Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

BF
BF Hezký večer přátelé gum. Míšo souhlasím s tebou že někteří vstupují do různých síti jen aby se trochu očistili, otřepali, nebo i prodloužili svou křeč a životní dráhu u pneumatik. Někteří vstoupili že doslova museli, ať už kvůli dluhům, nebo jiným okolnostem, další si nečtou dobře smlouvy když se jim maže med kolem pusy a pak hořekují, někteří tam lezou z donucení a další důvody nebudu tady ani raději rozebírat. Někteří už nepodepsali další prodloužení v sítích, přecházejí jinam, další čekají až jim skončí nesmyslné ponižující a pro mne i ubohé smlouvy. Sám v tom článku který Ferda zmiňoval píšu o vyčištění všech sítí u nás, protože to co je v některých sítích za nepořádek je až neskutečné. I my uklízíme a nemíníme nikoho šetřit, prosit, uhánět. Chceš? Tak musíš taky přiložit ruku v dílo. Nechceš? Běž a měj se. Výsledky jsou jednoznačné a nebudu to tady rozvádět, ale vím co tady píšu a jsem rád že jsem součástí nové své rodiny servisáku kteří chtějí pořádnou změnu v tomto nepořádku a dělají pro to velmi hodně a pracují pro budoucnost nejenom sebe a sítě velmi usilovně. Ta budoucnost je totiž úplně někde jinde, než být sám voják v poli a bojovat s větrnými mlýny mocnosti. To by však dnes již stačilo k sítím. Právě jsem trávil nějaký čas na studium ceníku Ba+Co který jsem měl už pár dní akorád jsem si ho vůbec nevšiml. Nevím kolik bude nakonec % sleva, ale mám radost docela jako malý kluk, protože to není žádný super nářez, který se možná trochu i čekal. Myslím že se to bude pohybovat v rozmezí jak u koho +-37-40%. na Barum. Opět takový neutrální ceníček a protože to nejsou moje preferované značky, tak jsem docela i spokojen. Šanci mají určité značky. Ať už je to zmińovaný Nokian, BarumConti, Sava,ale taky třeba i má velmi oblíbená Lassa. Možná že i GT Radiál příjde letos po jednání se slušnou zimní nabídkou. Hankook už podle mne nepřekvapí, Michelin nevidím růžově, Bridgestone a Pirelli jsem ještě ani neviděl. Moc jim však nevěřím. Zvlášť u Bridgestonu mám velkou skepsi. Jejich obchodní politika je doslova mrtvolná. Vždyť od nich odcházejí velké, známé servisy a myslím že mohu říct že i velké jména pneuoboru. Kde soudruzi udělali chybu je téměř jasné. To zas ale snad někdy příště. Hezký večer a krásnou noc přeji všem rozumným v tomhle špinavém oboru.
neděle, 1. června 2014

Michal
Michal Ferda to pěkně shrnul, já akorát nesouhlasím s těma sítěma, ty moc rád nemám a třeba tady v praglu platí, že kdo vstupuje do Premia, Euromasteru nebo Firstopu si tím zpravidla prodlužuje život, protože zatím ti, co do toho vstoupili měli velké existenční problémy...................no co se nexenu týče, já myslím, že to s trhem nějak zásadně nezacloumá. Na to jsou tu daleko větší fajnšmekři z asijsé polokoule, kteří dělají mnohem "renomovanější" a lepší než jsou nexeny a už jsou tady x let, například Hankook. Zkrátka dosáhnou nějaké úrovně a po ní pak pojedou...Ostatně na vozidlech Kia a Hyundai je to krásně vidět. z nošovic to všechno shazují na Hankookách a že by z těch gum tam byli ty lidi nějak odvaření to se říct nedá, stěžují si na hlučnost a na zimu si nepamatuju, že by někdo kupoval na i30 nebo ceeda hankooky, většinou tam nacpou právě barum a tak to bude i s nexenem. Nehledě na to, že škodovky pro český trh dostanou stejně obvyklou čtyřku a nexeny jdou z boleslavi na autech na exportech do Polska a Maďarska, ale kdo ví, co bude dál...
neděle, 1. června 2014

Tire
Tire Taky jsem zvědavej jak to zacloumá s trhnem až dorazí na trh Nexen made in Czech... hlavně když na "domácím" Barumu je z 80% made in Romania
neděle, 1. června 2014

SJM
SJM FERDO vzaj jsi to hezky z gruntu a pěkně popořadě. To se mi líbí. Je nepochybné, že šmejdům cvakají prdelky. Bude se opakovat, ti tzv. šmejdi nejsou hloupí, ba naopak, jsou chytří i vzdělaní, mladí i krásní, chybí jim však jedno, morálka. Jak pravil jeden moudrý člověk: Rozhodne li se vás okrást gauner s IQ houpacího koně, sebere vám pěněženku či něco podobného. Rozhodne li se vás okrást bílý límeček, nedej bože s titulem JUDr.MUDr.PUDr. bývají následky často fatální nejen pro vás samotné, ale pro celou rodinu. O právním státě a rovnosti před zákonem zde nemůže být ani řeči. Situace v pneuoboru je jen obrazem celkové situace ve společnosti. P.S. Pan Částka by moh ale něco přihodit do placu, když jeho mazel NEXEN se rozhodl na chmelnici pro továrnu. Že by se schylovalo k podobnému přetahování jako škoda-hyudai ?
neděle, 1. června 2014

Anonym
Anonym Zdar buci a puci v tom gumi bordelu u nás.Mám dnes konečně trochu času a taky se přidám k plkům na některé šméjdy.KK ti jsou zralí na pěst na oko.Jsou asi mázlí kladivem přes palici.Na co si tady hrají?Jejich epocha života je za zenitem a to co bývalo už nikdy nebude.kdysi si vážili pneuservisů,každý kdo chtěl brát musel mít živnosťák na pneuservis.Jezdili každý den po servisech tady na severu a vozili gumy až do domu.Pak jim jeblo v kuli a začali internet a nakonec odstřihli servisy které je vynesli tam kde dnes jsou a bez kterých by si ani neutřeli prdel.Sprosté hovada to jsou a když se rozhodli nechat 1procento rozdíl mezi lidem a těmi co mají stroje jsou to pro mne jen ubozí dementi a trotli.Podívejme se kde je dnes konec strupovi Pešíčkovi.Zprasil vše co šlo,nasekal dluhy a ticho po pěšině.Tak možná jednou dopadnou i ti bratři v triku,kéž by.Částka ani nevím jestli ještě žije,nebo jestli ho něco třeba nepostihlo.Mohl by hodit něco do placu třeba o nexenu,ale rozumného ne jako ten hotentot mrkáček Čiko s nej... Hnídek zalezl taky do ďury ani ho není vidět,gpd se sere kam i nemá,lozí do všech boud a šop a kňurají ať od nich berou.Běžte s tím někam šméjdi!A teď hlavní paznechti.Mikelinek je úúúplně v řiti řiťoucí.Zima je pro ně skoro smrt.Ani ta jejich nová5 jim nepomůže.Kormoše stojí za starou belu,bláto s černou tmou smíchané.Goodoši taky nevyhrají s novinkou9 ti se budou potit.Sava už taky není co byla,co to robí vPolsku a v kde jaké rumunřiti.Barumíci lulíci no to jsem taky zvědav.Kámoš z bestdrajvíčku mi volal že ceníky jsou na place a že mi je pošle po neděli.Tož na to jsem teda nadržený jako béjk co kluci buci kravatoví vyplodili.Běžná sleva 37-38na Barum bude opět o ničem když tu nějaký jejich nasazený hotentot dává 42%do ulice.Kur...kde jsme!Ať si to ti kravatoví šulini co lozí po Otrokovicích strčí do zadku a zapálí,ať jim ta teplá guma a papír udělá příjemně na klofáka a dobře na duši.Brička tak ta je v čechách nepoužitelná,ti z tím jejich firesttupem se můžou vyfotit a pirelli teplí kluci tak ti mají dobré tak kola od 18nahoru jinak to stojí za 3hovna.Jak se tak na to lehce koukám tak dobře to začínají dělat někteří ti malí výhradní u nás.Ne však typu kokoška mrkáček s jeho nejlepší prémiovou značkou Nankinkung!Ten je mimo mísu a čekám kdy příjde se super gumou jukimukibuki a taky Částka nepředvedl s Nexíkem na servisy skoro nic.Zhrnuli to kolem a kolem tak zima letos bude brutál!To bude řežba jako prase!Ještě snad jesti jste si přečetli konkurenční Tires-Equipment od Pachmana,který zrovna studuji tak tam je pár dobrých článků.Budoucnost totiž fakt není v jednotlivcích kde nemáš a já také šanci oproti zmetkům a šméjdům se postavit,ale v sítích kde máš možnost nejenom přežít,ale i jít i někam dál.Některé stojí za neskutečné ho.. a ještě jednou ho....,ale myslím že bych si tam svého favorita našel.A tím že je tam kámoš servisák,tak vím že to u nich funguje od letoška docela dost dobře.Jde to vidět že to funguje narozdíl od mnohých dalších.Kdo totiž chce,tak dokáže i hory přenášet.Strana 50-55 je vaše špinaví hoši od gum.Takže bando líná kravaťáci Vy se proberte,hoďte se do gala a naběhněte na pneuservisy velmi slušně s nabídkou která rozdrtí ty smradlavé vychcané a někdy i podvodné skunky internetu!Když totiž ne tak Vás nakopou do řiti a poletíte jak oštěp od Železného v největší jeho formě.Bude vám to pak i pořádně patřit.Takže ještě jednou si to zopakujeme pro hlupé kravaťouše.Přijet,vystoupit,upravit kravaťíčku,nasadit úsměv,zaklepat, vstoupit a rozbalit jedinečnou a supr nabídku která oslní toho pneuservisáka že si pokecáte a nakonec podáte čestně ruku,která stvrdí že je opět za rohem nepodrazíte a že to nejebnete někomu na internet!Pak jste totiž předem mrtví a choďte na beton kanálami,protože vás jinak někteří servisáci vykastrují!Pro dnešek končím,jsem nebojte ale stále ve střehu a mám na mnohé namířeno svým obrovským dělem.Kdykoliv střílím do těch zmetků,šmejdú,co to tu kur.. ser... a prasí.Jdu zjišťovat nějaké novinky s tohoto bordelu co tu máme a jak budou nějaké bomby,hned se tady ozvu.Bando nespěte,zima je za dveřmi a už se to brzy začne hemžit na servisech různými druhy kravaťoušů.Zduř.
neděle, 1. června 2014

BF
BF Už jsem se taky nakazil a nedá mi to tu nedát, SJM děkuji za kulturní vložku--- http://www.youtube.com/watch?v=DcSWIEEJ7Bc
sobota, 31. května 2014

BF
BF Tak jsem se kouknul na zimní ceník pneumatik skupiny Goodyear a osobně jsem spokojen, že to není zatím žádná hitparáda. Ceny slušné, ale žádý obrovský skok ani dopředu ani zpátky. Takový jemný neutrál. Michelin je zatím v křeči. Není na tom vůbec s objednávkami dobře a tak upravuje, bonusuje, ladí a vymýšlí jak to jen udělat aby čísla trošku povyskočila. Nejde to však téměř vůbec, ta kára totiž nejde roztlačit a ani to moc už nepůjde. Trh je celkem rozdělen, částečně i nasycen a místa už tady není moc. Barum naběhne tento týden a na to se tedy už moc těším co přátele v Otrokovicích a výše někde v Hanoveru vymysleli. Na tohle čekají nejen servisy ale i jejich konkurence. Barum staví v současnosti do pozoru skoro všechny ostatní dodavatele a je krásné a usměvné sledovat chování některých právě těchto lidí z ostatních výhradních dodavatelů. Takže přátelé, příští týden to dorazí a červen na servisech bude hodně horko, aby tu letošní nepředpovidatelnou zimu trefili jak potřebují. Ať se dílo zdaří přeji všem rozumným v oboru.
sobota, 31. května 2014

BF
BF Hezký den přátelé gum. Taky i já moc laskavě děkuji Tran Tiresovi za zcela zcestné, nesmyslné a jednostrané vysvětlení věci kolem KK a jeho objednávek z auta.
sobota, 31. května 2014

SJM
SJM Děkuji Ti TranTires za detailní rozbor a zamýšlený smysl změn na strákách Kosích bratrů. Myslým, že ani oni sami by nám to nevysvětlili lépe. Je až dojemné, jak na nás myslí a nebýt těch internetových šlůdců, jsem si jist, že by nám nechali klidně i 3% ..........Jak jistě všichni víme, peníze kazí charakter a nakonec se člověk z nich může zbláznit, viděli jsme to v servise u pana vedoucího Karfíka, že? Tímto bych ctěl poděkovat KK i všem ostatním, dbajíce o naše duševní zdraví a sami nastavujíc své duševní zdraví, že ono břímě zisků na nás bezohledně nenaložili, ale sami ho nesou na svých bedrech. Díky, díky, díky
sobota, 31. května 2014

Michal
Michal jo, to je pravda, takhle to vlastně řekl....
pátek, 30. května 2014

Radek
Radek maslím že řekl že pokud mu to nákupní cena umožňuje prodává s nulovým ziskem
pátek, 30. května 2014

Michal
Michal :-) Tak pan Grill to přece řekl v rozhovoru v časáku jasně, že nejnižší cenou bojují vlastně za lepší zítřky na trhu a pokud to jen trochu jde, tak to na net dají i za nákupní cenu.....:-)
pátek, 30. května 2014

TranTires
TranTires No přiznejme si, že to skoro nic není, ale oceňuji aspoň to, že se pro nás aspoň trochu snaží a zároveň musí konkurovat právě těm zajeb..ým e-shopům, kteří mezi lidi pouští gumy za nejnižší ceny bez rozdílu. Je to prostě v prd...
pátek, 30. května 2014

Michal
Michal tak tady nejde ani tak o to být milionářem. tady jde o to, že prostě kvůli 144 Kč na sadě se mi prostě vyloženě příčí vzít tu gumu i do ruky a je to prakticky neprodejný...
pátek, 30. května 2014

Michal
Michal No a vždyť to tady nikdo nezpochybňuje. Ono tady jde v první řadě o to, že když je něco velkoobchod, tak ono udělat rozdíl mezi MO a VO 36 kaček na gumě je trošku debilita. A pro ně by bylo nejlepší, kdyby tedy položku VO úplně zrušili....Mimochodem, já jsem si teď zkusil zavolat jako obyčejný člověk a zkusil se zeptat, za kolik by mi prodali tyhle gumy a chtěl jsem to objednat přes tel. řekli mi celkovku 4564, když to tam vydatluju jako MO i s tím 1% přes sho, tak je celkovka 4564 Kč a když to udělám jako VO 4420....takže mi milostivě dávaají šanci na marží na čtyřech kolem 144 Kč...a jak říkal béda..a to se vyplatí....
pátek, 30. května 2014

TranTires
TranTires Po novém je u VO 1% a MO taky 1%, ale jak říkám, je to sleva za objednávku přes e-shop a každému se počítá z jeho cen. Velkoobchoďákům z velkoobchodních a běžným lidem z maloobchodních. Teď jsem se koukal na oktávácký rozměr a Brillantis 2 v háčku mají za 1 141 Kč. A po přihlášení ji máme za 1 105 Kč. Počítám-li dobře, tak je rozdíl nějakých 3,16% ...A s tou telefonickou objednávku jsem si jistý.. Vím za kolik mi chodí gumy.
pátek, 30. května 2014

Michal
Michal Zajímavý....já mám účty u KK dva, jeden jako maloobchod a druhý jako velkoobchod a rozdíl mezi MO a VO je 1%, kdy u VO mám 2% a u MO 1% a to objednávám pouze přes shop, telefonoval jsem tam snad jednou a co vím, tak i tehdy byla cena stejná, jako když jsem tam volal....tak pak nevím, kdo tady plácá....
pátek, 30. května 2014

Hrouda
Hrouda Jů super zůstaly nám naše 2% internetová sleva . Ještě že si to objedná zákazník sám, protože jenom odejít od pořádné práce mě stojí za jiný procento . Promiň pořád je to na ho ..... ale přiznám se o té vychytávce jsem nevěděl. dík
pátek, 30. května 2014

TranTires
TranTires Tady zase někdo plácá..Já od nich taky nakupuju a pokud i vy, tak musíte vědět, že ty 2% byla sleva z velkoobchodní ceny za to, že objednáte přes jejich e-shop. Jelikož jsem někdy na cestách o potřeboval jsem na rychlo objednat přes telefon, štvalo mě, že to budu mít o 2% dražší. No a teď když jsem tam byl posledně říkali, že ty ceny na prodejně snížili, proto už je rozdíl jen 1%. Což je pro mě výhoda když nejsem zrovna u netu. A pokud byste věděli, že se po přihlášení dá přepínat mezi maloobchodem a velkoobchodem, tak byste, jak říkam, neplácali a věděli, že ten rozdíl je pořad stejný.....
pátek, 30. května 2014

Anonym
Anonym Zdar bando!TADY JE TO V ORIGINÁLU http://www.youtube.com/watch?v=W4Y1cN-qIeI KK jsou prašiví zmetci.Tady v Ostravě to prasí jak jen můžou.Letošní zimu taky vidím dost bledě.Roboty bude do aleluja,ale ten hnus s cenami gum bude na posrání.To bude řežba jako blázen.Letos teď v létě nenaskladňovat ani hovno.Přilezou znovu a z lepšími cenami na podzim to sadím boty.Jsou zavaleni gumami a ještě k tomu prudí a lžou do očí.Zdar.
pátek, 30. května 2014

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz