SJM Zdravím přítomné z jihu. V tento "sváteční" den sleduji teploměr a očekávám rekordní hodnoty. V 9.45 - 24,5°C.
pondělí, 28. října 2013
Shambo Bořku ok, 10/11/2013 a Tesco. Ať to má nádech seriozního vědeckého výzkumu :)
pondělí, 28. října 2013
BF Krásné sváteční ráno přátelé gum. Míšo, já nepochybuji o tom že 1.11 bude obuto letos max. 50% ale z článku --- Podle zkušeností z loňského roku, kdy svůj vůz opatřilo zimními pneumatikami pouze 55 procent řidičů, lze i letos očekávat, že povinnost vyměnit letní pneumatiky za zimní nedodrží zhruba polovina řidičů----vyznívá že za celou zimu přezuje max.55% a to je zcela nesmysl. Tam se to pohybuje kolem 80-85%% určitě. Samozřejmě v tom musíme počítat i ty co jezdí na zimních celý rok i ti co mají třeba 3mm na zimních a už vůbec nepřezují. Shambo po prvním to ještě nech ale tak kolem 10.11. zajdi a já půjdu taky tady naproti k Tescu a budu dělat prohlídku. Jsem zvědav co zjistíme. Hezký den přeji.
pondělí, 28. října 2013
Michal No, tak podle toho, co tak pozoruju na autech na parkovištích v garážích, tak tady jsou přezutí tak 3-4 auta z 10, víc rozhodně ne.
neděle, 27. října 2013
Shambo Bořku, můžeme provést experiment. O víkendu po 1. listopadu si zajedu na parkoviště hypermaketu a metodou příložně- přítlačnou se pokusím dodat nějaká orientační čísla o stavu zima/ léto na osobních vozech. I pro mne je to číslo překvapivé. Uvěřil bych, že 40-50% řidičů nepřezulo v květnu- červnu ze zimy na léto. Gumám zdar a těm správně a včas přezutým zvlášť.
Anonym Tak a volby jsou za náma.Jsem dost spokojen.Dva agresivní super prudiči do našich bývalých superčulibrků jsou tam a to je perfekt úspěch.Připadá mi to jak tady na diskuzi,kdy někteří si nechtějí přiznat že jsou mimo mísu,jsou hodně hloupí a patří do pneušrotu a nelíbí se jim napsat pravda do očí.Komouši a oranžoví mají houby a nemají většinu a jsou v řiti.Pánové a dámy jsem za to rád,protože se potvrdilo že vláda se těžce poskládá spíše nebude a skončí to třeba dalšími volbami.A ten bordel se bude opět opakovat.Lekci dostali ti co si mysleli že jsou nesmrtelní a bohové politiky.Dnes jim lidé nakopali zadky a vyprášili je ať táhnou a to je pro mne fajn.Zdar.
sobota, 26. října 2013
profipneubouda Ferdo fór to není, ale nebudu to moc rozebírat, abych to tu nezatrollil ;-) Prostě užívejme si ten nejlepší průběh sezóny, jaký jsme so vůbec mohli přát a doufejme, že volby nedopadnou tak strašně jak předpovídají průzkumy. Hezký prodloužený víkend všem (ať pracovní, nebo zaslouženě odpočinkový)
pátek, 25. října 2013
Anonym Dnes to byl ale pěkný fičák.Roboty do aleluja.V pondělí jdeme do rachoty.Je dost naobjednáno a z ulice přilezou další.Teď valím na ty slavné volby.Ať žije KSČ a oranžoví podržgrešle!To tedy určitě to je for ty néé.Zdar.
pátek, 25. října 2013
Pavel Pro Michala.Co stranu soukromníků?Jinak v pondělí otevřeno.
pátek, 25. října 2013
profipneubouda máme otevřeno v neděli i v pondělí dopoledne, ale máme to pro objednané známé (když pojede kolem někdo z ulice, tak ho samozřejmě taky přezujeme ;-) )
pátek, 25. října 2013
Michal zavřeno, ale v práci budu, musím dohnat co se nestihlo a dát tomu trochu řád, umejt uloženky, uložit, atd. V týdnu se to nedá...Co mě spíš trápí, že těm debilům budu muset hodit do urny nějaký lístek, ale komu to teda nevím. jeden větší blbec než druhej tam.
čtvrtek, 24. října 2013
Shambo Dobrý večer, já v pondělí lehce pracuji, protože dodavatelé jsou taktéž v provozu. Ale jinak jsem rád, že bude volno. Je čas dobít akumulátory a baterky v těle i v hlavě. Ať žije 28. říjen 1918!
čtvrtek, 24. října 2013
Moris Nadstandartní služby se platí, stejně jako když někdo chce letět první třídou v letadle, at si to zaplatí. Můžu zákazníkovi poskytnou servis klidně ve 2 hodiny v noci, v neděli, ve svátek, kdykoliv, ale základ je u mě 1800.- + práce a produkty již v normální ceně. Myslím si, že to stejně není drahý. O prodlouženém víkendu bude hezky mám v plánu výlet.
čtvrtek, 24. října 2013
Hrouda Já budu se ženou doma den volna neuškodí a i tak bude co dělat chcem dávat dohromady novou kuchyň to bude pohodička a pak jít s dětma do bazénu tak bude zavřeno. nic nám neuteče :D
čtvrtek, 24. října 2013
BF Pěkný večer gumaři. Chtěl bych se vás zeptat jak a jestli děláte 28.10. Já jako každý rok mám otevřeno a protože to mám u lidí zažité je jich už několik objednáno jak na přezutí tak i pro nové gumy Kluci to berou už automaticky a mají to jako samozřejmost. Vždy si dáme na oběd dobrou pizzu a nějaký zákusek a je to taková pohodová směna. Otevřeno mám od 7.30 do 13hod, ale nebojím se že se to jako vždy neprotáhne. Jak to máte vy? Chtějí to vaši zákaznici, vyhovíte jim, vycházíte jim vstříc když vás poprosí, nebo to berete tak že je volno tak je prostě volno?
čtvrtek, 24. října 2013
profipneubouda pěkně Ferdo :-) slušně, bez emocí, tleskám.... a 12 sad je v tomhle počasí pěkné číslo