BF Krásný a příjemný poslední den v roce přeji všem v oboru z Třince. Chtěl bych v tuto dobu všem přispěvatelům z této diskuze poděkovat za snahu zde komunikovat, informovat se, nacházet řešení, pomáhat a hlavně mít chuť spolupracovat na řešení problémů které nás v sektoru pneu tak moc někdy trápí. Chtěl bych také požádat aby se i mnozí další kteří tyto stránky navštěvují a je jich skutečně velké množství se přidali a taky napsali co je trápí, pálí, štve, ale taky těší s čeho mají radost a třeba i užitek. Vždyť tyto stránky jsou tu pro nás a měli by jsme toho využít co to jde nejvíce. Děkuji za sebe také především redakci Pneurevue za možnost větší komunikace mezi námi. Přeji do toho roku 2014 všem skutečně rozumným lidem v oboru jen to nejlepší, mnoho pracovních i osobních úspěchů a hlavně všem přeji pevné zdravíčko které je určitě to nejdůležitější. Na shledanou přátelé gum opět v roce 2014. Bořivoj Filipec http://www.pneucentrumprofi.cz/
úterý, 31. prosince 2013
Anonym Zdar bando.Vrátil jsem se na skok z ciziny a tady se tedy zatím nic moc neděje.Tpms budu komentovat jak se vrátím z dalekých cest.To je a bude asi téma roku 2014 ještě s našimi výhradními kteří budou asi žrát i trávu kolem cest.I na dalekých cestách na vás některé šméjdy myslím a nezapomínám.Už jste možná slyšeli teplý drb který jsem se teprve dnes dozvěděl že náš kámoš Peškulaltaxi zasekl díru u Michelinu přes 10mega a Nokouše kámovi Hyblhergotovi něco o trochu méně.Tady se někdo brzy asi pořádně pose....Ať žijou soudruzi,budujme,tleskéjme a podporujme síť těchto zlodějů kteří okrádají zase jen zloděje.Hezký silvestr přeju všem normálním a ti ostatní ať se ožerou,sperou,schlastají do němoty a jak se proberou z té kure... opice ať už nejsou takoví tupci,dementi a magoři.Zdar,zdar,zdar.Jedu už rychle v dáli,letadlo čeká.A nebojte se zase se tady do toho marasu vrátím.Jsem a budu totiž některým z vás noční můrou.Uáááááááá.Čus.
Michal Poo taky mě to překvapilo ta otázka. Je fakt, že tohle mě nenapadlo, Sice jsem tam dal nad 4500, ale to jsem přestřelil, spíš bych to viděl tak kolem 3700-4000, ale kouknout na německý lidl to mě nenapadlo:-)
sobota, 28. prosince 2013
Shambo Nic není takové, jak se zdá. Analytici trhů Research and Markets vydávají novou zprávu o vývoji evropského prodeje s osobními pneumatikami all season pro období 2014 - 2018. Byl jsem překvapen, možná budete také. V tomto segmentu se čeká výrazný nárůst prodejů - až na úrovni 11,6%. A důvod navýšení spotřeby těchto celoročních trvalek? Snaha zákazníků ušetřit. Místo dvou sad - jedna jediná. Logika v tom pochopitelně je. Ovšem po dvou vlnách marketingového tsunami s hesly ,, jezděte v zimě na zimních ,, a ,, používejte v létě letní ,, nás čeká zcela nečekaně lidová kampaň ,, jak na nový rok, tak po celý rok.,, Pryži zdar, přátelé.
Shambo Ach, bod 89... stimulace pojišťoven pro stimulaci řidičů ... :)
čtvrtek, 26. prosince 2013
Michal Z toho vidíš, jak je EU zvrácená. Ti mladší mají dle mého názoru víc povědomí u gumách než starší, od kterých často slýchávám: Zimní gumy jsou naprd, dřív nebyly a taky jsme jezdili......Shambo bod 89 je vyloženě delikatesní dezert....Víš co je nejlepší. že nehod neubudude. Ono je to jednoduché. Aut je prostě zkrátka strašně moc, provoz je hustý a to je velký problém, ne to, jestli auto bude mít další a další vifikundace.
Michal Bod 73....... žádá Komisi, aby do roku 2013 vypracovala návrh směrnice o používání zámků zapalování s detektorem alkoholu, a to včetně příslušných specifikací, pokud jde o jejich uplatňování z technického hlediska.....přátelé. tak za chvilku to bude tak, že auto Vás nenechá nastartovat, pokud zbaštíte před jízdou margotku, nebo si ostříknete okna zimní směsí, která nebude zkoncentrovaná.
Michal Já tu unii nesnáším. On shambo bod 75 je teda úplně výživnej...za chvíli zakážou i kabriolety, že to není bezpečné....
Shambo Přátelé pryže, dobré odpoledne, pokud se chcete podívat, jak vypadá usnesení Evropského parlamentu o Evropské bezpečnosti silničního provozu, máte právě tady a teď příležitost si počíst. Pasáž o TPMS najdete pod bodem č. 85. Ale ta je v tom textu miniaturní. Některá data jsou alarmující, cíle ambiciozní. Záměr a záběr ohromující. No, posuďte sami. http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:C:2013:056E:0054:0067:CS:PDF
BF Jen mě u TIP TOPU zaráží ta spolupráce s neprověřeným Valorem. Chtěl bych vidět jak by to osobně řešili že jsem namontoval např. senzor Valor a nefungoval by mi a já Tip topu následně poslal fakturu za kompletní přehoz pneu navíc. To bych skutečně chtěl vidět jak se k tomu zrovna tato firma postaví. Mít něco co je tady na začátku a podle mne to ještě ani dobře nefunguje a není dostatečně prověřené není zrovna to nejlepší řešení. Proto zavolám co nejdříve do Brna a poptám se jak to vidí oni a co mi odpoví Vám tady velmi rád sdělím. Myslím že je potřeba se ptát a informovat kdy je ještě relativně dostatek času.