Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

BF
BF Hezké nedělní odpoledne přátelé gum. Při sledování dnešních dvou televizních debat mám skoro dojem že žiji někde mimo a ne v ČR. Tunely ČD Cargo, Pražská super díra Blanka, intervence ČNB a další podvody na lidi mne moc nenechává klidným. A tak co jsem se opravdu zase jednou nasmál je video ze včerejší holé zadnice Čtvrtníčka při předáváni cen na Slavíku. http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/pred-rokem-na-slavicich-sokovali-klus-i-landa-jak-to-bude-letos.html Jen se teď bojím ať takhle nedopadne třeba mnoho lidi u nás. Možná chtěl tímto gestem i naznačit ať se připravíme na tuto blížíci se dobu.
neděle, 24. listopadu 2013

Shambo
Shambo Konečně sobota, večer, klid a mír. Na Primě vařili, na ČT1 pařili, na TV Nova lovili slavíky. A já si čtu, co se vlastně v té naší zemi děje. Podle guvernéra SIngera ,,ukazují předběžná data o tuzemském HDP za 3. čtvrtletí přinejlepším pohyb na dně". Za těch pár mega roční gáže bych čekal od guvernéra lepší výkon. Jak se tak dívám, nejdříve se k devalvaci překvapeně vyjádřili exportéři - ti, kterým měla pomoci nastartovat procesy. Leč exportéři nejásají, nevděčníci jedni. Dále se hovoří o nových 35 000 pracovních místech. Bohužel, tady si není jista ani junta kolem guvernéra, ani zaměstnavatelé. Vyplýtvat na toto množství nových pracovních míst během hodinky 200 miliard je výkon skvělého hospodáře. Zkuste si dát do kalkulačky náklad na vytvoření jednoho virtuálního místa. Asi budete ťukat do kláves jako já a mazat a zírat a mazat a zírat. Pak se hovořilo o tom, že české domácnosti konečně začnou více utrácet. Konečně vytáhnou ty miliardy z peřin, květináčů a prasátek. Pánové, výrok o utrácení si zapamatujte - je to hláška pětiletky. Hlavně pozor u pultů, aby nám ty davy nedočkavých solventních kupujících nezbořily živnost. A pak jsem se dorazil dohady o neexistujících smlouvách na právně neexistující tunel Blanka. Ten, co měl být za 21 miliard. Zdá se, že ale i 38 miliard je málo. Za to nic, co je jen nechtěná díra v zemi. Černou stavbu lze zbourat, ale co s černým tunelem? Zasypat? Nasadíme na to Bakalovy havíře? Nebo to dají zase osvědčeným tunelářům? Aspoň bude mít Metrostav nějakou novou dlouhodobou zakázku. Snad i zaplacenou. Pan prezident pan Václav pan Havel na nový rok 1990 pravil, že ehm naše země ehm nevzkvétá. Co by nám řekl tento nový příští rok? Že jsme ehm tedy ehm takříkajíc v prdeli? Ještě, že máme tu naši bankovní radu. Ta to jediná s námi myslí fakt dobře, jen my to ne a ne pochopit. Pryži zdar, přátelé.
sobota, 23. listopadu 2013

Michal
Michal ...kdo chce mít opičku, musí mít i na banány :-)
pátek, 22. listopadu 2013

Hrouda
Hrouda Nazdar hoši Auto salony jsou chudinky. Dnes mě zákazník buzeroval že chci za přezutí i40ky na alu discích 925kč pneu si dovezly ze salonu a prej tam chtěj 800kč a to jsou prej autoryzovaný!!!!!! ( asi jako nadlidi nebo co ???). A já jsem jen půl člověk , tak jsem mu nabídl ať jede tam a on že kdyby to věděl tak tam jel , "Ale teď už je tady tak to udělejte říká a bez dokladu prosím" No vůl ze sálonu .

Anonym
Anonym Shambule ať víš za rok,unculka je to samé=trojská unce a když ty na okraj Já na druhý okraj zase zasmolené podrazy autosalonu.Zdar. http://www.novinky.cz/finance/319946-motoriste-se-casto-ocitaji-v-pozici-rukojmich-autoservisu.html

Michal
Michal Čendo...jak já říkám...věř, že i na audinku, možná na dvě z té bohulibé činnosti by zbylo :-)))))

Jake00
Jake00 pneubotky super firma :-d

Shambo
Shambo Nebudu rušit, ale zkus to v trojských uncích. Máš to jednodušší na přepočet.
čtvrtek, 21. listopadu 2013

Anonym
Anonym Dnes je to +-1300,-knedlíkových dolarů za unculku,tak si to zapiš za uši a do roka a do dne tě zvu na boží sůůůůůůůůůůd.Zdar a už neruš,kupju to po kilech!!!!!!!!

Shambo
Shambo Ferdo, jde o to, že zlato má cenu jen tam, kde je civilizace a trh. Jinak ok - do roka a do dne porovnáme cenu zlata. V čem to budeme počítat? V jaké měně? Navrhuji zimbabwský dolar. V letech 2002 až 2009 jeho inflace se řádově pohybovala v miliardách procent. Slibuji ti veselé počty.

Anonym
Anonym Aby jsi se hodně brzo a moc nedivil Shambo.Zlato je tu mnohem déle než papírky a vyměnit to za ty šušně vždycky jde.Tratit je v současnosti vůči blízké budoucnosti nemožné.Sleduj kurz a za rok si to napíšem.Počítám zisk min.30% Zdar jdu kupovat cihličky.Nerušit!

Shambo
Shambo Zdravím všechny, já bych byl Ferdo s tím masívním nákupem zlata opatrný. Ze zlata se nenapiješ nenajíš. Investice zítřka - srub u zdroje vody, luk, šípy, sekyrka, zápalky, motyka, pole a bible ( korán, figurka Budhy, židovský svícen nebo indiánské korálky atd.) A sebrané ročníky Pneurevue. Ovšem pozor - špatně se s ní podpaluje roští, je to jen na čtení o skvělé minulosti, co už byla.

Michal
Michal Ferdo, já to dostal včera taky tu nabídku...na náklaďáky. Jinak ta ulice, tu já moc dobře znám, protože kousek dál ve stejné ulici je ta firma, se kterou na mě nokian upekl tu levárnu, jak jsem se tu rozčiloval v létě. Jinak tahle ulice vede přímo k Pankrácké věznici a soudu pro Prahu 4 a taky v tom baráku sedí všichni nejvyšší státní zástupci......Jinak Čendo s tou cyklostezkou...na čtyřce respektive mezi Šeberovem a Hrnčíři vyrostla před pár lety stezka pro kola. Dlouhá tak...no abych neřekl, tak 1,5 km, ale spíš méně...no a stála krásných 15 milionů....

Anonym
Anonym A sídlo taky stojí za to. Ať žijou pneubotky. https://maps.google.cz/maps?q=Na+Vesel%C3%AD+1206/14&ie=UTF-8&ei=01SOUubZO8eV7Abp_4CYBw&ved=0CAgQ_AUoAg Zdar.

Anonym
Anonym V KTERÉ TRUBCE BUDE ASI PŘEZOUVAT? https://maps.google.cz/maps?q=Rude+armady+651/19a&ie=UTF-8&ei=F1OOUqCvN8fA7AbPuYDgDg&ved=0CAgQ_AUoAg

Anonym
Anonym Jestli chceš něco nového,tak třeba tohle.Jeden šulin co odešel od Polského Artgumu a měl přes 50 litrů měsíčně na výplatu nic jiného nevymyslel než si otevřel nějakou pneušopu v Karviné a sídlo v Praze kde je asi blaze.Teď všude rozesílá emaily s cenami a jsem zvědav kdy to bude kur.. na entou.Další dement co bude prudit a potřeboval by lopatou přes tlamu.Jen ty ceny za servis a geošku svědčí že špatně upadl na hlavu.Tomu ukopnout úsměv by byla pochvala.Zdar. http://www.pneubotky.cz/index.php?id_cms=4&controller=cms

Anonym
Anonym Jsem stále na příjmu.Snažím se být na některé z vás dobromilný a šetřím vás veřejnému bičováni.Gumy se trošku šprajcli a tak si klepu nýtky jako v servisu u Svěráka.To je samo sebou vtip.Dřu jak Ukrajinec na stavbě.Na rozdíl od toho chudáka mám za to slušné kroupy.Ty měním na doporučení našeho kolegy za zlaté cihličky.Je teď příhodná doba.Ještě kouknu na stříbro a drahokamy,tam to vidím taky dobře.Kačka jde do kytek a euroš stéjně časem lehne,dolar je v řiti a tak asi začnu brát i tu Čínu.Ne gumy, ale prašule.Tam vidím do blízké budoucnosti velký kapitál a potenciál.Nejsem takový vůl a debil jak si mnozí myslíte.Budete jen čučet jak péra z gauče jak to příjde a s eurem budeme tapetovat hajzly s dolary utírat holé zadky.

Michal
Michal ...To víš Čendo, to je přesně ta sviňárna. Tebe budou prudit kvůli ceduli, která ničemu nevadí...ale, že je podél silnici tři prdele nelegálních bilboardů, o které se může člověk při bouračce zabít, nebo které mohou způsobit osvětlením nehodu, to je OK....

Shambo
Shambo Čenda... tak ono je to tak jednodušší. Koneckonců, většina z nás má vojnu za sebou. Ale jedno ti opravdu nemohu uvěřit - ouřada BĚŽEL??? Jsem v šoku. Co vy v té Praze nemáte... Ne dosti na tom, že z tunelu Blanka se během jednoho dne stala nejdelší pěší zóna v tunelu evropské metropole. A navíc je to černá stavba. No to my u nás na vsi mít nikdy nebudeme... ožebračit se kvůli tunelu do nikam.

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz