FAKE Ferdo žiju a vždy když to tu pročítám vidím, že u Tebe je také vše při starém ;-) S tou duplicitou jsi to trefil, impuls byl, když jsi tu pourážel prakticky každého, tak jsem se zase nechal trošku vyprudit, ale neboj, už to tu budu komentovat zase jen výjimečně. Buď zdráv.
sobota, 9. listopadu 2013
Anonym FAKE ty jeden zmetku ty ještě žiješ?Z které ďury tě vytáhli?Ty jsis odřezal provaz?někdy mi tu i chybíš i když píšeš pod jiným slušnějším čulibrkem.Jde to poznat.Jinak jsem profibouďáku zvolil tuto cestu abych vás některé probral.Vy jste si zvolili cestu kdy jste dostali všichni čestně se přihlásit do nové diskuze a místo toho jste se jak prašiví psi a zbabělci se zase zapráskali do tajných hesel a emailů.Pak jste některý z posmolených interneťáků ze strachu z nové registrace zablokovali FERDA a tím jste se zařízli hošani.Ani nevíte na druhou stranu kolik mám obdivovatelů a fandů ze stran právě těch obyčejných chlapů z dílen kteří mi píšou na email jací jste hovada obchodníci,prodejci,zaměstnavatelá a další zmetci pneu sektoru.Tam jsou mé informace a zdroje které čerpám zaplacene tímhle systémem boje proti takovým jako jste mnozí zde na diskuzi.Zahaleni v objetí tabulek,výpisu OS,křivek,pásek a dalších kravin.Zvednu vás tady některé ze židlí co si myslíte že jste nejlepší manažeři,pneuservisáci,supr mechanici a přitom jste jen odpad a hyeny co jdou po mršinách.Co se neštítí propouštět odborné lidi kteří dřeli roky na vás,kteří umí dělat hlavou i rukami,keří na vás vydělávali dlouhé léta a vy se chováte jako ještě větší hovada než já tady na diskuzi.Jen to děláte ale potichu ve svých firmách ať to nikdo neví ať se neví že jste mega svině.Zdar.
FAKE Každej kdo bojuje proti FERDOVi ať to rychle vzdá, nebo bude okusovat kůru ze stromů jako já (v lepším případě ;-)) On totiž kromě toho, že je nejlepší pneuservisák v ČR ne-li na světě, zároveň umí perfektně předpovídat budoucnost všem internetovým skunkům a dalším rádobyservisákům :-) Přeji pěkný večer všem ;-)
profipneubouda Osobně jsem u žádného marketu gumy nezkoumal, nicméně u nás přezuto 83% uskladněnek,, od pátku už je to celkově volnější a počítám že zbytek už se bude courat, resp. přijede s prvním sněhem, či většími mrazíky. Celkově jsem se sezónou spokojený. Jinak Worme FERDA už bohužel jinej nebude a stejně jako Tebe mě to jeho kopání do každého kdo sám vlastnoručně nepřezouvá nebaví, ale tak to na tomhle fóru prostě chodí celá ta léta co to čtu ;-)
Anonym Hele ty tam z Břeclavi co lžeš jak tiskne až se ti od huby práší,povím ti to takhle.Jsem tu na to abych vám některým zvednul pérka a dal vám po palici lopatou.Hrajete si tu hodněkrát na superprofiky a jste jen kolikrát totálni mamlasi.Sám jsi se ty velký hlupče prozradil když jsi začal tlachat něco o Mošovi a Points to znamená že musíš být v te síti jinak by jsi asi nic nedostal na email ty hlupáku.To jsou snad interní věci a tak jsi se prásknul sám.A protože mi dobrý kolega v síti řekl že mu Hruška volal že ty staré klunkry šli přímo do Břeclavi tak jsi to ty Boročku co sedíš na prdeli a hraješ si na podnikatele.http://www.pneu-diskont.cz/ Jak jednoduché tě vystopovat.Na tvé zaměstnance se podíváme třeba někdy jindy jak jsou spokojeni.Jedna věc je co meleš na hubě ty za kidy a co řeknou oni ve skutečnosti.Taky na ně časem dojde a pak se uvidí pravda chlapče amaterská.To že firma kde jsi byla závislá jak narkoš na heráku na jetinách je známé i tady na šachtách a jestli tam jsi pomocný kancl pingl pár let to je jiná už písnička.dělal jsem do 13hodiny a mám zarobené,to mi bohatě stačí.Ty jsi možná nenažraný a rozežraný tak si děléj třeba do půlnoci.Hoď se někdy do montérek ať víš o té druhé straně aspoň desetinu co já.Jo a ještě ti dobře poradím vyser se na mou rodinu a blízké,protože ty narozdíl ode mne víš absolutní hovno.Zdar dobrým a krach všem zmetkum v oboru v Břeclavi některým lživým amaterským lehkoživům zvlášť.
Worm NeskutečnýFerdo na to ze mas dnes dobry den a chystal jses me vypustit tak nakonec jsi me věnoval skoro cely svůj příspěvek -))). Ja ti tedy taky par vět věnuji. Nikdy jsem se nevěnoval a neobchodoval s jetinama,nejsem z breclavi a moji zaměstnanci jsou nadmíru spokojeni,možná i proto dnes pracovali do 16 hod a to ne z me hlavy ale proto ze chtěli a měli co delat,kdežto ty uz v tuhle hodinu behals kolem Tesca. Pneumatiky Meteor neprodávám a nikdy jsem ji nemel v rukou alu uvedl jsem ji jako alternativu k te 12 lété Firestone. Mas pravdu v jednom,pneumatiky osobně neprezouvam jelikoz uz bych se nemohl věnovat obchodování ale to ty asi nepochopiš,nejsu takový "boroček"jako ty který zvládá všechno sám,jo a u nas se říká boreček. Jinak si myslim ze tvůj problém kolem hulvátskeho chování bude mit kořeny někde v dětství,je me trosku líto tvých blízkých. No a závěrem,tohle je diskusní forum tak se trosku nad sebou zamysli a přestaň urazet ostatní. Divím se ze te jeste nekdo z vedeni tohoto vebu neumravnil. Všem slušným lidem přeji hezky vecer.
Shambo Takže stav je po prvních třech gumoměřičích tento: u Bořka přezuto 70%, u Ferdy 75%, u mne 85%. Kolegům měřičům za sebe děkuji, je to opravdu zajímavé. I sobě děkuji, co by ne. Někdo se přidá? Myslím k měření, ne k ovacím.
Anonym Ostrava,nákupní zona Karolína 14hod.Přeletěl jsem jen prvních sto aut bez rozdíli třídy a skupiny.65zimáků origoš,8 zimních protektoru,19letních origoš,8letních protektoru.Některé na dráty,některé mrtvé,některé před smrtí.Roboty ještě bude alelujááá.Worm dnes mám dobrý den tak tě téměř vypustím.Jen snad tady mezi slovy fiknu že překupníky a paznechty oboru nemám rád.Ty jsi jeden z nich.Postavit servis na jetinách to jsi byl frajer z Břeclavi,teď meleš jen plky.Pokud je guma slušná,nespuchřelá,neseparovaná ale stará tak ji tam přes podpis dám.Když se mi nezdá tak ji tam nedám ani kdyby mě prosili na kolena.Je ti to už doufám jasné a ty raději nemontuj sračky na auta na které ani nemáš homologaci,taháš to doslava z prdele protože eu homo neexistuje když to vozí paka podobné tobě a s kterými si můžeš nabít tu velkohubou tlamu víc když to namontuješ než ze starou značkovou gumou.Je mi už teď jasné že jsi jen ten co ani gumu pořádně nikdy nenemontoval a sedí si na řiti u monitoru a tak možná nejvíc drbe svoje lidi na servise.Chudáci.Jsi stéjný neli horší než ti paznechti internetu.Běž se raději vyvětrat a udělat taky něco pořádného pro tu gumo statistiku.Zdar.
Shambo Přátelé pryže, výsledky měření jsou zde: měřil jsem dnes na pravém křídle parkoviště před nákupním centrem Olympie Olomouc. Čas: od 15,00 do 15,40 SEČ, zataženo, teplota 11 stupňů Celsia, mírný severovýchodní vítr. Parkovištěm jsem se pohyboval zprava doleva člunkovou metodou. Výsledek je tento: 200 vozidel mělo zimní pneu, 35 letní. Stav zimních pneumatik - nových bylo minimum. Odhaduji, že 30% zimních bylo na hranici +-5/ 4 mm, což jsem si ověřoval namátkově i hloubkoměrem. Letní pneumatiky byly i tak v bídném stavu. Nejrozšířenější byla značka Barum Polaris, exotem Triangle, tři řidiči projevili zájem o to, proč jim lezu pod nápravou. Dva řidiči mé vysvětlení nekomentovali, jeden gentleman se zlínskou SPZ projevil o výsledky nefalšovaný zájem. Závěr - z celkem 235 vozidel bylo na letních 35 vozidel, což je 15%, 85% vozidel bylo na zimních pneu, které při zevrubném ohledání nebyly v nejlepší kondici. Vyšší procento přezutí na zimu přičítám i lokalitě - velké obchodní centrum v krajském městě, vozidla byla celkem ze tří krajů - Olomouc, Zlín, Ostrava, několik vozidel ze Slovenska a jedna rakouská SPZ - přezuto, 6 mm. Pokud bych toto bádání provedl ve Fulneku, Odrách nebo Hulíně, tak věřím, že výsledek bude výrazně horší. Za dva dny jsem po republice najel cca 900 km, během pátku a soboty jsem ani na D1, ani v Praze, ani na Moravě neviděl hlídku PČR v akci mimo řešení dopravních nehod. Takže pravda o stavu zimních gum na českých silnicích se vyjeví pár hodin po napadnutí prvního sněhu. Snad v tu dobu nebudu mířit na Vysočinu. Pryži zdar, přátelé.
BF OPRAVA- Dále jsem ještě nalezl 8 starších vozidel kde na hnací byly ZIMNÍ na druhé letní pneumatiky.
BF Tak jsem zde přátelé. Zvládnul jsem to! Kontrolní činnost 9.11.2013 na rozkaz generál majora Shamba provedena. Zjištění je přátelé gum zde. Kvalifikoval jsem 3 základní skupiny vozidel dle kolegy. Novější vozy, starší nad 6 let a luxusní vozy. Rozdělil jsem to ještě na to jestli pneu byly rozdílné na přední a zadní nápravě a pak ještě jsem přidal kolonku pro protektory a dodávky
Zjištění je takovéto - nové vozy -51 ks na zimních, z toho 9 mělo na každé nápravě jinou značku,3 byly na zimních protektorech a 8 aut bylo na letních pneumatikách, 1 na protektorech.
U starších vozidel nad 6 let - 67 vozů na zimních pneumatikách z toho 22 mělo na každé nápravě jinou značku, 5 bylo na zimních protektorech, 24 bylo na letních pneumatikách a 3 další na letních protektorech.
Luxusní vozy dopadly následovně - 14 vozů na zimních z toho 3 měly na každé nápravě jinou značku a na letních jsem nalezl 4 vozy, protektory nebyly nikde.
Dodávek dnes nebylo mnoho - 4 byly na zimních a 3 na letních.
Dále jsem ještě nalezl 8 starších vozidel kde na hnací nápravě byly letní a na druhé zimní pneumatiky. 3 vozy z toho měly zadní náhon. Takže pozor!!! jsou mezi námi velmi nebezpeční řidiči.
Shrnuli to tak 144 vozů bylo na zimních pneumatikách, 43 na letních a 8 kaskadéru napůl. Výšku vzorku jsem neměřil, ale byly tam vidět velmi ojeté jak zimní tak i letní pneumatiky.
Celkově mí tedy vychází že 70% motoristů je nějak přezuto. To mne osobně překvapilo, protože jsem si myslel že se hodně přiblížime 80%. Někteří si myslí a věří že mají normu 4mm zachovanou ale pletou se nebo to prostě nijak neřeší. Jestli je to chybou majitele vozidla, který jezdí celý rok na zimních a nekouká na výšku vzorku, nebo si to doma v garáži dal na vozidlo sám a neměřil, nebo třeba díky servisu který to namontoval a asi ani pak neměl nevím, ale zde je také další důvod k zamyšlení jestli zimní guma třeba 12 let stará nezpuchřelá a jinak vůbec nepoškozená např. s 5,5 mm je horší než 3mm a stará třeba 2roky? Jak říkám a tvrdím chybí jasná legislativa a pravidla a dokud tu nebude budeme se tady zbytečně dohadovat. Jedno je však jisté -pojišťovák ani policajt a už vůbec ne STK se nedívá na DOT, ale na výšku vzorku a se 3 mm neuspějete v zimě u nikoho s 5,5mm i třeba 4,2mm jednoznačně ano. Je to vše k zamyšlení a stanovení jasných pravidel které tady tak moc chybí. Hezký zbytek víkendu přátelé gum a mnozí prosím popřemýšlejte nad sebou, svým podnikáním a nad hodnotami života. Bořek Filipec.
Worm Zdravím vás pánové,mozkový průjem pana velkohubého Ferdy je zbytečné komentovat. K otázce prodat novou nebo 12ti letou se 4mm jste se většinou vyjádřili pro starou což se vysvětluje tim ze je vás tady opravdu jenom 7 statečných kteří drží spolu. Hruška prodavej dal ty jetiny je to jen na tobe a tvém svědomí ale aspoň dopln na tvé stránky DOTku at ti chudáci vědí co kupuji. Dle mého názoru bys je mohl i montovat ve tvém servisu a ne posílat pplkem pak nebudou vznikat tyhle třenice. Pane Mensa možná by nebylo na škodu zveřejnit par názoru s téhle diskuse i v tištěné podobě aby i veřejnost věděla kam se dneska dostal pneuservis. Článek by se mohl jmenovat jeta 12ti léta je lepší nez nová. Myslim ze by zaujal mnoho čtenářů. S přáním hezkého víkendu se loučím.
BF Hezký den přátelé gum. Tak to já Shambo vyrazím raději na lačno aby se mi náhodou co spatřím neudělalo špatně. Tabulka a tužka připravená, mysl skoro vyčištěná, ruce perfektně nažhavené a ještě si jen rozmyslím zda si mám třeba kazit náladu dnes nebo až zítra, nebo mne to mile překvapí a pak mi bude třeba i chutnat. Nebezpečně se to tu nějak zatahuje. Doslova černota se sem blíží. Aut na parkovišti vidím pořádně. No uvídím jak skončím na servise co spáchám. Výsledky následně určitě zveřejním.
Shambo Pánové dobré ráno. Než se vydám s blokem, termoskou na čaj, dvěma řízky a kompasem hledat po veřejných parkovištích uživatele zimních a letních pneumatik, tak jsem dnes myslel na svoje babičky a na to, jak se dříve zavařovalo. Fortelné lahve, klasická zavařovací víka ( ne víčka), těsnící hranatá oranžová guma - zavařovačka. A ruce babičky, která zkoušela, jestli jí to těsnění přes zimu nezteřelo. I pryž má své limity. Pěkný den vám přeji.
Moris K stáří pneu dle mého názoru je 12 let poměrně přestřelený, obzvlášť na zimu a ještě navíc, že pneu již byla uvedena do provozu. V případě porovitosti pneu což předpokládám, že bych na pneu našel by jsme pneu nenamontovali!!! Konec kupte si nový nebo jedte pryč. Osobně si myslím, že montáž takových to pneu může poškodit jméno pneuservisu obzvlášť v případě, že by se něco řešilo.
pátek, 8. listopadu 2013
Anonym Dnes to vemu po čase zkrátka.Roboty tři prdele a vy tu kolikrát blijete kidy.Worm nejsem ani pro A ani pro B.Čínu peru okamžitě ven,starší klidně přezouvám,ale upozorním a na dańovku píšu dot a musí mi to zákaznik podepsat.Nezrobí pak nic když má problém a že jich už bylo těch dementů.AAA k tobě se vyjadřovat nebudu ty jsi usraný interneťák a takové kopu do prdele.Hrušku sice neznám,ale až mu budeš šahat po kotníky tak se ozvi´jinak šoupej nohama a drž tu skradlavou tlamu.Worme podle toho jak a co se napsalo jsi podle mne jednoznačně http://www.pneu-diskont.cz/ ,to se nepletu určitě a ty máš co mluvit o starých jetinách!!!Ty co jsi tahal staré klunkry a montoval je bez zkurpulí xxx let.Sám jsi známý na jihu jako vexlák se starýma gumama.Kur.. vy jste tu někteří pořádní sráči.To mluvím o servisech!To už ten Michal internetový je kolikrát lepší než některé hnídy servisu.Zdar a pojďte do mně kdo si troufne.Dnes vás tady totiž všehny dokopu,bo mě serete jací jste někteří trotli.Je mi jedno zda interneťák či lopata ze servisu.Zdar.
pátek, 8. listopadu 2013
Michal Čendo, no jooo, toho znám čoveče:-) Tak koukám, že svět je malý. :-) Jinak pro tyto účely Čendo mám takový pěkný papír, který zákazník musí podepsat, pokud přesto trvá na nazutí, viz ty knoty v run flatech. Je tam napsáno něco ve smyslu, že byl seznámem se stavem pneumatik a o vlastní vůli trvá na nazutí a byl seznámen s veškerými riziky, které mohou nastat....a věř mi, že tak 95% lidí si to rozmyslelo a nakonec to nasadit nechtěly. Ale víš co byla sranda. Že on pak šel do BMW a tam mu udájně řekli, že oni run flaty běžně po defektu takto opravují...No, já bych se tomu nedivil, že mu to řekli. V pondělí mi volal zákazník, že si tam šel koupit sněhové řetězy a protože má zadek širší jak předek, tak je neměli, ale poradili mu, že to nevadí, tak ať si ty řetězy dá na předek, že to bude Ok, což mi přišlo fakt úsměvný, vzhledem k tomu,že to dělali podle VInu, tak viděli, že to není xdrive, ale obyč. zadokolka. To mu ty řetězy na předku budou opravdu hodně platný...:-)))
pátek, 8. listopadu 2013
BroukPytlik dobrý den pánové a možná i dámy, kde se prosím dají sehnat zmíněné Meteory za uvedenou cenu?
pátek, 8. listopadu 2013
Michal Čendo máš recht, ale můžu Ti říct, že na prodeji ojetých pneumatik má hodně firem výnosně postavený byznis...já znám hodně let kluka, co má servis na Žižkově kousek od Jarova a prodává jen ojeté pneumatiky, já mu dodávám několik let nové, takže se dobře známe a můžu Ti říct, že kdyby jsi někdy viděl ty auta co si tam přijedou pro použité pneumatiky, tak by jsi nechápal. Tam jezdí i funglovky pro použité zimáky. Obouvá celé firmy do použitých pneumatik, má zákazníků jako hrom a když to vidím, co mu tam stojí na zvedáku, tak jen žasnu. Ale proč ne, je to prostě byznis, který vynáší, protože ty lidi ty gumy chtějí, takže proč ho za to osočovat, kdyby to lidé nechtěli, tak by je neprodával...Jak říkám, komu se to nelíbí, tak se může přičinit o změnu legislativy a co je psáno to je dáno, pak se tady nemusíme handrkovat a hádat o tom, co by se mělo a nemělo. Do té doby je to jen na každém co mu obuje. Já jsem stejně vyhraněný proti číně, jejíž prodej považuju za obecné ohrožení a nezodpovědnost. Stejně tak, jako by měli být vyřešeny opravy knotem a to používá strašná spousta servisů a to je teprve ta pravá prasárna a to by měl být trestný čin. Není sezona, kdy by se mi sem nevrátilo auto, které na svých cestách chytlo defekt a někde mu to opravili touto "velmi kvalitní levnou" metodou. Na jednu stranu je mi to jasné proč, vidí auto s pražskou SPZ, která není z daného kraje, tak si to lajsnou a ojebou ho, protože mají jistotu, že si ten člověk stěžovat nepřijde. A bohužel tím, že čím dál víc aut nemá rezervu, tak prostě oni na těch cestách ty defekty řešit musí, no někdy jsou i liní tu rezervu vyndat, to je fakt. Já jsem u stálých zákazníků zavedl od letoška takový voňavý stromeček, kde mají napsáno, že když se cokoliv stane, ať volají, faktem je, že poctivě volají...jenže stejně se mi 4 auta vrátili z touhle kravinou v kole a co mi sere, že to někde narvaly pánovi do run flatu, dokonce dva vedle sebe:-), viz fotka v profilu. Jenže když se zeptám, jestli mají doklad od toho, kde to dělali, tak se buď stydí, že se nechali napálit, nebo si to prostě nepamatují a nebo ho prostě vůbec nemají..