Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

BF
BF SJM ty chlape zlatý, tak rád tě tady zas vidím. Věř, že kdybych nejel do F-M na schůzku a kde mám stále papírové bydliště a tím i volební místnost, neobětoval bych na nějaké EU volby ani haléř natož náklady na 50km jízdy. Jel jsem kolem své volební místnosti a tak jsem si řekl proč je trošku nevyzkoušet. A vyšlo to, nezklamali, nachytali se. Perfektně mne to nabudilo! Mám po dobrém obědě a tak se vybleju z té EU špíny až někdy jindy. Jedno však vím jistě i to 1% kdyby bylo rozhodne o tom že ty prasata se zase nažerou jako nikdo jiný.
neděle, 25. května 2014

SJM
SJM Hezké dopoledne přátelé, zdravím Tě Bořku. Obdivuji, kde bereš tu duševní sílu po týdenní práci na návřěvu volební místnosti. Já jsem byl rozhodnut se nezúčastnit dávno předem, ale vzal jsem si příklad z Černých baronů, kde poručík Troník přiznává, že nejvíce ve studiu Marxismu-Leninismu vynikají ti soudruzi faráři a tak jsem zapátral, co je vlasně smyslem EP. Zjištění bylo mnohem, mnohem děsivější, než jako zarytý odpůrce jsem vůbec čekal. Např. poslanec EP nemá zákonodárnou iniciativu. Nemůže zákony předkládat a tudíž ani rušit. Vše je v rukou evropské komise, kterou ale nikdo nevolí !!!! Toto si málokdo uvědomuje, ale systém není nepodobný např. zakotvení vedoucí úlohy KSČ do ústavy a volby do EP mají tak výrazně podobný smysl jako volby za komančů. Těch 530 čí kolk darmojedů s desetitisícovým aparátem je legálně korumpováno a je jedno zda tam sedí Petr nebo Pavel, ti si rybník nevypustí a za mrzký peníz obětují zájmy vlastních ovčanů,kteří je mají za to volit a zbožňovat ? Lisabonská smlouva navíc okleštila již tak malou váhu tzv. malých zemí a 3% "našich" poslanců by nehrálo žádnou roli i kdyby celá EU stála na demokratických principech, natož za současného stavu. Další lží v celé řadě je tvrzení jednoho kanditdáta vedle druhého, jak budou hájit české zájmy. Ani to není pravdou, protože každý poslanec se zařadí do nějaké celeovropské frakce ( socani, křesťané, skeptici) a je tak součástí multi-kulti evropského proudu, kde muziku zase tvrdí velké státy. Rovnost mezi malými a velkými státy nikdy nebyla a nebude, vidíme to dnes a denně, co svět světem stojí. Zamyslete se, jak se všichni v EU bojí referend a tam kde jsou, kladou pro jejich vypsání či platnost nehorázné podmínky. Volby nejsou ničím jiným a sledujte, jak nikdo ani brvou nehne, když se zúčastní voleb 15% voličů. Při takové účasti je referendum o sebevětší pí.... neplatné, ale volby budou platné a legitimní i kdyby přišlo 1% voličů. Jdu blejt velebnosti.
neděle, 25. května 2014

BF
BF Hezký den přátelé gum. Tak máme konečně ty slavné euro-volby za sebou a napíšu Vám jak to je zbytečné. Video je jasně výmluvné jak to tam funguje a tak jsem se rozhodl že otestuji lidi kteří tam sedí a berou naše společné peníze. Jel jsem včera na schůzku po obědě do F-M a zašel si do volební místnosti. Našel jsem se podle písmene abecedy a dal občanský průkaz ke kontrole. Po chvilce mne společně ještě s kolegyní v seznamu našli, odškrtli, vrátili občanku a dali obálku s kandidáty o kterou jsem požádal. Šel jsem za plentu a protože jsem neviděl ani kdo kandiduje tak jsem si tak 3 minuty listoval v papírech. Protože jsem euroskeptik a tomu slavnému parlamentu věřím tak že v Bruselu je jim dobře, vzal jsem jeden lístek, perem proškrtal kandidáty a tím jsem udělal neplatný hlas. Dal do obálky a vhodil do urny. Pak jsem se otázal kdo je vedoucí volební místnosti. Ozvala se nejistě paní a já ji podal občanský průkaz ze slovy co je na ni špatně? Po chvíli váhání mi odvětila že je propadlá několik dní. Ano a jak to že jsem na ni u Vás odvolil? V tu chvíli zavládlo ve volební místnosti hrobové ticho a nervozita šla krájet nožem. Říkám: nebojte nejsem žádná kontrola, jen jsem zjistil před hodinou než jsem sem z Třince za Vámi vyrazil, že mám propadlou občanku a tak že si Vás trošku vyzkouším. A prošel jsem! Naštěstí tady mám platný pas ke kontrole a můžete být také klidní že osobně můj hlas je určitě zcela pro me myšlení o EU neplatný. Přišel jsem jenom abych přesvědčil že volby jsou jen fraškou, kde se vyhazují jen další a další peníze v době kdy není na nic potřebného. S těmito slovy jsem opustil volební místnost kde hustota nervozity prudce stoupala a z úsměvem na rtu jsem vykročil do parného slunečního dne. Na závěr chci už jen říct, že vyhodit peníze jde i lépe. A zkontrolovat občanku na přední straně je tak jednoduché. Při počtu lidí kteří na tyto volby zamířili je to snad věc která je samozřejmostí. Přirovnal bych to jako by jsem na auto prodal a namontoval sice čtyři kola, ale jedna by měla úplně jiný rozměr a neprovedl kontrolu. Asi tak přátelé gum.
neděle, 25. května 2014

Anonym
Anonym Zdar bando!Včera pařák,dneska hic a práce pěkně odsýpá.Bořo,co se týče toho co jsi mi řekl tak jednoznačně pokud to tam bylo tak ti ty věci mají dát a nevykecávat se že to je jen pro skladové vozy.Bylo tam při zakoupení auta je to a to bonus a že to je jen na skladovky mne osobně by nezajímalo.Poslal bych je do všech ...co je psáno to je dáno.Ať to šmrncem nasolí a nemelou kraviny.Normálně to je u mne podvod!A že jsi je upozornil to je hezké a můžou být rádi že to nemusí dát všem co si už koupili auto od dubna kdy mají tu jejich akci.Normálně se nesmol,napiš vedení co to je za bordel že lžou lidem.Žádný omyl,to bylo cílené aby vůči ostatním automobilkám vypadali jako frajeři že něco dávají k autu.Sprostý podvod to je a klamavá reklama!Jinak kde mám kámoše Faka.Jaksi je mi po tom šméjdovi smutnio.Nemám si do koho zdravě rýpnout.Zůstali tady jen ti solidní.I ten chytrák z Břeclavi co tu pisákoval kraviny raději ztichl.Dlužník byl jako prase a vyskakoval si tu jak mistr světa.Kde je mu konec?Dnes nemám už čas si ho podat,tak,snad příště.Zdar bando líná kravaťácká a lenivci kancelářští co umíte jen na hubě hloupě tlachat.
sobota, 24. května 2014

Michal
Michal SJM moc moc Tě zdravím a moc děkuji za vysvětlení. Já jsem toto právě hodil do pléna, protože jsem o tom problému vůbec nevěděl, tak jsem právě chtěl vědět názory Vás kluků, kteří jsou z dané lokality. Já se o tom dočetl v Pneurevue, tak jsem to hodil do googlu a vyjelo mi to s tou vodou. Samozřejmě vím, že to bez vody nejde, o tom žádná, ale v množství článků a důvodů, které mi tam vyjeli vypadala voda jako zastírací manévr nějaké loby. Tak proto jsem to téma nadhodil a jsem moc rád, že jsi to uvedl na pravou míru. Aspoň je vidět, jak fungují naše média, tohle co jsi napsal se totiž nikde nedozvíš a pak člověk přes půl republiky, který o tom neví má naprosto zcestné informace. Tak Ti moc děkuji:-) A jak se Ti daří? Je vše OK?
pátek, 23. května 2014

SJM
SJM Dobrý večer pánové. Michale, rád si přečítám tvé příspěky, jsou dobré, nicméně realita s holešovskou zónou je poněkud jiná. Holešovská zóna je sama o sobě prasárnou největšího kalibru z dob panování ODS tomuto kraji. Vím, že Zlínský kraj v době panování modrého ptáka Lukáše nebyl tak mediálně profláknutý jako např. knížata z Hluboké, či Ústí, Chomutova atd., ale to nezavdává důvod se domnívat, že tam panovaly výrazně lepší poměry. Další nehorázností bylo tvrzení, že vznikne spousta nových pracovních míst. Je třeba si uvědomit, že tady se jednalo pouze a výhradně o přestěhování výroby z bodu A do bodu B. Počet praconích míst ale utváří výše poptávky po výrobcích, v tomto konkrétním případě v drtivé většině mimo ČR a tudíž o tom nerozhoduje poloha v Otrokovocích či Holešově. A jako poslední bych zmínil fakt, že do zóny něchtěli sami lidé z Mitasu. Otrokovice mají dík mnohaleté historii vybudovanou spádovost z regionů Hradišťska, Brodska, Valašska a Kroměřížska, je tam železniční uzel. V holešovských polích není vůbec nic. Na Zlínsku má gumařina tradici od T. Bati, v Holešově se 40 let šily jen trenýrky. A poslední poznámka, myslím, že voda je dosti závažný důvod, pokud mě paměť slouží, v současném tisíciletí se mají války vést hlavně o vodu, tvrdí znalci ( vidíme i něco podobného na Krymu). My přežije bez pneumatik, aut, dokonce i bez ropy a proudu, ale ne bez vody.
pátek, 23. května 2014

Michal
Michal Tak mám konečně více času a tak jsem si přečetl konečně pořádně pneurevue. Velmi mě zaujal článek a o té nové továrně Mitasu v Otrokovicích, jak v Holešově tu továrnu nechtěli. Tak jsem to hodil do netu a vylezlo, že se Holešovští báli znečištění vody...to je takové chabé na můj vkus, v tom hrálo určitě roli něco jiného, protože připravit se dobrovolně o mraky pracovních míst jen ze strachu, že by se mohli znečistit spodní vody, což všichni víme v dnešní době je u této výroby velmi nepravděpodobné....spíš to smrdí nějakou loby, protože jinak si nedovedu vysvětlit, proč absolutně nepoužívanou průmyslovou zonu nechtěli obsadit...
pátek, 23. května 2014

Michal
Michal No ono v německu čendo se hlavně jentak někdo nesplete. U nás se všem vymýšlí složité chujoviny a pak je v tom bordel a z toho pak vyplývají nedorozumění...páč všichni jsou tu vyčuraní jak mrak...
pátek, 23. května 2014

Michal
Michal Bořku, přiznám se Ti, že nevím. Asi podle situace. Já jsem ale obecně proti akcím zaměřený a moc na ně nereaguju. Záleželo by, co by to bylo a v jaké hodnotě, Ale zase přiznám se, že bych nad tím uvažoval, jestli se jen spletli nebo by to bylo cílené, aby nalákali lidi. Splést se může každý a jsme jen lidé. To druhé je ale už bejkárna, takže bych se ozval...ale fakt těžko takhle soudit...
pátek, 23. května 2014

BF
BF Dobrý večer přátelé gum. Dnes bych vás chtěl o něco poprosit. Jak by jste se Vy zachovali a co dělali kdyby jste si chtěli objednat nebo zakoupit nějakou dražší věc, dejme tomu třeba auto a na internetových stránkách tohoto výhradního dovozce, prodejce by jste ještě viděli že k tomu je bonus nějaký potřebný hezký dárek který samozřejmě chcete, ale oni Vám ho najednou nechtějí dát protože někde udělali hloupou chybu. Co by jste v takové situaci dělali Vy? Jde jasně o klamavou, zavadějící reklamu která je jak vyšitá a po mém upozornění to během pár hodin předělali s hvězdičkou a poznámkou že je to tak a tak. Stránky jsem si však s akční nabídkou krásně uložil a hovor s infolinkou nahrál. Jak by jste se zachovli Vy. Díky za názory. Bořek.
čtvrtek, 22. května 2014

BIB
BIB http://www.auto.cz/jak-stare-pneumatiky-uz-mohou-byt-nebezpecne-81235 co si o tom myslíte? Já si myslím že konkrétně u letních pneu jsou nějaké tři roky použitelnosti hoodně velký úlet.
úterý, 20. května 2014

Michal
Michal BIBe, tak moc děkuju, to jsem zase o něco chytřejší. já totiž těch 1,8 moc neznám, všichni tady mají buď 1,2 nebo 1,4, ale 1,8 si vůbec nepamatuju. :-)
úterý, 20. května 2014

BIB
BIB Michale 1.8TSI 180HP je pořád EA888 ale už v její třetí evoluci. Ale to už tu řešíme věci které sem zas až tak moc nepatří :-) i když vše souvisí se vším.
úterý, 20. května 2014

Shambo
Shambo Skvělá debata, přátelé, zase jsem o něco více a lépe informován! Děkuji všem!
úterý, 20. května 2014

Michal
Michal Aha, já myslel, že všechny motory v platformě MQB už mají řemen, že od řetězu úplně ustoupili, to jsem nevěděl, že u 1,8 TSI EA211 je také řetěz. Jojo, ty problémy ty první TSI měli v těch 1,2 77 kw a 1,4 TSI 90 kw. Já už tam mám z továrny to upravené pouzdro vedení řetězu a jiný napínák, takže to přeskočení tady už je posychrované. Jojo media to přikrášlí pěkně, ale je to boj o každé prodané auto.....ale podle těch aut tam, tak to vypadá spíš na modely pro USA, než pro Evropu..a v americe to bylo s prodejem auto jednu chvíli hodně hodně blbý...
pondělí, 19. května 2014

BIB
BIB Michale i tato modernizonaná 1.8TSI má řetěz jako starší 1.8TSI 160HP kterou jsem měl předešlém autě. Kultivovanost je naprosto v pořádku i u řetězu, problémy měli hlavně 1.2 a 1.4TSI. No ale to už jsme od TPMS trošičku utekli :-) Bořku a to nás média krmí tím jak prodeje aut šlapou, ale asi ne všem značkám se daří.
pondělí, 19. května 2014

BF
BF Tohle je taky hodně zajimavé přátelé gum -- http://www.tvnoviny.sk/zahranicne/1756765_kde-koncia-nepredane-auta-z-celeho-sveta-na-takychto-megacintorinoch
pondělí, 19. května 2014

Michal
Michal Tak benzíny se s tím vyrovnávají daleko lépe, než diesely. Obecně nafťáku žádný start nedělá dobře, ale ty benzíny a hlavně TSI se s tím vyrovnávají v pohodě. Zase, že ta baterka bude pod zátěží také není špatné. Jako máš pravdu, že ta paralela tam je s TPMS to máš pravdu. To 1,8 TSI to Ti Bibe moc přeju, to musí být paráda. Já mám 1,2 TSI 63 kw a jsem z toho motůrku nadšený, na to jak je malý a slabý, tak je krouťákem a odpřevodováním teda úplně jinde než dřív 2,0. hlavně ta spotřeba se mi líbí. Ale v 1,8 TSI to musí být parádní svezení, Ty už máš navíc řemenový rozvod, takže ten motor bude více kultivovanější, oproti tomu řetězu. :-)
pondělí, 19. května 2014

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz