Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

Radek
Radek No jo no, chybama se člověk učí. Je to bohužel za poměrně vysokou cenu. A my budeme zase jen makat.
pondělí, 5. ledna 2015

Hrouda
Hrouda Přátelé do nového roku jsem vešel po zadku . Pozor na podvodné společnosti které se tváří že vám pomohou od dlužníku nebo vás před nimi budou chránit . Zavolá vám slečna ze společnosti SOFIS PARTNER S,R,O. a namaže vám, v mém případě PRDEL MEDEM a při konzultaci a provádění registrace na jejich portál vlastně uzavíráte smlouvu na dobu neurčitou s možností odstoupení do 7 pracovních dnů (já zapomněl a už mám na stole fakturu zároveň jako upomínku na to jakej sem kokot.) 12 000 kč za cooooo za to že tam nic podstatného nenajdete už při registraci jsem pani řekl že nemám zájem,ale ona mě zapomněla jaksi upozornit že do 7 dnů musím registraci zrušit to jsem zjistil až potom co jsem obdržel fakturu na 12čt tátů bez DPH. Ovšem kdybych nebyl zaměstnanej kravinama jako je opravovat kola a vydělávat na chleba mohl bych si na netu najít nějakou tu recenzi a věděl bych co jsou zač. ZDROJ Sdružení obrany spotřebitelů : Popis spotřebitelské zkušenosti: I já mám negativní zkušenost se způsobem, jakým SOFIS Partner s.r.o. uzavírá smlouvy s klienty. Nejprve nabídne bezplatné období 1 měsíc na vyzkoušení služby. Podmínkou je ovšem registrace na stránkách firmy, tímto procesem Vás rád provede telefonicky pracovník firmy. Rovněž informuje, že bezplatné testování můžete ukončit ve lhůtě 7 dní (pracovních !!). Ovšem již touto registrací uzavřete smlouvu na dobu neurčitou. Pokud zapomenete včas a ve lhůtě ukončit bezplatné období (nikdo Vás na to neupozorní), tak okamžitě obdržíte fakturu k úhradě (smlouvu přece máte..). Jakékoliv žádosti o zkrácení placeného období využívání služby (kterou nechcete) firma odmítá.--------------- : Pokud to jen trochu půjde tak se podělte s přáteli ať je volů jako jsem já méně.
sobota, 3. ledna 2015

Hrouda
Hrouda I za nás hodně štěstí do nového roku. Všem :D
středa, 31. prosince 2014

BF
BF Hezký poslední den roku 2014 přeji přátelé gum. Moc už toho letos skutečně nezvládneme, ale věřme že ten příští rok začínající již za pár hodin bude pracovně třeba i lepší, pohodovější a možná i šťastnější než pro mnohé byl právě ten letošní. Přeji všem slušným, čestným a zodpovědným lidem v oboru do toho nového roku mnoho, štěstí, zdraví a pohody. Vstupte pravou nohou a věřte všichni, že rozumnou spolupráci slušných lidí v oboru mezi sebou dojdeme hodně daleko. Sám to již teď vidím na mnoha případech. Věřte přátelé, jednou bude líp. Krásného silvestra a šťastný nový rok přeji. Bořek.
středa, 31. prosince 2014

BF
BF Letní gumy se bourajícímu vymstí - http://www.novinky.cz/auto/357418-jakych-chyb-se-vyvarovat-v-zime-na-silnici.html
pondělí, 29. prosince 2014

BF
BF Hezký víkend přátelé gum. Tak jsem se včera večer vrátil z Vánočního pohodového týdne v Doksech a měl jsem jak vidím i trošku štěstí za což moc děkuji. Dnes ráno velmi vážná tragická dopravní nehoda 3 km za městečkem, kde to mám tak rád. Objízdné trasy přecpané, cesty místy velmi špatně sjízdné a počasí pro mnohé řidiče hodně nemilé. Jestliže však všechny tyto negativa pominu, čekal mne dnes zase na oplátku v servise krásný pracovní den. Už v sobotu měli zaměstnanci na servise hodně veselo. Přesně se ukázalo jací my Češi jsme. Připadal jsem si jak někde v blázinci. Lidé jezdili a kupovali pneumatiky o sto šest. Škála pneu od 13 až po 18 a jelo to jako na drátkách. Takový fičák byl někdy snad minulý rok když spadl první sníh. Že přezouvali 2-4mm zimní pneu které jim jaksi už ani na těch 5cm sněhu co tu máme neberou ještě chápu, ale přijet jen dnes pět bláznů na letních pneumatikách, že by si něco u mne koupili a nechali přezout mi má hlava jaksi vcelku nepobrala. A to jsem ještě takticky dva slušně řečeno hlupáky na letních odmítl pro plný servis co si přivezli něco s internetu. Jeden byl trošku spurný že mu to neuděláme okamžitě a hned tak jsem se ho zeptal proč nejede do smluvního servisu toho interneťáka kde to koupil. Koukal na mne jako péro z gauče a odvděčil že jeden je až 20km daleko a druhý má zavřeno a tak jsem mu na to jen slušně odpověděl: Za 1-máte mít už dávno zimní pneu a ne letní. Jak jste vůbec mohl vyjet?. A za 2 vidíte teď tady ty tři vozy? Vidím odpověděl. Zrovna tyhle vozy mají oproti Vám aspoň zimní pneu sjeté pod minimem a teď okamžitě čekají na koupi pneumatik u mne a protože nedělám žádnému internetovému bláznovi poskoka, tak nemám promiňte momentálně čas na někoho kdo si jen přiveze nové gumy odněkud z internetu a myslí si že bude okamžitě obsloužen. Až dokončím tuto svou práci kterou mám tak se Vám pak budu rád věnovat, ale dnes to již pro pokročilý čas pane určitě nebude. Zítra mám ještě pár míst volných pokud chcete. Buď si tu nechte auto a ráno Vám to uděláme, nebo se objednejte. Zamyslel se, pozdravil, odešel, nastartoval své BMW a velmi těžce se se zadním náhonem vůbec na tom sněhu rozjel v dáli hledání servisů kde mu to možná přezují. Dnes to však jistě nebylo nikde. Sám jsem si dnes prodal co jsem potřeboval, nikdo kdo kupoval nic nevymýšlel, neřešil, nespekuloval a dnešek beru jako velmi úspěšně plodný den. Zítra máme už objednáno taky pár sad ,takže zde vidíme jasnou ukázku českého řidiče. Vše na poslední chvíli a kdyby šlo tak raději vůbec! Ale protože to prostě už nějak nejde ujet na těch zimních 2-3mm a o letních se netřeba vůbec bavit, tak museli zvednout zadky a nějak tu dorazit. Neumím si ani představit co by se dělo, kdyby naboural promiňte mi ten výraz hrozný blb s letními pneumatikami v takovémto počasí na přechodě do maminky s kočárkem, do děti, nebo do kohokoliv. Takový řidič by zasloužil velmi ale velmi přísný trest. Auto je nebezpečná zbraň a jestliže někdo jasně, prokazatelně a dá se říct že i úmyslně poruší zákon musí nést i plné následky. Trest by měl být zcela jiný - mnohem přísnější. Těm co zítra pracují přeji hodně práce a těm co odpočívají ať si to volno pořádně užijí. Hezký zbytek večera přeji.
pondělí, 29. prosince 2014

BF
BF Hezký večer přátelé gum. Minulý týden jsem měl takovou hezkou, příjemnou a zajímavou cestu po našich servisech v celé ČR. Navštívil jsem jich celkem s kolegou servisákem asi 15 a mohu konstatovat , že i když to bylo náročné, bylo to velmi poučné, příjemné a hlavně nesmírně důležité. S každým jsme probrali letošní rok a nastolení cesty pro příští jarní sezonu. S některými bylo více času, s některými méně, ale podstata byla projednána. Shrnuli to, tak převažovali jednoznačně pozitiva a to je dobře pro další práci nás všech kteří spolupracujeme a navzájem si pomáháme. Ta síla spolupracujícího kolektivu jde vidět a přináší to pozitiva ve vyjednávání s dodavateli, ale i mezi servisy. Konec roku se nám už nezadržitelně blíží a je trošičku potřeba bilancovat. Byl to vcelku zajímavý rok, plný různých zajímavých zvratů, zajímavých situací a věcí v oboru. Osobně ho beru sám jako vcelku vydařený. Jarní sezona byla dobrá, podpořena různými akcemi slušných dodavatelů a tak přínos byl tady více než značný. Léto bylo trošku slabší, ale na to že téměř tři týdny nemohl díky rekonstrukci cesty ke mne na servis skoro nikdo dojet to beru jako potřebné a nutné zlo. Na oplátku mám teď skutečně krásně a perfektně opravenou cestu, vedle mne novou hokejovou Werk Arénu a to vše pomalinku přináší své ovoce v podobě nových zákazníku. Podzim byl klasicky vcelku pohodový, ale zimu beru na tyto stále nezimní podmínky a poměry více než dobrou. Práce bylo o něco trochu méně, avšak prodej pneu byl lepší a hlavně co je důležité i více ziskový. Takže shrnuli to jsem nadmíru na dnešní poměry s rokem 2014 spokojen. Co přinese rok 2015? To je správná otázka. Ceníky začínají vybíhat a je to zajímavé čteníčko. Padá to padá jako zralé hrušky ze stromu. Ropa je levná, Kaučuku dost, Rusko je nad propastí a gum je na západě tolik jako nikdy snad předtím. Zimních mají v současnosti tolik, že jsou nervozní co s tím a hlavně co pak s létem? Úkol je jasný. Za každou cenu prodat i kdyby museli radikálně snížit cenu. Z velkých vyběhli jako většinou první Barum Conti, snížení cen a zvýšení marží je poznat. Nasledoval Michelin a ten je na samostatnou kapitolu. Jestli si však myslí, že např. až někdy drastické snížní jejich střední třídy Klébru je vyvede z pekelných bran tak podle mne jsou na velkém omylu. Mám pár kamarádů kteří intenzivně dělali roky Michgroup a letos nevzali ani 10% gum této skupina a přešli na něco jiného. Bez problému se jim to podařilo přesměrovat na jinou značkovou cestičku a šlape jim to jak jsem mohl sledovat docela velmi dobře. Určitě kvůli zmatečným krokům které hasí jen starý požár nepůjdou zpět k někomu kdo je pořádně zradil a podkopal osobní důvěru. Skupina Goodyear trošku zaspala a výjde až v lednu. Tam ale dojde ke střetu s tím že něktří už objednali jiné značky které byly mezi prvními i s nutným datumem předobjednvky a na skladě pak není na zbyt moc místa. Jestli ještě nedávno bylo dobré posečkat, tak letos jsem docela dost přesvědčen, že i když je situace v Evropě taková jako je, je lepší už řešit předobjednávky hned. Samozřejmě je i mi jasné že mnoho řidičů bude na jaře zase dojíždět zimní pneumatiky, přesto jsem názoru že kdo koupí od slušných dodavatelů neprohloupí. Nikdo nechce s výhradních pak dobropisovat obrovské částky zpět po nějakém hloupém přecenění jako tomu bylo kdysi např. se zimním Nokianem. Mimo to musím ho letos pochválit, mile překvapili. Aspoň podle mne bez jakéhokoliv většího problému slušně zvládnutá strategie prodeje. Pár maličkostí v některých rozměrech z Polska byly, ale nebylo to nijak tragické jako tomu byl v nedávné minulosti. Proto i věřím že ti co je už vydali, nad ceníky sedli konečně velmi rozumně, nebude to nijak drasticky už padat aby nedošlo k vratkám a zcela zbytečným dobropisům. Ceníky dalších dodavatelů budou postupně nabíhat a věřím že uvidíme ještě i různé kotrmelce avšak bez většího pneusektorového efektu. Myslím že to pro dnešek už ode mne stačí. Přeji k těm krásným Vánočním svátkům všem, opravdu všem rozumným lidem v našem těžkém, ale take krásném oboru vše nejlepší, mnoho pracovních a osobních úspěchů, mnoho štěstí, lásky pohody. Především však přeji zdraví, které je pro všechny určitě nedůležitější. A jestli mohu na úplný závěr vyslovit malé přání, tak si nesmírně přeji aby bylo nejenom v našem oboru více lidí kteří se můžou lidem dívat upřímně do očí, bez falše, bez závisti, bez nenávisti a s pokorou a úctou k druhým slušným lidem. Hezké svátky dobrým lidem přeji. Bořivoj Filipec. http://www.pneucentrumprofi.cz/
pondělí, 22. prosince 2014

Hrouda
Hrouda Hrouda"Němci minimální mzdou pro řidiče porušují pravidla EU, tvrdí dopravci" zavedení minimální mzdy ve výši 8,50 euro (235 korun) za hodinu.Mohli by jsme se inspirovat a zavést podobný zákon pro zaměstnávání mechaniků v servisech. mělo by to jeden jistý efekt .........................................někomu by se nelíbil a někomu líbil. Někdo může namítnout že by to nahrálo garážím a podobně, ale ne pokud by tu kontrolní úřady neprudily tam kde je to zbytečné. Zkuste jed jako dopravce do SRN bez platné licence na dopravu nebo bez STK.......................!!!!
pátek, 19. prosince 2014

Poo
Poo Tak že by Goodyear už taky moc přepnul strunu tak jako Michelin?
pátek, 19. prosince 2014

kaktusx
kaktusx Zdravím.Nevíte co se děje v PREMIU?Odcházejí silní hráči.
pátek, 19. prosince 2014

Gumanek
Gumanek Zdravím pánové :-)). Trochu optimismu prosím.. Pneuboss je srandík :-0 . Mám taky podobný tip , dost hustý :-)) a ten závěr, hned Vám bude veseleji:-)) https://m.youtube.com/watch?v=ABPLAOn83Ck. Pomalu se blíží čas bilancování , tak jaký to byl rok? A jaký bude ten Nový ?Rozjeďte trochu tu diskusi, ok?
úterý, 16. prosince 2014

Poo
Poo https://www.youtube.com/results?search_query=pneuboss Zdeněk Izer pro Tasy...celkem pěkné,pobavilo :-)
neděle, 14. prosince 2014

Poo
Poo Velkoobchodní ceny pro každého ! Stačí se jen zaregistrovat ! www. nejlevnejsipneu.cz "Každý zákazník, který se zaregistruje, může nakupovat za velkoobchodní ceny! Ihned po registraci získává každý slevu na celý sortiment! " Tož taky máme nějaký ten pokles v prodeji i ve službách oproti předchozím zimním sezonám, ale toto už je tedy ultra zoufalství.
pátek, 12. prosince 2014

Hrouda
Hrouda Ještě doplním - právě mě napadlo při jaké situaci vzniká prostor na mou marži . Určitě tu situaci bude znát hodně servisů v momentě kdy dopravce (zákazník) dluží peníze ve velkoobchodě kam chodí nakupovat levně rovnou od zdroje :D tak pak přijde do pneuservisu a koupí pneu za cenu kterou mám a neřeší a tak to jde dokola. Nechci se hádat berte to s úsměvem. ( já vím je to veřejné fórum , ale o kom se nemluví jako by nebyl ) :D:D:D
středa, 10. prosince 2014

Hrouda
Hrouda To IBZ : Probereme si můj příspěvek od zadu . Poslední věta byla určena pro ob. zástupce a bylo to myšleno s nadsázkou on sám ví moc dobře že to co se děje ani úsměv nezmění :D A co se týká další pasáže tak to byla věta, kterou mě on sám řekl o dva dny dříve než jsem ji tu napsal a týkala se né posledního obchodu jak píšete , ale je to naše věčné téma já VS obch. zást. vaše zboží (VAŠE je míněno IBZ Velkoobchod s pneu Jopeko atd. v kufru koncových zákazníků které já montuji - ano mám co obouvat kde koho napadne. ) Několik let to u kafe řešíme a pokaždé to dopadne stejně. Je to vývoj trhu a já jako pneuservis tu už nemám místo nebo už né tak velké a to už nezměním já ani nikdo jiný. Co se mých zákazníků týká tak to je pravda nenavštěvuje ani jednoho z těch co potká u nás na dvoře, nebo které mu prozradím, ale jsou tu i jiní zákazníci. Kteří si nechají dopravovat pneu na dvůr a pak je vláčejí k nám a já to odmakám. A tam je ten problém a na tom byla založená ta věta co vás tak naštvala. Tak pro pořádek to ještě jednou zopakuji a upřesním při rozhovoru na téma prodeje pneu a problematiky prodeje pneu obecně necíleně na jednotlivce zazněla věta“ jste navíc jako pneuservis atd………. není místo na marži pro vás „ A závěrem nechtěl jsem se vás dotknou ani urazit . Jsem otevřen diskuzi, proto tu mám profil i s adresou a nejsem anonymní pisatel. A pokud nemám pravdu v mých příspěvcích ,no tak ji nemám :D :D
úterý, 9. prosince 2014

IBZpneu
IBZpneu To Hrouda: Tak tedy ještě jednou.. Jste náš zákazník a proto Vás ctím , takže jste si jen asi nerozumněli.. Objednal jste u nás pneu pro svého zákazníka a pak objednávku zrušil, neboť ten si koupil pneu někde jinde za cenu na úrovni Vašeho nákupu od nás. Na to reagoval můj obchodník , že bohužel někdo prodává na koncáky za velkoobchní ceny ( podotýkám, že my jsme to rozhodně nebyli! a to vy víte) a tudíž v tu chvíli není již prostor pro Vás a stáváte se zbytečným (myšleno jen pro daný obchod).. Naopak, pokud ví o Vašich zákaznících , respektuje to..., takže moc nechápu, proč tento, trochu nefér výlev? Vy chlapy jste hrozný drbny :-o
úterý, 9. prosince 2014

IBZpneu
IBZpneu Ochranogum tohle je asi ten důvod, proč je lepší tady nepřidávat příspěvky.. Nemám čas ani příliš chuť řešit to, že napíšu názor a dotknu se něčí ješitnosti a on pak kope... Něco vyštouráte a aniž byste znal souvislosti, tak si na základě svých domněnek vytvoříte smyšlený příběh.. IBZ není ten, kdo určuje ceny na trhu a nejsme ani nejlevnější. Držíme ceny podle našich nákupů, rozhodně to nejsou 2 a méně %, jak vidím u jiných!.. Těžko bychom dosahovali kladných výsledků ( justici máte jistě nastudovanou:-) ) a měli dobrý rating.. Jenže to Vás u nás nezajímá , že ? Co se týká Pneumatikátoru, není to tajné.. Byl ke koupi jako jejich vývojový produkt, tak jsme ho koupili, nic víc.. mohl jste též. Která firma dneska nemá e-shop a obejde se bez webu? Otázkou je, jak to kdo dělá.. Je velmi snadné se o někoho otírat a sám být v anonymitě.. Proč tedy vy sám zde nevystoupíte pod svým jménem, když jste tak přesvědčený o svých názorech? Bojíte se? Kdo mě zná , ví, že nemám zapotřebí lézt kamsi komukoliv, tím měně B2B. Spíš by mě zajímalo a pořád to nějak nechápu, jak může B2B škodit pneuservisům? Čistě profesně.. My jsme středně velká firma, nakupujeme hlavně od výrobců a B2B denně používáme. Pokud jste vy nepochopil přínosy, je to čistě Váš problém.
úterý, 9. prosince 2014

Hrouda
Hrouda Včera mě jeden můj obchodní zástupce od I.B.Z řekl že jsem jako pneuservis navíc Čendo . Že jenom v obchodu překážím a že by prodělaly kdyby svoje zboží prodávaly přes pneuservis , je pro něj lepší to prodat koncákům za prachy za který to dává mě :C Tak to už tomu rozumím a já hloupej měl za to že to dělá na koncáka jen proto že se mě stydí nabídnou lepší cenu a ono jde o prachy . Příště až se tu vokáže tak se na něj zkusím trošku usmát snad to ocení a dá přednost úsměvu před prachama.
sobota, 6. prosince 2014

Hrouda
Hrouda Dnes jsem vložil do svého profilu fotku ( Reklama na pneuservis v Hrdlech u Litoměřic) Pán nemá otevřenou ani živnost a dělá pneuservis. Je to zaměstnanec skrachovalého pneuservisu v Autocentru HÁŠA (KREANS s.r.o) Prodej pneu na koncového bez zisku protože oficiálně nemůže pneu na doklad prodat. co stakovejma parchantama
čtvrtek, 4. prosince 2014

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz