BF Hezký podvečer Čendo, přiznám se že jsem tam jelk již několikrát k Hroudovi a vždy jsem si na tebe vzpoměl že bych už konečně mohl zastavit a dát dobré jídlo. Bohužel mi to nevyšlo, ale díky tomu že jsi napsal tak to určitě udělám. Pneuservisbrno pohádky čtu často večer svému malému synovi před spaním. Tobě je nepotřebuji říkat a ani nikomu jnému. Mimoto mimořádná návštěva p. Rajdla z Alkaru mne dnes velmi mile překvapila, potěšila a u obědu jsme vedli delší společnou zajímavou řeč kolem našeho oboru. Bylo to myslím přínosem pro nás oba a Já mu děkuji, že mne osobně navštívil. Hezký zbytek dne přátelé gum.
čtvrtek, 2. října 2014
pneuservisbrno Pravě nacenuji pro zakaznika 295/35/20 MICH.....proti netu se nechytam......295/45/20 stejna situace...kuwa!!
čtvrtek, 2. října 2014
pneuservisbrno Dnešní trend je takovej,že ty velkosklady ktery nam vnucují ty nejvyhodnější nabídky na zakladě odběru,ty mají svoje internetovy obchody,kde nabizí stejne zboží za stejne,někdy i lepší ceny...na tyhle ferovy hrače se patří vys...Zrovna minulej tyden jsem narazil na jednoho z mych dodavatelu,ktery tomuhle trendu propadl...když jsem se telefonicky dotazoval co to ma znamenat,že jejich přičiněním ze mne udělali blba před zakazníkem,odpověd zněla ...vždyt na te 17"mate marži....24,-kč...poslal jsem je do ....a už tam nic nekoupím...
čtvrtek, 2. října 2014
pneuservisbrno tady se neda huba votevřít????tak co tady dělame??
BF Odpusť mi , ale na to fakt teď nemám čas. Lidi chodí, ptají se , kupují gumy. Dnes již několik sad mám prodaných. Teď tu mám nákladní auto. Zákaznici si dávají kafe, povídáme si a jen odskočím k počítači napsat pár vět. Za chvíli mi přijede velmi vzácná návštěva jednoho dodavatele v ČR a jedu s ním na oběd. Takže promiň že to nerozepíšu tady a teď. Raději si promluvím přes telefon v klidu večerního dne.Bořek.
čtvrtek, 2. října 2014
pneuservisbrno škoda že to nemužem probrat tady....od toho je forum...rozebrat tuhle problematiku veřejně,aby se i případny zakazník dostal do realneho děje v servisech,protože on je ten ,kdo je přesvědčen že na něm strašně vydělavame!!!
čtvrtek, 2. října 2014
BF Tak mi třeba k večeru v klidu zavolej na 608 868 868 a můžeme kecat jak se ti zachce. Bořek.
čtvrtek, 2. října 2014
pneuservisbrno Zisk na praci???Tak to bych chtěl vysvětlit....
čtvrtek, 2. října 2014
BF Hezký den přátelé gum. Tak jsem se vrátil po několika dnech z dalekých cest. Takové rychlé přepadové akce jsou ale někdy velmi příjemné a v tomto případě to stálo za to. Vidět jiný svět, kultůru, život lidí, výrobní závod je silně návykové a především hodně motivační. Pneuservis Brno, je to opravdu v některých druzích pneu velmi těžké nalézt. Ten zmiňovaný Barum je dost nešťastný kus toho černého, kulatého kde je to často nemožné. Zrovna teď a tady u mne řeším Poláky kteří každému dávají 39% a to od 1kola s dovozem. Kolik máš ty na fa? 38-39%. Prodávat se ziskem +-0 je hotové neštěstí. Ano já mám trochu více, ale zisk je někde zcela jinde a hlavně je z práce. Jsou značky které raději poreferuji, které mne zbytečně nerozčilují a které nedělají to co právě ty ostatní. Jsou tady však značky na kterých se jde postavit, opřít a hlavně vydělat. To že jsi jim udělal obrat za léta důvěry a spolupráce dnes u některých vůbec nic neznamená, někdy je to i naopak. Nebudu teď a tady lobovat za nějakou značku, kdo chce si o tom popovídat může mi klidně zavolat. Nemám s tím to probrat žádný problém. Bořek Filipec. http://www.pneucentrumprofi.cz/
čtvrtek, 2. října 2014
pneuservisbrno Yes,o to mě šlo.Vždy jsem šel cestou naš zakazník ,naš pan........Po dvaceti letech už nemužu..nechci...takhle zkur...odvětví,internetaci totalně pohřbí tuhle činnost.Pokud nezustane pneuservisu prostor na marži,nezbyde mu než but zavřít,nebo brutalně zdražit praci.Všude ve světě je prace jako takova draha,jen naš zakazník,by chtěl vše zadarmo....Jinak děkuji za nominaci na vtip tisiciletí..
čtvrtek, 2. října 2014
Michal Zbytečně by jsi vyklidil pole Čendo....to nedělej...
čtvrtek, 2. října 2014
pneuservisbrno Hezky den všem,mam na vas jedinou otazku,je tady někdo,kdo za poslední dobu byl schopen koupit od svych dodavatelu,kterym udělal milionove obraty pneumatiku,za cenu lepší než je na netu,tak aby uspokojil zakazníka,a zustala mu ještě dustojna marže???
čtvrtek, 2. října 2014
pneuservisbrno Až ji najdeš,dej vědět,po dvaceti letech snahy ,dřiny,zjištuji že pneuservis je dnes jen velka díra!!!
čtvrtek, 2. října 2014
Pavel Ještě se musím opravit neberu od barumky 15 let, ale 19 let!Za ty roky už to bude pár miliónů za odebrané pneu!
Hrouda čendo toršku to rozveď. Co pak tě tak nas... lo .
úterý, 30. září 2014
Michal No, goodyear UG9 tam taky není....vypadá to na velmi objektivní testík:-)
pátek, 26. září 2014
BIB No ADAC opět nepřekvapil :-) Conti na 1. místě, neúčast možných favoritů, A5 propadla na suchu (že by michelin udělal A5 na suchu horší než Klebera :-)