oslepující slunce a topinková teplota mne dnes zahnaly na haldu nákladních koster ( podle EU bych měl napsat na sběrné místo gumového odpadu ) s křídou v ruce a snahou popsat to, co zde leží už jara loňského roku. Jak asi tušíte, nenašel jsem ani polovinu toho , co jsem najít chtěl, zato jsem našel v haldách gum i to, co bych tam nikdy nehledal. V tu chvíli jsem proklínal veterináře Dunlopa, proč proboha ty gumy nevynalezl barevné, mluvící, voňavé a s viditelnými čísly pro uživatele brýlí dioptrie -9. Jaká byla moje radost a nadšení, když jsem při četbě oblíbených zahraničních zpravodajů ze života pryže ( pochopitelně až po pracovní době, která nikdy nekončí ) narazil na následující klenot! Emerická firma TIRE PENZ až ze státu Colorado přináší na trh absolutní novinku pro estéty, puntičkáře, hračičky a malé velké kluky a holky s fantazií. Za pouhých 19,95 USD si pořídíte soupravičku s kartáčkem, podkladovou barvičkou a nátěrovou barvičkou v devíti úžasných barvách a můžete si své pneušky namalovat, přebarvit a označkovat. Odkaz máte zde: http://www.tirepenz.com/category_s/1514.htm Podle dostupných informací se barvičky prodávají zatím jen v USA, takže kdo má o malovátka zájem – český trh vám padne k nohám. Mně osobně se to opravdu líbí, takže pokud se do tohoto projektu někdo pustí, rád si u něj pár krabic s oranžovou, modrou, červenou, žlutou, stříbrnou, fialovou, růžovou a titanovou bělobou objednám! Gumám zdar, přátelé :)
pondělí, 21. října 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz