Shambo Rodíme doma, přezouváme doma, co takhle vybudovat malou domácí linku na výrobu pneumatik? Když při grilovačce nespálím barbeccue, tak snad s pomocí dvou spartakiádních kruhů, krbu a přímotopu a rozšmelcované tartanové drtě zvládnu upéct i nějaké to pryžové kolo. Projekt se bude jmenovat Home tyres. Škoda, že už s námi není král kutilů Přemek Podlaha.... Pryži zdar!!
SJM Tak to je zpráva roku v bramži gum. Oba zmiňovaní pánové zřejmě dobře vědí co činí a proč to činí. Éra podnikatelů typu Baťa, kterého nezlomili fašisti ani komunisté je, bohužel, pryč.
Shambo Nabízím Dacia Duster zdarma tomu, kdo si u mne koupí čtyři kusy mongolských all season pneu Ulan Bator za 249 000 vč. DPH, k tomu přidám bandasku kumysu a zazpívám kupujícímu oslavnou píseň (v mongolštině zvanou magtaal nebo také yoro'ol) "Altain magtaal". Pojednává o kráse pohoří Altaj.
čtvrtek, 5. listopadu 2015
pepazdepa Zrovna jsem to chtěl napsat.Celej Alcar se může zahrabat.Já bral letos 8 sad kol na dacie a sensor OE z Rencka.Těch jejích -150kč ke kolu je k smíchu.Nazdáár
čtvrtek, 5. listopadu 2015
carpediem a ještě renault a dacia prodává TPMS za 250 kč!!!!! včetně dph za 1 ks
Hrouda No přece na prodejce jak jinak .:C :C Zádný koncák si u nich registraci neudělá, mě o tom docela dobře přesvědčil pan. ... zapoměl jsem jméno škoda. TPMS !!!!!! BIB dnes jsem se rozhodl neučtovat protože ten kšun od DD pneu mě stál dnes alespoň rok života. Jinak jsem učtoval jednoráz. poplatek 450kč za práci s TPMS.
BIB Zdravím po delší době. Chtěl bych se zeptat jak účtujete při práci TPMS? Kolik např. účtujete za značkový sensor typu schrader nebo aligator a levnější např. T-PRO? Jak pak rozlišujete další práce s ventilem jako např. montáž, spárování anebo klonování? U nás je aligátor včetně ventilu za 1450.- a T-PRO za 1150.- montáž senzoru mám započítanou v ceně ventilu a aktivaci ventilu jednoho kola za 100.- používám klasickou diagnostiku ATEQ VT56.
pátek, 30. října 2015
Hrouda Jo jo, to je můj hlavní artikl a na tom to celé stojí KAMA všude kam se podíváš . Dám to do cajku a bude :D už jen ty podělaný štítky a jeto. Můžou se přijít podívat na tu nádheru. :D:D
čtvrtek, 29. října 2015
Michal Hroudo, co to je za nesmysl? To jsi tou Kamou někoho naštval. Ty máš nákladní Kamy na prodejně "na výstavce"?