Pneurevue.cz » Fórum » O všem, co hýbe gumařinou

O všem, co hýbe gumařinou

pondělí, 14. května 2012

Pravidla registrace a diskuze na fóru

OCHRANAGUM
OCHRANAGUM Ano už jsem se tady z WRD4 setkal v 17 a byla to na předku katastrofa po 8tisících km. Domnívám se že je možné jak na podzim stahovali tyto některé pneu už i ze servisů co si naskladnili tak je stejně pak dali do oběhu a čekají kdo se ozve a kdo ne. Jedno je jisté tato guma se nepodařila a bude pro Nokian problémem. Nejhorší jsou na tom ti co mají léto v Nokianu naskladněno, protože je lidi pokud mají tyto zimní gumy s letními pošlou někam. Nezávidím.
čtvrtek, 24. března 2016

BF
BF A ještě jednu maličkost přátelé. Už jste přezouvali Nokiany WRD4 po zimě z větších vozů? Že né? Tak se tedy těšte, protože budete potřebovat hodně pevné nervy a hlavně držím pěsti u vyřizování reklamací. A že jich bude požehnaně je už teď více než jisté. Pár Vianoráků už má hlavu v klíně jak jsem viděl na vlastní oči co to zase je za hnus .Něco se soudruhům ve Finsku ale asi hlavně v Rusku hodně nepovedlo!!!
čtvrtek, 24. března 2016

BF
BF Jen kdyby si totálně naši výhradní nezdecimovali Český trh který měli tak krásně rozjetý. Teď je to v troskách a že jsou vinni oni není o čem diskutovat. Takže ani slavná novinka jim nevytrhne trn z paty a u nás jednoznačně. Beru to osobně jen jako takový doplněk stravy (-:
čtvrtek, 24. března 2016

hohencenda
hohencenda Pěkný
středa, 23. března 2016

pepazdepa
pepazdepa http://www.vawobchod.cz/29980-sada-pro-opravu-tpms Jako fakt dobrý,ale kolik stojí náhradní vložka??
úterý, 22. března 2016

hohencenda
hohencenda To:Redakce požádám Vás pokud je z Vašeho pohledu nějaký problém s mým příspěvkem o jeho laskavé vymazání.P.S. v zákonech této země se příliš neorientuji Děkuji Hohenberger: Čenda.
středa, 16. března 2016

hohencenda
hohencenda Shambo děkuji ted´je opravdu potřebuji.
středa, 16. března 2016

Shambo
Shambo Pevné nervy přeji všem.
středa, 16. března 2016

hohencenda
hohencenda POZOR!!!!! na podzim se u někoho z Vás objeví na přezutí na zimní doveze si nové pneuna vůz .FORD CONECT bílé barvy SPZ 4AJ 72-57 r.v. 2014 objedná se asi po telefonu 702 848 521 Předpokládám že to budou Horní Počernice nebo blízké okolí.Pozor!!!!
středa, 16. března 2016

hohencenda
hohencenda Bohužel v tomto státě získávám stále větší pocit že ze slušností do prdele dojdeš.
středa, 16. března 2016

hohencenda
hohencenda Míšo děkuji ti za info snažil jsem se být slušný a dát pánovi šanci aby si pro peníze dojel. Nebyl to evropan spíš nějaký jižní typ samozřejmě že mi k tomuto dnešnímu světovému migračnímu problému opět více rozšířil obzory a rozhodně z mého osobního pohledu nebudu na tuto část lidí nahlížet nějak dobře......
středa, 16. března 2016

Michal
Michal Čendo, o tomhle jsem už slyšel, něco podobného se stalo mému známému v karlíně. A ono se tohle docela po Praze začalo rozmáhat. Čendo, tady jsi udělal dvě chyby. První, když přijel, měl jsi mu oznámit cenu 960. To takhle dělám já, i když to za něj domlouvá někdo jiný, prostě to na čem se domluvíte na místě platí, seznámit ho s cenou na místě, pokud něco řešíte po telefonu je základ, vývěska nestačí. Pak druhá chyba. Neměl jsi ho nechat odjet, to byla blbost. Rovnou jsi měl říct, že voláš policajty, pro pokus o krádež. Toho se neboj, protože v hospodách jinou možnost nemají a taky to tak řeší, policajti na tohle přijet prostě musí, i když se jedná o 50 kč. Teď už je to v prdeli, tou ČOI se netrap, to Tě jen straší, abys dal pokoj, ale Ty už toho teď moc nenaděláš. Peníze Ti jako zálohu nedal, čímž jsi mu nevystavil potvrzení na převzetí zálohy. Čendo ty peníze už neuvidíš. Ale pamatuj, nikdy Ti ten člověk nesmí odjet. Pokud Ti odjede bez placení, tak hned podávat trestní oznámení. Jinou možnost bránění nemáš. On využil toho, že tam seš sám. Což je vždycky o hubu.:-(
úterý, 15. března 2016

hohencenda
hohencenda Něco pro pobavení: Volala mi dáma dnes v 12:00 potřebuji přezout auto šlo by to? Odpověděl jsem že ano, že může přijet ona že pošle manžela dorazí za cca 30 minut.Přijel pán jižního vzhledu špatně mluvící česky vyndal pneu z bočních dveří Fordu connect .začal jsem sundavat první kolo pán nikam odešel, když jsem auto dopřezul přišel kolik platím ?Oznámil jsem mu cenu 960 kč pán nato že to je drahé že mi dá 700 kč já mu odpověděl že za svou práci chci to co mi náleží dle mého ceníku .On že má málo peněz že tedy mi dá 700 a dojede pro zbytek Odpověděl jsem že je to málo at´tedy přiveze celou dlužnou částku najednou,Odjížděl se slovy přijedu za chvilku na múj dotaz co je chvilka odpověděl že za chvilku.To bylo 14:00 hodin V 15:15 jsem zavolal na telefon ze kterého jsem obdržel dotaz ohledně tohoto přezutí.Zvedla ho dle hlasu tato dáma která se již ale nepředstavila že ji manžel říkal že asi budu volat sdělila mi ža pan manžel ji informoval že v okolí se přezouvá vůz za ccca 400až 500 kč a že pan manžel je ochoten mi dovézt bud´to 700 Kč nebo pokud se mi to nelíbí nahlásit mne na ČOI ....Tak jsem odvětil že tedy může rovnou jít na ČOI nebo mi dovézt peníze.Co mámdělat? Zatím se mi toto nikdy nestalo a pneuservis dělám od roku 1995 Prosím pokud máte nikdo podobnou zkušenost porad´te mi.Děkuji Vám všem za vaše příspěvky čtu ale neměl jsem jak reagovat protože jsem byl na rekreaci v nemocnici.Čenda
úterý, 15. března 2016

Shambo
Shambo Bod zlomu.
pátek, 11. března 2016

Michal
Michal Tak mám takový pocit, že tohle bude hodně špatné léto. Pneumatik je obrovský nadbytek a obrovské množství na skladech a poptávka letos bude určitě slabší než minulé léto. Ceny obrovsky spadly a jak koukám padají pořád dál. A když vidím, jakou čočku tomu dává třeba GPD, tak to bude hodně velká bída s nouzí. Vždyť oni už jsou jen pár korun nad normálním předzásobením a hlavně to dávají úplně každému, zkrátka nacpat gumy, kam to jen jde. To je politika dnešní doby přátelé a to je přesně to, co náš obor tlačí pořád ke dnu. A pak po sezonách všichni brečí, jak je to na prachy čím dál horší a horší....
pátek, 11. března 2016

hohencenda
hohencenda Je to tam.....
čtvrtek, 10. března 2016

Shambo
Shambo Následující písní se nechci dotknout citů a osobností absolutně nikoho ze světa gum i mimo něj nebo nedejbože dehonestovat vysokou společenskou hodnotu této debatní skupiny. Berme to jako psychoterapii. Ok? https://www.youtube.com/watch?v=ZOFu0ySOuBk
středa, 9. března 2016

Shambo
Shambo Další paseku nadělají nové firmy, které pneumatiky berou jako přilepšení ke svým provozním nákladům. Jsou většinou bez historie a tradice, pokud nepočítám pokusy s nemovitostmi, pohostinstvím, lešenářskými trubkami nebo truhlařinou.V dnešní rozkolísané době jim stačí tiskárna, internet a otřískaná dodávka. Kdo jsou dodavatelé? Zajímavá otázka. Většinou ti, kteří opět vidí v pneumatice pouze komoditu - to znamená, že se nabízí značka za cenu hmotnosti a k tomu historka, jak to je všude domluvené a namazané. Nějaký systém? Cenotvorba? Ale kuš, zbytečné. Výsledek je ten, že tito borci to nasekají bez ladu a skladu plošně do servisů, hrobníkovi na valník a ještě s tím neopomenou pohnojit B2B zdroje (pohnojit ve smyslu agronomickém, ne jako že posrat - to by nikdy neudělali). A na konci roku budou výrobní koncerny hučet, že se jim to zase rozklížilo a dohledávat prodejní čísla. No jak by ne, co na jaře poděláš, to na podzim nespravíš. Ale jinak je to veselé podnikání, jedna veselejší historka za druhou. Odvahu, přátelé!
středa, 9. března 2016

Hrouda
Hrouda FULLRUN TB755 154/151M 315/80R22.5 CFL TB755 cena pro každého 5106,75 CZK bez DPH FULLRUN TB875 151M 315/80R22.5 cena pro každého 5106,75 CZK bez DPH Pokud jste schopni to nakoupit jako já lehce pod 5000kaček tak je to těžce v pr… protože to je jen na stravu bez noclehu nebo jen tak na půl prdele pod mostem. Zbohem můj vytoužený pracovní stroji GIGA 11"-60" blue tooth snad v jiné destinaci, ale tady v ČR určitě néééééé. A o nějaké Prémiové pneu pro ty hladovce nemůžeme ani uvažovat ( Michelin,Conti,Dunlop) to neklapne ani náhodou.
středa, 9. března 2016

Newsletter

Archiv

Reklama

MarketPoint

5. května 1323/9
140 00 Praha 4

Tel.: +420 261 221 953
Tel.: +420 241 409 318

Fax: +420 241 403 333
E-mail: info@pneurevue.cz