Hrouda Taky by to mohla být velká a mladá armáda za dvacet let :C Jsou jako kobylky . Jinak jak jde život ??? mám za sebou kontrolu ČOI. Palec nahoru . Neměl jsem na nákladních pneumatikách cenovky a ani dostupný ceník KAMA pro zákazníka a chybějící štítky dle standardu EU . bylo to za 2000kč na místě. Už jsem to napravil - co to bude teď ????????????? 1. poničené auto za xxxxxmilionů, 2. ČOI jka, 3. nepříjemná porucha na 2 roky starém stroji Butler dva měsíce po záruce!!!!!! (tahoun dílny) ..... snad už je to vše a teď začnu žít.
čtvrtek, 29. října 2015
Shambo Pryž forever! Veledůležitá zpráva ze světa - Komunistická strana Číny povolila rodinám mít až dvě děti. Původní doktrina - "jedna rodina, jedno dítě" - je zrušena. Ne, nezbláznil jsem se. Tato zpráva sem patří. Co to znamená pro gumaře? Do pouhých dvaceti let můžeme očekávat výrazný růst spotřebitelského trhu v Číně a využití těch naddimenzovaných výrobních kapacit, které tam dnes mají. Pravda, pokud se toho dožiji, možná se už nebudu pamatovat, že jsem tuto větu kdy napsal. Ale těm po nás, těm to přeji! Snad se do demografické revoluce čínské rodiny pustí s vervou a pílí sobě vlastní. Gumám zdar?
čtvrtek, 29. října 2015
Shambo Hroudům zdar! Tak nějak to v testech dopadlo.
úterý, 27. října 2015
Hrouda Jen jsem tak nahlédl . A pokud jsem nahlížel správně tak Barum má o nějaký ten bodík vyšší hodnocení než Conti TS 850 . nebo se pletu ?
Hrouda Já dnes moc nepracuji. Nějaký můj obdivovatel mě na dvoře servisu v noci pocákal štětkou a penetrákem Audi R8. Moc fajn :D Nebo možná obdivovatel majitele R8 to netuším, ale problém mam já a to je jisté. Přiložil bych foto ale mám to zakázené :D :D:D Bořku pracuj.
čtvrtek, 22. října 2015
BF Hroudo pracuji, věnuji se firmě, řeším nové vybavení na servis a bedlivě sleduji situaci kolem toho našeho černého nesmyslu. A je to hodně zajímavé co se v našich lukách a hájích pneubranže děje. Až bude čas a hlavně chuť rád napíšu. Vystačím si však teď se čtením ostatních článků. Hezký den a přeji všem rozumným pneuservisákům super zimní sezonu.Bořek.
čtvrtek, 22. října 2015
Hrouda Jak to jede pánové ? Shambo to tu drží při životě a nikdo nedá ani řádek. Co přezouvání u nás dobrý osobáky jedou a je co prodávat, ale nákladní tam to trošku kulhá mam málo pneušek. Bořek se dlouho neozval co se děje ????
úterý, 20. října 2015
Shambo Novým prezidentem Pirelli se stal pan Ren Jianxin, boss čínské společnosti China National Chemical Corporation. Kdo by to byl před rokem řekl, že. Gratulujeme.
mensa Tak koukám, že ten náš starý vtip na téma měření hloubky dezénu Plicií ČR je stále aktuální:
pondělí, 19. října 2015
Shambo Je lepší, když to brutálně dochází, než kdyby se na šlupky usazoval prach a ze štelářů povlávaly pavučiny. Perkele!!
neděle, 18. října 2015
Michal Shambo mě to tedy potěšilo moc. Co mě moc netěší, že mi brutálně dochází WR D4 a to je půlka řijna. Takovou poptávku jsem nečekal. Tak hakkaa päälle všem:-)
neděle, 18. října 2015
Shambo Pryži zdar! Nedávno jsem psal problémech Nokian na ruském trhu a možných jednáních se skupinou asijských investorů. O tom někdy příště. Dnes fanoušky, patrioty a uživatele této značky potěším – Nokian slaví deset let od otevření svého výrobního závodu ve Vsevolžsku u Petrohradu (Lenigradu, St. Petěrburgu a tak dále). Věděli jste, že Nokian je mezi ruskými výrobci pneumatik s roční kapacitou 15,5 milionů kusů největším výrobcem? A věděli jste, že Nokian, který vyváží 60% své produkce do celého světa, je největším exportém Ruska v oblasti spotřebního průmyslového zboží? A že v příštím roce chce Nokian investovat do výrobního komplexu ve Vsevolžsku 100 milionů euro? Pravda, konečné rozhodnutí má padnout až koncem roku. Bez ohledu na to, že prodeje Nokian na ruském trhu se díky ekonomickým problémům země snížily ze 40% na 20% z celkové produkce, prezident Nokain Ari Lehtoranta u příležitosti jubilejní desetiletky řekl v jednom ze zásadních interview toto: „Ve Vsevolžksu nám to jde lépa, než jsme čekali!“ Ovšem z výroku není poznat, zda se týká skutečně celých deseti let působení nebo které z období pan prezident vlastně myslí. Nicméně – vše nejlepší! A „kippis“ – na zdraví.
neděle, 18. října 2015
Shambo Apollo 17 bylo v roce 1972 posledním letem člověka na Měsíc. Volacím znakem pro měsíční modul velitele letu - amerického astronauta s českými a slovenskými kořeny Cernana - bylo kódové slovo "Challenger" - Vyzyvatel. Netuším, jaké kódové slovo pro svůj projekt v Maďarsku má indická značka Apollo. Pravdou je, že další nová továrna na pneumatiky v našem nejbližším okolí bude otevřena už v roce 2017. A plány Apollo jsou velkou výzvou - tato značka chce do roku 2020 být pevnou součástí TOP 10 světových výrobců a jen tak mimochodem by ráda zdvojnásobila své prodeje v Evropě. Bude to jistě velký krok pro Apollo, ale nevím jaký pro naši malou regionální firmičku. Pryži zdar!
neděle, 18. října 2015
Shambo Pryži zdar! Triangl s rychlostí blesku odpověděl kladně na dotaz britského média Tyres & Accessories o spolupráci s Goodyear. "Ano, ano, dlouhodobě a ještě jednou ano!" - asi tak se vyjádřila čínská značka. A já jsem tuto jásavou informaci zde před několika dny umístnil. Ovšem reakce Goodyear byla dvojnásobně rychlá: "Už ne, ne a dále ne!" Pravda, Goodyear přiznal "... výrobu menšího množství na závodě Triangle, ovšem jen pod budgetovými značkami." Jak dále od Goodyear zaznělo "... přehodnotili jsme význam této spolupráce a rozhodli se ji ukončit." Zajímalo by mne, jak by to vypadalo, kdyby dotaz Tyres & Accessories na Triangle nepadl, odpověď nebyla zveřejněna a vše by se kuloárově řešilo v tichosti. Možná, že by výroba "menšího množství budgetových značek" čínským výrobcem pro US company pokračovala dál. Kdo ví, že.
neděle, 18. října 2015
SJM Krajské ředitelství si za "mozkovým myšlením" stojí a proti rozhodnutí se odvolááá...))))))??https://www.youtube.com/watch?v=NbQUUy8uKcQ a když to neřešit takto, co takhle skusit GIPS nejlépe z Olomouce.
sobota, 17. října 2015
SJM A tady je audio-video:http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/1596125-lze-merit-hloubku-dezenu-jen-pohmatem-podle-policie-ano na STK bylo 2týdny veselo jako na televizní estrádě. Pokud policista šlapající chodník dojde "mozkovým myšlením" k takovému závěru, lze to při troše troše dobré vůle pochopit. Nejeden policista si doplňoval dálkově vzdělání a maturitu na oblíbené zahradnické škole a tam se zřejmě hloubkoměr až tak nenosí.