Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

mensa
mensa Díky za odborný názor pro uživatele pneu Tomáše, který se na nás obrátil.
úterý, 14. dubna 2015

mensa
mensa Dovolte mi obrátit se na Vás s dotazem ohledně stavu pneumatik. Na podzim loňského roku jsem zakoupil nové zimní pneumatiky, které jsem s nástupem mrazů nechal nainstalovat v pneuservisu. Když jsem před pár dny přezouval opět na letní pneu, všiml jsem si na povrchu pneumatik drobných prasklinek v místě, kde plášť přiléhá na ráfek - obrázky viz příloha. Že pryž po čase může popraskat je asi normální, ale rozsah prasklin (všechny pneumatiky, téměř po celém obvodu vnější i vnitřní části) u v podstatě nových pneumatik (rok 2013), mne poněkud zaskočil. Můžete mi prosím sdělit zda je takovéto popraskání normální, zda hrozí nějaká progrese a zda jsou pneumatiky i s takovýmito prasklinkami bezpečné? Děkuji předem za odpověď S pozdravem Tomáš Obrázky na: http://www.pneurevue.cz/profile/martin-mensa/photo/2-technicky-problem.html
úterý, 14. dubna 2015

Poo
Poo to hulvát z depa : pár lidí se tady snaží o nějakou úroveň diskuze /za což jim děkuji/ a ty jim to jedním zbytečným slovem kazíš a všem nám dáváš teda pěknou nálepku /což se spoustě lidí dozajista hodně hodí do jejich mlýna/. Jo a p.Pešíčka také nemusím ale nemůžeš to co jsi chtěl vyjádřit trošku rozumně ?! Bych se ani nedivil kdyby pan Mensa neuvažoval o zrušení diskuze, toto je opravdu zbytečné hulvátství, ne jako smazaný příspěvek od BF který měl nějaké jádro.
pondělí, 13. dubna 2015

Radek
Radek Je to celé na palici. Do toho servisáci z euromasteru platí NP za gumy které si k nim nechají lidi poslat.
pondělí, 13. dubna 2015

OCHRANAGUM
OCHRANAGUM Se carpe něčemu divíš?Tady se píchlo do vosího hnízda holou rukou.Pan...... si tady hraje na slušňáka,zatím si ale připravuje půdu pro sebe a svoje koně. Na lidi kteří od něho nedávno brali ze zastoupení Hankooky udělá maximálně boudu.Pár kroků už nenápadně podnikl.Se nemůžete vsadit.Klidně bych mohl napsat kde se teď díky tomuto človíčkovi navezlo G..,ale nejsem žádný práskač.Ono to vyplave na povrch samo.O to to bude pikantnější a pro všechny tady jasným důkazem že se zde hraje tak jak někdo píská.Jinak jsem však slyšel naprosto zaručenou zprávu,že se někteří další naši obchodníci sejdou s Hankookem a budou řešit chování i zde zmiňovaného velkoobchodu.Kdyby se sešli třeba všichni společně bylo by to jenom dobře.Spojením sil by mohlo pořádně zamíchat karty s Hankookem v ČR.Tady se hraje o hodně a vítěz nesmí být zrovna jen třeba to vedení GPD.Hlavně ať to zase někdo nevymaže a napíše že se bojí.Pneu mafie jak to tu nazval BF vidíme že existuje.
pondělí, 13. dubna 2015

pepazdepa
pepazdepa No jo ,někdo napíše pravdu o cestovateli a už se to maže.Jestlipak někdo něco není o zkurvenci Pešíčkovi??Ten klučina asi půjde do kameňa-věznice.
pondělí, 13. dubna 2015

Shambo
Shambo Není všem dnům konec. Jen není vždy chuť psát, a navíc - během posledního týdne se nic mimořádného nestalo. Tedy to, co by stálo za pár slov.
neděle, 12. dubna 2015

Hrouda
Hrouda Zřejmě tu už bylo vše řečeno. Nebo už to i poslední hrstka pisatelů vzdala. Dobré věci které se staly někomu jinému nikoho nezajímají a ty špatné tu jiní zase neradi vidí, a dokážou i docela ostře reagovat , tím nemyslím pana Mensu, ale ty kterých se to týká. Jinak sezona zatím moc nefrčí po tom sněhovém kolapsu co? A to přehazování kompletních sad taky není zrovna finanční trhák. Vyvážit a šup na osu vyvážit a šup na osu …… zlaté přezouvání. Teď zrovna skládám věty pro svého přítele z tohoto fóra a váženého kolegu a dodavatele pro mne jedinečných pneumatik ............ v jedné osobě a moc mě to nejde, tak jsem si přišel sem oddechnout a hle noví pisálek zdravím carpe.
neděle, 12. dubna 2015

Anonym
Anonym Zvláštní... od té doby co byl smazán příspěvek od BF, tak se uz týden na fóru nic nepíše... je to k zamyšlení...
neděle, 12. dubna 2015

mensa
mensa Ano, smazal jsem tu dnes zase dva příspěvky, za prvé proto, protože odporovaly Pravidlům registrace a diskuze na fóru. A za druhé z čistě praktických, obchodních důvodů. Pochybuji, že se mi tu budete skládat na advokáty, až se nějaká nadnárodní firma, nebo i normální bezúhonný člověk z oboru naštve a podá na mě nebo na moji firmu žalobu. Protože my jsme koneckonců nositelem a šiřitelem těch informací. Popište nějaký konkrétní příběh, kdo, kdy, co, komu nekalého, neetického či nezákonného udělal, ale některé ty slovní průjmy, které tu vycházejí, jsou již opravdu trapné. Doufám, že jsem nezašel moc daleko za hranice pravidel diskuze. Tak se mějte a hezké velikonoce.
pátek, 3. dubna 2015

LiborPernica
LiborPernica Krásný dobrý den, dovolte mi se také připojit do dnešní diskuze. Díky demokratickému zřízení je dnes možné napsat o komkoliv téměř cokoliv bez ohledu na to jestli je to pravda. Také mohu jen tak z pocitu o komkoliv napsat, že je lump a okrádá zákazníky, ale pokud chci veřejně někoho osočit, vždy musím mít jistotu a důkazy, že jsem v právu. Mrzí mne, že lidé kterých jsem si vždy vážil,zde presentují veřejně "zaručené informace" bez toho aby si ověřili jejich pravdivost, což ve své podstatě a formě nevrhá dobré světlo právě na ně samotné. Přeji všem krásné svátky a úspěšnou letní sezónu!!!
pátek, 3. dubna 2015

pneuvm
pneuvm Kde je článek od BF!
pátek, 3. dubna 2015

pneuvm
pneuvm Tak to jsem opravdu rad ze nejsem EUROMASTER. Michelin brzo pozná že potřebuje ty otroky kteří jím budou dělat tu černou práci. Nebo se bude muset změnit cena služeb v ČR ale to se jen tak nestane.
pátek, 3. dubna 2015

OCHRANAGUM
OCHRANAGUM Nevím co to mažete.Teď jsem upravil slova abych nebyl sprostý,tak to nemáte co mazat.Tímto udělali závěr s Euromástrem.Nevěřím, že někdo normální a zdravě smýšlející by ještě vstoupil do Euromástru kde gumy bude dodávat nějaký ,,,,.Poláci jsou asi nemocní co vymysleli.Co se týče GPD, tak Nokouše chtějí jen pro sebe jsem zažil taky.Pomlouvat některé umí hezky.P. Pernica jak jsem psal před měsícem co přinese,jestli cenné informace,špionáž,peníze?Tak tohle mne málem dostalo.Tyhle manažerské přechody a převlíkání sak jak u politiků vedou do záhuby kultury všeho.Jasně,je to nejjednodušší vzít do firmy takového člověka,který velel někde velké značce a pak šup data zákazníku si hezky přenest do vlastně své firmy a jet si na svém písečku. Znám čerstvý případ kdy tento pán napřed jako zástupce výhradního jezdil po dopravcích se svými dodavateli a teď tam jede za GPD podrazí neskutečně cenu na nákladní Hankook a svému bývalému odběrateli se jen tiše vysměje jak byl hloupý když mu otevřel dveře do dalších firem, které by jinak nikdy neměl.Dalším jasným příkladem posledních dnů jsou jejich testovací sady kdy opět přesně ví kde je dodával a dnes tuto databázi zneužívá.GPD se dala podle toho jak se chová na cestu špíny.
pátek, 3. dubna 2015

pepazdepa
pepazdepa Bořku kam se zatoulal tvůj článek ze včerejška???? Že by ruka zákona
pátek, 3. dubna 2015

BF
BF Hezké zasněžené ráno přátelé gum. 10cm sněhu a je veselo!!! Pneuvm o tomhle jsem věděl a jen pro zajímavost to dostal Euromaster příkazem z vyšších míst z Polska. Tam je náš oblíbený pan udavač považován snad za poloboha a dělá si co chce. Logiku to má, ale protože Euromaster je téměř mrtvý, tak zrovna i tento krok jim určitě nepomůže. Koupit jejich nové super celoroční šlupky tam nepůjde jen zase přes nejnej. a tak snad najdou rozum a přibrzdí nesmysly které se tu dějí. Zblbnout Poláky tedy uměl, teď je však na servisech aby mu ten zázrak michelinu přidusili. Jak znám dva z nich taki mu to dají pořádně sežrat a zákazník pozná že to není to pravé ořechové. To jsem s nimi už probral u večeře. Míšo mne doslova šokovalo to od slovenských bratrů jak se až brutálně a nechutně GPD angažuje. Mrzí mne to. S nokianem jsem to už věděl dávno, ale ten Hankook byl pro mne silné kafe a to ti říkám, jsou zrale vytočeni tak, že někdo bude asi ještě hodně koukat. A Slováci se jen tak nemazlí a nejsou měcí jako kolikrát my češi.
pátek, 3. dubna 2015

pneuvm
pneuvm Zdravím pánové dnes ráno jsem si trochu projížděl internet a narazil jsem na https://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/pneuservis.php je krásné jak EUROMASTER (MICHELIN) leze do prdele nejlevnějším.... ano jak tu bylo řečeno drž hubu a přezouvej! Lituji gumaře z Euromasru a jsem rád že jsme do skupiny Euromaster nevstoupil
pátek, 3. dubna 2015

Michal
Michal Bořku, díky moc za článek, přiznám se, že na to koukám s otevřenou pusou, co se děje. Já o tom vůbec nic nevím, jsem teď zavřený pořád v práci a makám jak motomyš :-)Mě jako velkého nadšence nokianu nad tím zůstává rozum stát a dost mě to vůči té značce mrzí, co se děje. Tohle si budu muset ještě pořádně přečíst o víkendu, až bude čas, protože to je opravdu velmi důležité a je to teda pěkná čuňačina. :-((((((
pátek, 3. dubna 2015

Michal
Michal Přátelé, dnes bylo v Praze určitě nejvíc sněhu z celé zimy. To nepamatuju, co tu bylo dnes.
pátek, 3. dubna 2015

Michal
Michal Svět je plný paradoxů. Když jsme ty auta v řijnu přezouvali na zimu, bylo 20 stupňů a sluníčko. Když je teď přezouváme na letní, tak za ten den padal sníh, déšť, kusy ledu a byly 3 stupně :-D
středa, 1. dubna 2015

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz