Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Michal
Michal BroukPytlík: tak to doufej, že za Tebe odvedou DPH a nebudeš s tím mít oplejtačky. Koukal jsi do registru, jestli mají účet na mfcr, jestli jsi to neplatil na nějaký co tam není, aby jsi za to neručil?
pátek, 1. listopadu 2013

BroukPytlik
BroukPytlik Jinak bych řekl, že český velkoobchod a internetový prodej se docela třese pod palbou nových firmiček ( hlavně ze severní moravy se sídlem v Praze) které s napojením na polsko-české překupníky s dph drtí trh s pneumatikama neuvěřitelnými nabídkami. Nedávno jsem jedné využil a nakoupil několik pneumatik od jakéhosi nového velkoobchodu, přišli mi pneušky s polepkami polského HanPexu ale o 10% levnější než mi to nabízí přímo poláci. Nedalo mi to a na nový velkoobchod sem se podíval více a zjistil, že existuje necelý rok a faktur vydaných má podle té mojí kolem 100. Poláci mlčí a prý neví jak je to možné. Podle mého názoru jasný podvod a doufám, že se takovéto praktiky z trhu brzy vytratí pro klid všech v pneuoboru.
pátek, 1. listopadu 2013

BroukPytlik
BroukPytlik Sezona se překlopila do poslední třetiny a čekáme pouze na opozdilce kteří prijdou se sněhem. Musím říct , že letošní zimní sezóna byla tak dobrá, a tak v klidu jak sem ji ještě nezažil. Doufám, že i u vás do proběhlo v pohodě a ten zbytek opozdilců bude jen třešnička na dortu.
pátek, 1. listopadu 2013

Michal
Michal čendo, jojo dostal jsem to taky, od Cháry
pátek, 1. listopadu 2013

Shambo
Shambo Nastrojen, u strojů, se strojovým úsměvem... :) A k této situaci se váže song Pink floyd http://www.youtube.com/watch?v=lt-udg9zQSE Vítej v naší mašinerii, hochu.
pátek, 1. listopadu 2013

BF
BF Hezké ráno přátelé gum. Tady v Třinci 10C, sluníčko vylézá a vypadá to na hezký den. Tři dny po svátcích byly hodně náročné, ale vše se zvládlo. Nějaký termín 1.11. téměř vůbec nikoho nevzrušuje, lidi jsou až moc v pohodě a jezdí a objednávají se jak se jim zachce. Zatím nejméně jezdí jednoznačně dodávky od živnostníku. Větší firmy jsou téměř přezuté, tam si majitelé nedovolí moc riskovat, ale ostatní malí živnostníci jezdí až na doraz a za hranu zákona. Mnozí z nich mají zimáky celý rok a teď je tam kolikrát s bídou 2-3mm vzorku. Takže bvrhněme se na to a ať sevám to na dílně jen hezky točí.
pátek, 1. listopadu 2013

Radek
Radek Michale i ja jsem z prahy. Shambo vidim to na charitu.
čtvrtek, 31. října 2013

Shambo
Shambo Michale, i menší města a vísky mají své hrdiny a výtečníky.
čtvrtek, 31. října 2013

Michal
Michal Buďte rádi kluci, pokud jste na menších městech. Tady v Praze to byl dneska jeden kretén vedle druhýho. Kolem 14h jsem se už přestával ovládat, pražáci se probrali a zjistili, že je zítra 1.11.
čtvrtek, 31. října 2013

Shambo
Shambo Radku, jak se rozdělíme o první cenu? :) Hlavně ať to Ostravě vyjde.
čtvrtek, 31. října 2013

Shambo
Shambo Přátelé, s testy, výzkumy a průzkumy se roztrhl pytel, ale tento materiál společnosti Fulda stojí za zmínku. Němečtí motoristé měli odpovědět na jednoduchou otázku: kdo a co má největší vliv na jejich výběr zimní pneumatiky. A tady máme výsledky: 62% otázaných uvedlo, že rozhodující je cena. Upřímně – u nejsilnější ekonomiky Evropy bych čekal jinou odpověď. Na druhém místě je doporučení prodejce – a to v 38%. Takže naše šance ovlivnit výběr značky a typu je opravdu značná. 37% kupujících příznivě ovlivní důvěra ve značku. Tady bych také čekal jiné procento…. 27% - výsledky testů. Aha, lidé testy opravdu sledují a rozverný novinář s igelitkou suvenýrů a kalendářem výrobce pod paží se stává významným našeptávačem. 25% - dobrá zkušenost s dřívějším užitím stejné značky. Věrnost ke značce se asi moc nenosí… tady by se měli výrobci a marketologové zamyslet. 13% - rada přítele na telefonu. Tichá pošta je opravdu vlivná. 4% - nové evropské značení – štítky. No, to se dalo čekat, štítkování zatím k ničemu. Takže přátelé pryže – cena a jen cena je argument za všechny prachy.
čtvrtek, 31. října 2013

Radek
Radek Tak to vypadá že jsme s nexenem se shambem měli v tipovačce pravdu.
čtvrtek, 31. října 2013

Shambo
Shambo Dobrého dne všem, depeše bude večer. :)
čtvrtek, 31. října 2013

Anonym
Anonym Značkové servisy jsou jen banda nadšenců a lehkoživů.Možná 1ze100 stojí k něčemu zbytek je jen hnůj to ví už hodně lidí.Na litru oleje mít i 500 bylo běžné a teď kdy jsou v pr.. tak ještě zhazují servisy.A tady něco jiného http://ostrava.idnes.cz/ostrava-nabidla-pozemky-korejcum-v-mosnovske-prumyslove-zone-p7q-/ostrava-zpravy.aspx?c=A131030_123406_ostrava-zpravy_dar
středa, 30. října 2013

BF
BF http://www.novinky.cz/finance/317138-znackove-servisy-casto-strasi-motoristy-ze-prijdou-o-zaruku.html A dnešní malá perlička na značkový autoservis. Zákazník přijel s 14dní novým vozem na přezutí ke kterému dostal nové zimní pneu. Bohužel bez disků a tak to mělo jít na hlinikáče. Chyba lávky pozornost je dobrá věc a tak jsme zjistili že na voze jsou 215/50-17 a zimní dovezl 215/55-17. Tak se dívám na štítky, pak i do velkého techničáku a kde nic tu nic o 55 profilu. Tak voláme na autosalon a oni jsou jak tupé hlavy a chěli mne snad i přesvědčit že to může být. Věřte že dostali takovou lekci na kterou určitě dlouho nezapomenou. Zákazník odjel 60 km do salonu velmi rozladěn a umím si představit jeho vtrhnutí do dveří technika servisu který neví co mluví a nemá vůbec ani potuchu co vše řekl za nesmysly. Závěrem to shrnu asi takhle - kdyby to přezouval u nich na saloně, dali by mu to na auto, nic by neřešili a třeba by to dopadlo vše dobře. Při nehodě ale pak bych chtěl vidět jak bude kdo vysvětlovat pojišťovně co, kdo, kde, kdy a proč zkazil a kdo škodu zaplatí. Smutné až ubohé je to že si hrají na TOP servisy a omezují, bojkotují ostatní servisy a pneuservisy, viz. článek. Hezký večer.
středa, 30. října 2013

BF
BF Dobrý večer přátelé gum. Vidím to nějak podobně s % poměrem v přezouvani. Situace je zatím velmi příznivá a jak práce tak prodej je celkem slušný. Tato pozvolnost a přiznejme si i zákoná norma že k 1.11. nemusí všichni na zimáky nám jen a jen nahrává. Příští týden je už teď u mne dost lidí kteří nestresují a kteří nejedou např. na Vysočinu naobjednáno a je to jen dobře. Počasí nám letos nesmírně přeje a nahrává pozitivní prodloužené zimní sezoně. Včera i dnes to již bylo dost náročné, ale ještě je to v mezích normy a dá se při tomhle slušném počasí se zákazniky krásně pracovat. Takže vezmu li to objektivně jsem zatím hodně spokojen co se týče prodeje pneu a práce. Slabší je však bohužel ziskovost pneu a to mne moc netěší. No to je však již dnešní realita a stím jsem se už vcelku vnitřně smířil. Zlé časy jednou pominou a bude i líp. Věřím v to. Hezký večer a makéjte ať se vám vaše dílo daří.
středa, 30. října 2013

profipneubouda
profipneubouda tak poslušně hlásím přezutých cca 75% koňských a oslích povozů (čili firemní klientela) a kolem 50% procent byciklů a dalších samohonů (obyčejní lidé) - opět mohu pouze zopakovat, že je to nejpoklidnější průběh sezóny za posledních deset let, nikdo neprudí, prostě to připomíná spíš letní sezónu než zimní - a tady nějaké fotky našich spokojených klientů http://www.pneurevue.cz/profile/profipneubouda/photo/2-zima-2013-14.html
středa, 30. října 2013

Jake00
Jake00 na moravě hyc jak sviňa o svátku nedělame....klaním se k 50 %
pondělí, 28. října 2013

Shambo
Shambo Profipneubouda: děkuji za ilustrační snímek ze sekce ,, Fotogalerie ,, webu www.gumislevaprofizdarma.cz, konečně se o nich dozvídám více!!
pondělí, 28. října 2013

Anonym
Anonym Jestli tak klepeš jak na fotce tak to moc hrachulí nezarobíš Boudo.Kup si konečně pořádné stroje.Corghi,Sice nebo něco jiného.Čínu neber za chvíli by jsi to zase bouchal kladivem.Chudáku mi je tě tak líto.Ti přispěju jak budeš potřebovat Boročku.Zdar.
pondělí, 28. října 2013

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz